• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Merhaba öncelikle tebrik ederim gerçekten bir mucize gibi bu.
Sizin Çekirdek ailenizde ne düşündüğünüz önemli insanlara hiç Kulak asmayın bence ve utanmayın da rabbimden 3.bebeğinizi istemişsiniz o size 5.yi de nasip etmiş o yüzden çevreye Kulak asmayın derim.
Bakım konusuna gelecek olursak herkesin bir çekincesi var bu konuda sizin de olması çok doğal çoğul gebelik olduğu için ama veren rabbim doğurup büyütmenin de kolaylığını verir inşallah 🙏🏻
Sizin için en hayırlısı olsun dilerim 🙏🏻
Allah razı olsun çok teşekkür ederim grup içimi rahatlattı saglicakla kucağınıza alın inşallah birkaç haftaya net cocukalrin durumu belli olur burda Bi arkadaşın 9.hqftada kaybolmuş.

Merhaba hanımlar, bende ekim annesi olacağım kısmetse şu anda 10.haftadayım.Sizs bir sey danışacağım. Beni arada geceleri sıtma tutuyor. Bir üşüyorum bir terliyorum ve titriyorum. 5 dakika falan sürüyor.Sizce anormal bir durum mu. Korkuyorum.

Merhaba hanımlar, bende ekim annesi olacağım kısmetse şu anda 10.haftadayım.Sizs bir sey danışacağım. Beni arada geceleri sıtma tutuyor. Bir üşüyorum bir terliyorum ve titriyorum. 5 dakika falan sürüyor.Sizce anormal bir durum mu. Korkuyorum.
Ateşin yok değil mi

Allah razı olsun çok teşekkür ederim grup içimi rahatlattı saglicakla kucağınıza alın inşallah birkaç haftaya net cocukalrin durumu belli olur burda Bi arkadaşın 9.hqftada kaybolmuş.
Sıkma canını Rabbim verdiyse vardır bir bildiği demek sendeki o gücü gördü maşallah bir mucize gerçekten😊

Evet canım.
İlk önce 6+3 gittiğimde sadece kese vardı. Bebek ve kalp atışı görülmedi, aslında bir şey var gibi ama tam belli değil dedi doktorum. Emin olamadı, vajinal ultrason ile bakarsak görebiliriz belki dedi ama ben istemedim 🙈 Tereddüt ettiğimi de görünce radyoloji uzmanına gönderdi. Aynı gün radyoloji uzmanı baktı, görüntü aynıydı. Radyoloji uzmanı "çok minik var bir yerde, ben görüyorum, tecrübeme göre bebek bu "dedi. Doktorum bir hafta sonra çağırdı. 7+3 gittiğimde direkt kendim gördüm zaten. Minicik bir şeydi. Kalp atışını da duyduk. Sonra 10.hafta gel dedi, gittim geçenlerde. Büyümüş. 12.haftayı bekliyorum bakalım 😂
Herkeste aynı demekki canım. Benim tüp bebek birde her anı hepimizin aslında merak endişe acabamı :) Herseyin hayırlısı olsun. Şimdi sende 12 haftayı bekle bakalım :) çok güzel bir duygu kucağımıza alıncada başka endişelerimiz olacak. ama olsun bir alalımda o günlere bir gelelim inşallah :)

Back
X