Ne zaman başladı o uzun atak peki kuzum?
Kendi doğduğu güne göre bakarsam internette atak hesaplama motoru 14. Hafta atağına 1 gün kaldı gösteriyor 40 haftaya göre değil doğduğu güne göre giriyorsa ataklara bir ihtimal yine atakta olabilir
Dördüncü ay atağı 19. Hafta diye biliyordum ama bazı yerler 14-19 arası sürebiliyor demiş
19 bittiği hafta oluyor galiba
A sen yokmuşsun hemen doğum tarıhı soyle atayım sanada harıka haftalar ucretlı uygulama amme hizmeti veriyorum ben oğlanda 16 20 lıraya mı ne almıstım
4 kullanıyorum suan da iki paket bitti bi paket daha alıcam kullanır cunku daha bes te boydan olmaz
Biz de daha 3 e geçemedik bile kdkdkslksksl
Bir numara bez çok alma demişlerdi hatta Prima bir çok aldım ya falan olmuştum bitti üzerine 2 paket daha aldık
Yenidoğan kıyafet çok alma dediler çocuk 2 aylıkken bile yenidoğan tulumlara giriyordu
Ah benim minik düğme oğlum ya
Annem de diyor ki çocuk o kadar sinirli ki hırsından kilo alamıyor kfkfkdkkd
Aa bunu biliyorum daha önceden bir şey için kullanmıştım ama çok oldu sebebini hatırlamıyorum. Hemen alacağım kuzum çok teşekkür ederim. Hemen her hafta atak geliyo çünkü mahvediyor beni.
Ben içiyorum kuzum hatta kaç kere sordum doktora devam edecek miyim diye evet devam kemik sağlığı için de önemli magnezyum dedi hamileyken de ful kullandım
Ağrı kesici almıyorum sayesinde bir sıkıntısı olsa kadın doğum doktoru iç demezdi ben hamilelikteki tüm vitaminlere onun önerisiyle devam ediyorum
Biz de daha 3 e geçemedik bile kdkdkslksksl
Bir numara bez çok alma demişlerdi hatta Prima bir çok aldım ya falan olmuştum bitti üzerine 2 paket daha aldık
Yenidoğan kıyafet çok alma dediler çocuk 2 aylıkken bile yenidoğan tulumlara giriyordu
Ah benim minik düğme oğlum ya
Annem de diyor ki çocuk o kadar sinirli ki hırsından kilo alamıyor kfkfkdkkd
Annemin yorumlarını özlemişsinizdir kendisi tam gaz devam
3. Ay kontrolünde 5500 falandı kuzum ya alerji muhabbeti artı kendi iştahsızlığı yemiyor yani adam
Annemin yorumlarını özlemişsinizdir kendisi tam gaz devam
3. Ay kontrolünde 5500 falandı kuzum ya alerji muhabbeti artı kendi iştahsızlığı yemiyor yani adam
Ne zamandır aktif değildim gördüm kuzum ya çok geçmiş olsun. Ecoş da 4. Ayda asmde 6450 kilo falan geldi kıyafet, bez çıksak 6 kilo kendileri. Boyuna göre kilosu normal ama persentilde öyle çok %10-20 lerde değil
Anneni lütfen hep paylaş