• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar ben yine bi konu da danışacağım.
Bikaç gündür faranjitim azdı iyice o kadar öksürüyorum ki bebek etkilecek diye korkuyorum artık. Öksürürken belimin ağrıdığını hissetmeye başladım. Sorum şu bitki çayları ıhlamur vs içilebilir değil mi? Veya bal tüketilebiliyor dimi. 🥺
Bitki çayları yasak ya bal ı ben yiyorum ama

Bikaç gündür faranjitim azdı iyice o kadar öksürüyorum ki bebek etkilecek diye korkuyorum artık. Öksürürken belimin ağrıdığını hissetmeye başladım. Sorum şu bitki çayları ıhlamur vs içilebilir değil mi? Veya bal tüketilebiliyor dimi. 🥺
Limonlu ılık su içiyorum ben boğazım yumuşasın diye. Bir de tuzlu su ile ya da sirkeli su ile gargara yapıyorum yatmadan önce. Bitki çaylarından abartmamak kaydıyla içebiliyoruz sanırım ama hepsini değil , ben korkuyorum hiçbirini içmiyorum. Bal da tüketebiliyoruz, sadece şekerin fazlası zarar.

Limonlu ılık su içiyorum ben boğazım yumuşasın diye. Bir de tuzlu su ile ya da sirkeli su ile gargara yapıyorum yatmadan önce. Bitki çaylarından abartmamak kaydıyla içebiliyoruz sanırım ama hepsini değil , ben korkuyorum hiçbirini içmiyorum. Bal da tüketebiliyoruz, sadece şekerin fazlası zarar.
Limonlu suyu denedim ama fayda etmiyo ıhlamurda etmez biliyorum ama evde baskılar var iç iç diye bi fikir aliyim dedim sağol canım

Merhaba beni de aranıza alır mısınız?Çok duygusalim 2 kızım var ucuzlere hamile oldugumu ogrendim ne hissedecegimi bilmiyorum doğum Ekim gozukuyor ama erken alıyorlarmış ama bu gruba geleyim dedim.Kizlar öğretmenim aldırmayı düşündüm ama kıyamadım mucizelere kiyacak misin dedi doktorum.Iki kese var birinde iki bebek diğeri tek..Kimseye söyleyemedik çok utanıyorum çok korkuyorum ne yapacagim bilmiyorum ailemde ikiz var ama ucuz yok sizler nasilsiniz
Ne kadar guzel bir mucize bu ...Rabbimin hediyeleri yuz bin maşallah barekallah...insanlar cok acimasiz kendilerinin hicbirseyine laf ettirmezler tutar ne gerek vardi derler...derler de derler...duyma guzel arkadaşım...kulagini gonlunu tika negatif goren,bakan ,soyleyen kim varsa....Hak sahibi Allah...servet dökülüyor da vermeyecekse kimse alamiyor...hayirli,bereketli olsunlar...tum yavrular gibi goz aydinligi,omur sevinci olsunlar...ailecek cok yaşasınlar 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Benim doktorum sadece ıhlamura izin vermişti canım başka bitki çayı içme demişti

Limonlu suyu denedim ama fayda etmiyo ıhlamurda etmez biliyorum ama evde baskılar var iç iç diye bi fikir aliyim dedim sağol canım
Bitki çaylarının çoğu yasak ama ıhlamur dahil bir kaçı içilebiliyor diye biliyorum abartmamak kaydıyla içilebilir.ben hastayken ballı süt içmiştim mesela bal bebeğe uzun bir süre verilmiyor diye biliyorum ama hamilelikte duymadım öyle birşey 🤷

Teşekkür ederim canım bi ufak deniyim madem 🌹
Benim doktorum sadece ıhlamura izin vermişti canım başka bitki çayı içme demişti

Bitki çaylarının çoğu yasak ama ıhlamur dahil bir kaçı içilebiliyor diye biliyorum abartmamak kaydıyla içilebilir.ben hastayken ballı süt içmiştim mesela bal bebeğe uzun bir süre verilmiyor diye biliyorum ama hamilelikte duymadım öyle birşey 🤷
Doğrudur canım bal konusu yanlış bir bilgi olarak kalmış olabilir aklımda. Sağol 😊🌹

Ihlamur zararli deil ilk gebeligimde iciyordm cnku ilk aylarda ve son aylarda hastalanmistm iciyordm

Bilmiyorum kimseye söyleyemedim söylemeye çalıştığım kişiler de sert tepki verdi ölür fln diye sustum ben de..Aldırmayı düşündüm bende ama biri sana olur derse uzuluyormussun ya da çılgın gibi hormon patlaması yaşıyorum.Iki kızım için de vicdan azabı tabi..8 hastalığım sizler kac haftaliksiniz nasılsınız
Allah im bu insanlar delirmiş olmalı o nasıl söz o nasıl vicdan bence de söylemeyin bir süre çünkü bu şartlar sizi üzer ama biz buradayız bizimle.paylasin ❤️🤰💐

Bal.sut ıhlamur içiliyor canım.1 2 kupayı gecmezsen sorun yok. Ada çayı kekik içme sadece

Geçmiş olsun canım bu arada kozalak şurubu da arastirabilirsin

Eklentiler

• IMG-20230309-WA0007.webp
    IMG-20230309-WA0007.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 61
Back
X