2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Merhaba arkadaşlar.
Bat'a 3 gün kala silik çizgi, 1 gün kala biraz daha koyu çizgi görünce kan testi verdim. Ve kan testim de pozitif. İnşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde ilerler herkesin

3 tanesi de yanılmaz bence ama hayal kırıklığı yaşamamak için beklemek en iyisi

Kızlar merhaba bende cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim değerim 95 ti bugün tekrar test verdim 3 günde 257 olmuş az yükselmiş gibi geldi bana sizce normalmi tecrübeleriniz nedir

Kızlar merhaba bende cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim değerim 95 ti bugün tekrar test verdim 3 günde 257 olmuş az yükselmiş gibi geldi bana sizce normalmi tecrübeleriniz nedir
Çok bilgim yok. Ancak iki günde iki kat veya iki kata yakın artış olmalı diye okuyorum. Bu mantık ile bakarsak sizin normal
İlk değerinizi ne zaman öğrenmiştiniz ? Bat geçmiş miydi?
Bir de ikinci kez kan testini aile hekiminiz mi istedi, yoksa siz kendi isteğiniz ile tekrar mı yaptırdınız?

Kendim merak ederek yaptım perşembe günü doktora gideceğim. En son 20 aralıkta regl olmuştum testi 21 ocakta yaptım erken öğrendim baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…