Kızlar doktor progestan başladı bana. Hemen bir soru eczane normal ağızdan alınanı verdi ve bu fitil olarak da atılıyor dedi emin misiniz dedim inanamayarak ama eminim dedi şekli de hap gibi fitil gibi değil bu nasıl iş???
Konuya gelecek olursam Lekelenmem bir daha hiç olmadı normalde 5+5 de doktora gittiğimde kanama alanında yoktu ama şimdi gittiğim doktorum aktif olmayan kanama alanı gördü.
O zamanki lekenin alanı ve keseden uzakta sorun olacak bir şey değil dedi ama yine de progestan verdi. İlk üç ay veriyorum genelde bebeğin yerini sağlamlaştırmasına yardım ediyor dedi. Panik yapmayayım diye öyle dememiştir sanırım

Soldaki ağrımın nedenini de ben sormadan ortaya çıktı solda kistim oluşmuş

bebekle beraber oluşmuş dedi doktor hormonlardan dolayı oluyor çok sık karşılaşıyoruz hiç önemli değil dedi ama umarım büyüyüp sorun olmaz Ağrı yapıyor çünkü.
Onun dışında küçük fasülyem iyiymiş keyfi yerindeymiş minicik bir karaltı da olsa gördük kendisini kalbini de duyduk. Babası sabahtan beri delirmiş gibi durmadan kaydettiği kalp sesini dinliyor

Bulantım için de prilam yazdı folik asitimi de değiştirdi şimdilik bizden bu kadar umarım sağlıklı ve uslu bir şekilde büyümeye devam edebiliriz