• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnsallah canim. Kasiklarimda ara ara sizilar.oluyor. akintimda tam gaz. Bunlari belirti olarak dusunursem icim bi nebze rahatliyor
Rabbim güzel haberler almak nasip etsin. Bende öyle minik minik belirtilerle rahatlıyorum. Geçmişte kötü tecrübesi olanlar daha çok etkileniyor böyle haberlerden biri de ben.🥹 ama yine de güzel düşünelim

Rabbim güzel haberler almak nasip etsin. Bende öyle minik minik belirtilerle rahatlıyorum. Geçmişte kötü tecrübesi olanlar daha çok etkileniyor böyle haberlerden biri de ben.🥹 ama yine de güzel düşünelim
Bende 😔 gecen yil kalbi durmustu. Cok korkuyorum Allaha emanet bebislerimiz

14den sonra daha garanti oluyor sanırım ama internette gördüm 10.haftada bile gören doktorlar var. Ben 12.haftanın içindeyim doktorum baktı göremedim dedim pozisyondan mı yoksa belli mi değil sormak aklıma gelmedi 😊 sağlıkla öğrenelim inşallah
Amin inşallah 🤲 siz ne kadar süredir evlisiniz? Sürekli enişte halindeyim acaba iyi mi diye. Haftamız yakın kullandığın Bi ilaç falan varmı?

Bende 😔 gecen yil kalbi durmustu. Cok korkuyorum Allaha emanet bebislerimiz
Çoğumuz yaşamışız böyle şeyler benimde temmuz ayında olmuştu. Rahat bi hamilelik geçirmemize engel oluyor işte o da 😔 Aklıma kötüyü getirmek istemiyorum kendimi telkin ediyorum ama aklımın köşesinde duruyor o endişe. Öksürünce hapşırınca kasığım ağrımıyor diye bile tedirgin oluyorum kasların gerilmesi lazım niye olmuyor diye.. Çok kişi göğüslerinin şişinin indiğini söylemiş kayıp yaşadıklarında hergün kontrol ediyorum. Kafayı yemezsek iyi, yoksa çocukların manyak anneleri olacak 🤦‍♀️

evet bencede kesınlıkle yapı meselesı her durumda herseye karsı oyle :KK70: ben de yapı olarak oyle degılım tezcanlı bı ınsanımdır olsun yapalım edelım arastırayım bıleyım bıleyım daha cok bılgım olsun , ilkınde oğlusumda boyle degıldım yıne kendımı baskılamaya calısırdım tabı ama :KK70: doktora cok gıttım 4-5 aylık olana kadar yanı son aylarda yıne sıklasıyor zaten :KK70:
Eltime nst gırceksın demısler beklemıs bakmıs cok sıra varmıs gırmemıs , son haftaları :KK70: ben bunu yapamazdım sanırım mesela :KK70: ama soyle dıyım bende kendımı tebrık edıyorum , benden beklenmeyen performanslar bunlar emın olabılırsın :KK70: ikincıye annelıgı tatmak cok farklı bır duyguymus :KK200: Yarın musmutlu sıze yazarım ınsallah amın :dua:

İnşallah güzel haberlerle gel canım seninle haftamız aynı sanırım bende 10+3teyim benim de kontrolüm 1 nisanda tam 12.haftada belki cinsiyeti görür diye düşünüyorum 🙏🏻😊
Ben çok pimpirikli değilim sanırım çok merak ediyorum ama senin gibi bekliyorum doktorun söylediği haftada gittim hep bu zamana kadar 4.haftada öğrendim 3 kez gittim 😃
İnşallah sağlıklıkla kucaklarımıza alırız 🙏🏻

Kızlar gruba giremedim iki gündür yoğun çalışıyorum yeni okuyabildim mesajları bebeklerini kaybeden arkadaşlara çok üzüldüm rabbim tez zamanda acılarını hafifletsin inşallah 🙏🏻
Hayırlısını versin allahım 🙏🏻

Çoğumuz yaşamışız böyle şeyler benimde temmuz ayında olmuştu. Rahat bi hamilelik geçirmemize engel oluyor işte o da 😔 Aklıma kötüyü getirmek istemiyorum kendimi telkin ediyorum ama aklımın köşesinde duruyor o endişe. Öksürünce hapşırınca kasığım ağrımıyor diye bile tedirgin oluyorum kasların gerilmesi lazım niye olmuyor diye.. Çok kişi göğüslerinin şişinin indiğini söylemiş kayıp yaşadıklarında hergün kontrol ediyorum. Kafayı yemezsek iyi, yoksa çocukların manyak anneleri olacak 🤦‍♀️
Evet cidden bende her sabah goguslerime bakiyorum bi sorun var mi diye hayirlisiyla su gunlrri bi atlatsak 🙌

Rabbim tekrar yaşatmasın güzelllikleriyle imtihan etsin. Enerjimizi düşürmeyelim, şu Bikaç haftayı da sağlıkla atlatırsak sonrası daha kolay inşallah 😊

Benim için hayat durdu hiç iyi durumda değilim . Bebeğimin kalbi durmuş 😔 yanlış hissetmemişim . Gerçek mi bu yaşadığım 2 yıl verdiğim emek yok oldu . İkinci kez aynı şeyi yaşıyorum . İlk bebeğimde de aynı şey olmuştu . Ben artık napcağımı bilmiyorum çok çaresizim. Yarın kürtaj olcam bebeğimden ayrılcam. Sizlerle bu yola devam etmeyi çok isterdim ama yine olmadı . Kendinize iyi bakın 😔
Ahh ya 😔 kuzum benim çok üzgünüm.. Allah sabırlar versin. Umarım çabuk toparlayabilirsin..
Kendine çok dikkat et nolur. Senin sağlığın iyi olsun gerisi bir şekilde hallolur..

Canım merhaba grupta seni yeni gördüm hoş geldin 😊 AnlatilmazYasanir AnlatilmazYasanir
Bana da bir cinsiyet tahmininde bulunur musun 🙈 ilk fotoğraf 6+2 2. Fotoğraf 9+3

Eklentiler

• 20230222_175000.webp
    20230222_175000.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG-20230314-WA0001.webp
    IMG-20230314-WA0001.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 58
Amin inşallah 🤲 siz ne kadar süredir evlisiniz? Sürekli enişte halindeyim acaba iyi mi diye. Haftamız yakın kullandığın Bi ilaç falan varmı?
2 Yıldır evliyim canım. İyiler iyiler güzel düşün 😊
Yarından İtibaren folik asiti bırakıp decavitmiydi ne ismi öyle bir vitamin kombinasyonuna ve d vitaminine başlıycam canım. Şuan bir de Protestan alıyorum biraz kasılmalarım ve kanama alanım olduğu için 🙂

2 Yıldır evliyim canım. İyiler iyiler güzel düşün 😊
Yarından İtibaren folik asiti bırakıp decavitmiydi ne ismi öyle bir vitamin kombinasyonuna ve d vitaminine başlıycam canım. Şuan bir de Protestan alıyorum biraz kasılmalarım ve kanama alanım olduğu için 🙂
Benm de ilk haftalar da kanamam olmuştu. Hastaneye yatırdı doktor. Sonra gyno ferro diye Bi ilaç verdi zehirlendim. Yarın bakalım verecek mi takviye ilacı falan. İnşallah rabbim hepimizin yavrusunu korusun 🤲🙏

Back
X