Merhaba hoşgeldin ☺ Bebişin nasıl, sen nasılsın? Sorunlarınızı çözebildiniz mi?Merhaba canım anneler uzunca zamandır yoktum sütüm kesildiğinden beri girmedim neredeyse hepinizi çok özledim umarım hepinizin bebişlerş iyidir geriye dönüp okuma şansım yok belki ama dualarım sizinle kendinize iyi bakın
Çok zordur ya migren ağrısı hele bir de bebekleKızlar bugün sabah başlayıp öğlen pik yapan migren ağrısıyla tek başıma bebek baktım… ve kızım bugün gün içinde devamlı 20 dklık uykular yaptı… uyuyor şimdi ama ben bitiğim resmen. Hala geçmedi
Parol aldım migrenime geçerken el sallar muhtemelen ama umut işte hdşdnd
Biz iyiyiz canım sen nasılsın bebeğin nasıl?Merhaba canım anneler uzunca zamandır yoktum sütüm kesildiğinden beri girmedim neredeyse hepinizi çok özledim umarım hepinizin bebişlerş iyidir geriye dönüp okuma şansım yok belki ama dualarım sizinle kendinize iyi bakın
Calpolle düşmüştür inşallah canım4. Ay aşısı bizde ateş yaptı calpol verdim bekliyorum bakalım
Merhaba canım, hastalıkla uğraşıyordunuz nasıl oldunuz?Merhaba canım anneler uzunca zamandır yoktum sütüm kesildiğinden beri girmedim neredeyse hepinizi çok özledim umarım hepinizin bebişlerş iyidir geriye dönüp okuma şansım yok belki ama dualarım sizinle kendinize iyi bakın
Bizde de yaptı ya, ben de dün yaptırdım gece 37.5 falandı, soydum şimdi biraz calpol verdim düştü inşallah yükselmez tekrar4. Ay aşısı bizde ateş yaptı calpol verdim bekliyorum bakalım
Yeni yeni emmeye basladiBenim oğluşun sağı solu belli olmuyor kitap bebek gibi değil o yüzden yaşadığımız yaşayacağımız şeylerden gözüm pek korkmuyor sadece daha ne olabilir diye bekliyorum
Kesinlikle uyku bir kısır döngü ya
Çok geçmiş olsun kuzum şimdi nasıl peki sütünü içebiliyor mu?
Benimde tutam tutam geliyor. Degerlerime bsktiricam bir araKızlar birşey danışmak istiyorum sizinde saçlarınız dökülüyor mu evin heryerinden saç topluyorum duşa giriyorum tomarla saçım dökülüyor öneriniz nedir kullandığınız birşey var mı acaba
Çok geçmiş olsun hemencecik toparlasın inşallah Aras kuşKizlar persembbe cikicaz sanirim aras sukur az azda olsa emmeye basladi
Evet ya zaten saçım azdı hamilelikle gürleşti şimdi de sürekli dökülüyo ve ben saç görmekten nefret ederim. Evde sürekli toplarım, yemeği asla örtüsüz yapmam. Hamileykende ilk tiksindiğim şey saçtı yerde görünce kusuyodum kendi saçımı toplarken midem bulanıyoduKızlar birşey danışmak istiyorum sizinde saçlarınız dökülüyor mu evin heryerinden saç topluyorum duşa giriyorum tomarla saçım dökülüyor öneriniz nedir kullandığınız birşey var mı acaba
Ne yapmalı bilemedim ki bende hiç saç görmeyi sevmiyorum ama inanılmaz dökülüyor açılmalar oldu kafamda nerdeyse kel gözüküyorEvet ya zaten saçım azdı hamilelikle gürleşti şimdi de sürekli dökülüyo ve ben saç görmekten nefret ederim. Evde sürekli toplarım, yemeği asla örtüsüz yapmam. Hamileykende ilk tiksindiğim şey saçtı yerde görünce kusuyodum kendi saçımı toplarken midem bulanıyoduŞimdi mutfak hariç her yerde saç var kablosuzla günde kaç kere geziyorum belli değil psikolojim bozuldu
İnşallah kuzum38 e kadar geldik calpol verdim ama 37.5 filan uyuyamiyor da yarına toparlar inşallah canım
Geçti çok şükür canım sağolasın.Allah yardımcın olsun canım, umarım geçmiştir
Mentol taşı var bende ama fayda etmedi kuzum dün. Neyse ki geçti. Önceden sadece alkol sonrası ve regl öncesi oluyodu migren ağrısı. Şimdi gece uykuları kesintili olduğu için daha sık yaşıyorum maalesef.. ilaç kullanamamak bu süreçte beni çok yoruyor ama napalım katlanıyorum bir şekildeÇok zordur ya migren ağrısı hele bir de bebekle
Belki biliyorsundur kuzum şu mentollü rool on stick tarzı şeyler var hafif ağrımaya başlayınca ondan sürersin belki iyi gelir.
Ya da migren taşı diyorlar aktarlarda felan oluyor.
Biz iyiyiz canım sen nasılsın bebeğin nasıl?
Calpolle düşmüştür inşallah canımAslında 2.aydaki aşıların aynısı o zaman ateş yapmış mıydı ?
Senin bu olay benim bitmeyen 3 numaraya dönmüş ben daha yeni geçtim 4 noya Aslan 7,5 kilo olduBen de molfix pure and soft 4 numarayı yaklaşık 1.5-2 aydır kullanıyorum 86lı 4 numara 3 paket bitti 4.ye geçtik 2 tane de açılmamış 4 numara var bakalım nolcak
Benim öyle robot süpürge sürekli saç doluyorKızlar birşey danışmak istiyorum sizinde saçlarınız dökülüyor mu evin heryerinden saç topluyorum duşa giriyorum tomarla saçım dökülüyor öneriniz nedir kullandığınız birşey var mı acaba
Çok geçmiş olsun kuzum emmesi enfeksiyon azaldıkça daha iyi olcak dert etme aynı şeyleri yaşadım bende bir aüre sonra çok güzel toparlıyorKizlar persembbe cikicaz sanirim aras sukur az azda olsa emmeye basladi
canım magnezyum denedin mi?İnşallah kuzum
Geçti çok şükür canım sağolasın.
Mentol taşı var bende ama fayda etmedi kuzum dün. Neyse ki geçti. Önceden sadece alkol sonrası ve regl öncesi oluyodu migren ağrısı. Şimdi gece uykuları kesintili olduğu için daha sık yaşıyorum maalesef.. ilaç kullanamamak bu süreçte beni çok yoruyor ama napalım katlanıyorum bir şekilde
Yok kuzum denemedim. Hamilelikte magnezyumu kramplar için kullanmıştım sadece. Zaten hamilelikte hiç migren ağrısı çekmemiştim hormonlarım o kadar tatlıştı kiç
canım magnezyum denedin mi?
Benim hamilelikteki migren ataklarını çözüyordu
şimdi de nerem ağrısa onu içiyorum sayesinde ağrı kesiciyi bıraktım
Doktorum yazmıştı hamileyken bana baya geniş kapsamlı bir magnezyum
Magnimore plus kuzumYok kuzum denemedim. Hamilelikte magnezyumu kramplar için kullanmıştım sadece. Zaten hamilelikte hiç migren ağrısı çekmemiştim hormonlarım o kadar tatlıştı ki
Hangi magnezyum kuzum? Vallahi iyi gelirse o kadar dua ederim ki sana
Aa bunu biliyorum daha önceden bir şey için kullanmıştım ama çok oldu sebebini hatırlamıyorum. Hemen alacağım kuzum çok teşekkür ederim. Hemen her hafta atak geliyo çünkü mahvediyor beni.Magnimore plus kuzum
Çok aşırı baş ağrım olduğu zamanlar iki tane alabilirsin demişti doktorum hattta kendisi de başı ağrıyınca bununla geçiriyormuş
İki üç kere çok şiddetli olmuştu o zaman iki tane alıp aradan biraz zaman geçince kahve içiyordum bir de hiçbir şey kalmıyordu
İnşallah işe yarar valla ben bu magnezyuma da doktoruma da çok dua ediyorum hala
Malum şimdi de uykusuzluktan yorgunluktan stresten baş ağrım çok oluyor bir de kas ağrısı da oluyor ek olarak ikisine de çare oluyor
7.5 bizde olmuşuzdur ama şuanlık bez rahat oluyoSenin bu olay benim bitmeyen 3 numaraya dönmüş ben daha yeni geçtim 4 noya Aslan 7,5 kilo oldukorkuyorum bez almaya soracaktım hatta 5 noya geçen oldu mu kaç kiloda geçtiniz
Hemde nasıl dökülüyorKızlar birşey danışmak istiyorum sizinde saçlarınız dökülüyor mu evin heryerinden saç topluyorum duşa giriyorum tomarla saçım dökülüyor öneriniz nedir kullandığınız birşey var mı acaba
4 bi süre gider ya bilemedim ben ilk gectıgımde bol oluyordu bacakları sıkıyor yineBen de molfix pure and soft 4 numarayı yaklaşık 1.5-2 aydır kullanıyorum 86lı 4 numara 3 paket bitti 4.ye geçtik 2 tane de açılmamış 4 numara var bakalım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?