• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
🤣🤣 valla göreceğiz artık kuzum ama bana cidden doğuramam gibi geliyor. Zaten el kadar bir şeyim çocuk neremden çıkacak yarı yolda kalır diyorum 🥲
Hakkımda hayırlısı artık o günlere sağlıkla ağız tadıyla çıkalım da bakalım nasıl bir hikayemiz olacak 🙏🏻🥲

Ben de asla sezaryen olmam zorda kalmadıkça diyordum her şeyin doğalı diyordum ama işte öyle olmuyormuş 🤣
Gerçekten doğurma ihtimalim olunca ben de sezaryene ufaktan göz kırpmaya başladım hakkımızda hayırlısı 🙏🏻

😂😂😂 pazılı smoothieleri boşuna içmeye çalışıyorum midem bulana bulana o zaman desene ben de çocuğa gidiyor seviniyordum 🥲🥲
Ben 45 kilo ile hamile kaldım şimdi 46 yım sanırım aynıyız

Aman asıl doguramam ben dıyenler cok guzel doguruyor bosver sen onu hıc dusunme 😂 bende dogururum doğururum dıye gıttım ebelere bana suni verın dıye yalvardım tabırı caızse 😂 doguramadım 13 saatte 😂 sez oldum acıl 😂 oyuzden onu hıc dusunme planladıgın gıbı gıtmıyor random gerceklesıyor müdahalen ise sıfır benden bır adet tavsıye 😂
Senin kaç çocuğun var canım kız erkek?

Merhaba Kızlar 5 gün önce durumumu anlatmışdım Kanamam oldu, bu gün hastaneye giderek Kaybettiğimi öğrendim. Üzülerek grupdan ayrılıyorum, burayı çok sevmişdim. Hepinizi seviyorum kendinize ve minik bebeklerinize iyi bakın❤️🍀
Çok geçmiş olsun sağlıklı g3b3liklerin olur insallah😔🤲

Ben 45 kilo ile hamile kaldım şimdi 46 yım sanırım aynıyız
Evet canım aynıymışız, ben de 45 kiloyum yani öyleydim en son şimdi kaç bilmiyorum mide bulantısı mahvetti beni umarım daha çok vermemişimdir 😭😭😭

Merhaba Kızlar 5 gün önce durumumu anlatmışdım Kanamam oldu, bu gün hastaneye giderek Kaybettiğimi öğrendim. Üzülerek grupdan ayrılıyorum, burayı çok sevmişdim. Hepinizi seviyorum kendinize ve minik bebeklerinize iyi bakın❤️🍀
Çok geçmiş olsun tez zamanda sağlıklı bebişlerin olsun💓🤲

🤣🤣 valla göreceğiz artık kuzum ama bana cidden doğuramam gibi geliyor. Zaten el kadar bir şeyim çocuk neremden çıkacak yarı yolda kalır diyorum 🥲
Hakkımda hayırlısı artık o günlere sağlıkla ağız tadıyla çıkalım da bakalım nasıl bir hikayemiz olacak 🙏🏻🥲

Ben de asla sezaryen olmam zorda kalmadıkça diyordum her şeyin doğalı diyordum ama işte öyle olmuyormuş 🤣
Gerçekten doğurma ihtimalim olunca ben de sezaryene ufaktan göz kırpmaya başladım hakkımızda hayırlısı 🙏🏻

😂😂😂 pazılı smoothieleri boşuna içmeye çalışıyorum midem bulana bulana o zaman desene ben de çocuğa gidiyor seviniyordum 🥲🥲
Gıtmıyor ama elbet faydası sana vardır kusucam sımdı sus 😂😂😂 ben maddı ımkanım olsa yıne normal dogum denemek cok ıstıyordum devletlerde bu opsıyonu saglamıyor malesef 😂

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 47
Merak etme mide bulantın geçince almaya başlarsın
İnşallahhhh 🥹🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Gıtmıyor ama elbet faydası sana vardır kusucam sımdı sus 😂😂😂 ben maddı ımkanım olsa yıne normal dogum denemek cok ıstıyordum devletlerde bu opsıyonu saglamıyor malesef 😂
Hahaha tamam tamam sustum tıp 🤐
Senin bulantının geçmesi lazım yaaa geçsin artık senin bulantın geçince benimki de geçecekmiş gibi hissediyorum nedense haha 🤣🤣

Ya çok saçma ilki sezaryen diye illa sezaryen mi dayatıyorlar yani özelde o seçenek varken devlette olmaması tuhaf olmuş ☹️

İnşallahhhh 🥹🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Hahaha tamam tamam sustum tıp 🤐
Senin bulantının geçmesi lazım yaaa geçsin artık senin bulantın geçince benimki de geçecekmiş gibi hissediyorum nedense haha 🤣🤣

Ya çok saçma ilki sezaryen diye illa sezaryen mi dayatıyorlar yani özelde o seçenek varken devlette olmaması tuhaf olmuş ☹️
Soyle kı özelde de her doktor ve hastane buna ızın vermıyor rısk gorduklerı ıcın tercıh etmıyorlar dıyebılırım.Şöyle soyleyeyım koskoca Bursada bunu yapan 3-4 doktor var halıyle fıyatlarda ucuk. Sakaryalıyım orda da 2 doktor var.
Devlet olarak ıstanbulda zeynep kamıl yapıyor ssvd (sez sonrası vajınal dogum) tabı oda bı secenek değil bizim için malesef.Benımde hayaller fora oldu halıyle cok ıstemıstım normal dogum yapabılmek olmadı , sanırım artık dahada zorlayamayacagım anıden suyum sancım falan gelmezse tabı :D oğlum benım erken geldı

Midem suan hala bulanıyor oglenı atlatırsam 4 e kadar falan da rahatım ınsallah :D

Back
X