Haber ver bızede mutlaka bı doktor krıtık hafta ıcın 10. Hafta dıyor o haftada saglıklıysa yuzde olarak cok yuksek ıhtımalle saglıkla devam eder dıyo sen gorun ıcın rahat etsınKızlar çok ağrım var acile gideceğim çok arttı ağrı
O bende de oluyor haftada 1 gibi kalp gibi atıyor de miKızlar biraz kasık ağrım mevcut ama az önce değişik bişey oldu otururken sol kasığımdan birşey attı krı gibi bir his oldu nasıl anlatsam bilemedim korkmalımıyım hiç böyle bişey yaşayan oldu mu
İnşallah sağlıklıdır kritik haftadayım o zamanHaber ver bızede mutlaka bı doktor krıtık hafta ıcın 10. Hafta dıyor o haftada saglıklıysa yuzde olarak cok yuksek ıhtımalle saglıkla devam eder dıyo sen gorun ıcın rahat etsın
Öyleydi ama yoğunlaştı ağrıO bende de oluyor haftada 1 gibi kalp gibi atıyor de mi
Saglıklı gordukten sonra artık endıselenmeyı daha aza ındırırsın dıye soyledım kuzumİnşallah sağlıklıdır kritik haftadayım o zaman
Öyleydi ama yoğunlaştı ağrı
İyi haberlerle gel inşallahKızlar çok ağrım var acile gideceğim çok arttı ağrı
Antalya için önümüzdeki 2 ay en güzeli zaten, hava mis.Ay foruma giriyorum arada okuyorum ama nice dir yazamadım dünden beri ilk kes başım tuttu ne zormuş ilaç içmemek ama bebeğim iy i olsun yeter rabbim şifa versin inşallah nane yağı koklayıp buz koyuyprum şimdilik umarım herkes iyidir kızlar yakında Antalya’ma gidip bir hava değişimi yapayım diyorum bakalım
Güzel haberlerle gel inşallah..benimde geçen hafta regl ağrısı gibi ağrım olmuştu korkmutum sonrası kahve lekelenmem oldu ben hep dinlenmeye yatmaya özen gösterdim ama çok şükür bebek iyiydi..bu haftada böyle kasıklarımda gerilme gibi,sanki ağırlık var orda gibi ağrı oluyor ama endişelenmemeye çalışıyorum..birde benim geceleri çok ayaklarım ağrıyor dizlerimden aşağıya sanki vakumla çekiyorlar gibi..magnesiumlara başlayınca bu ağrılarin hafifleyecegini düşünüyorum ben haftaya 12.haftada başlanır heralde..muz yiyiyorum her gün biraz faydası oluyordur heralde..Rabbim sevindirsin inşallah..Kızlar çok ağrım var acile gideceğim çok arttı ağrı
Evet oluyor gerilme,şişlik,batma hepsi oluyor aralıklı olarak..hatta pıt pıt atiyor bazen...Kızlar karnım geriliyor ya içten sizde de oluyor mu büyüyor mu acaba
Ben doktora gidince ya maille gondermesini istecem yada kagida yazip zarfla kapatmasini.Oooo bızde oyle seylere heves eden yok ya sakaryada olsaydım kendı aılemın yanında kardesıme kuzenlerimle yapardık ama sımdı ben ogrenırsem tek olucam esıme yaparım belkı ona surprız olurBende 10 nısana randevu buldum aldım sımdılık takıp edıcem bı hafta daha ılersıne bulursam bayram oncesı ogrenırım belkı
Hayatta dayanamam sanırımBen doktora gidince ya maille gondermesini istecem yada kagida yazip zarfla kapatmasini.
Ben 2.de zarfa koydurmustum
Bunda hile yapip ogrensemmi diye dusunmuyo degilim yani
Aslinda oyle parti gibi degildeHayatta dayanamam sanırımAçar bakarım direkt o yüzden görür görmez söylesin Cinsiyet partisi falan hep uzak geldi o yüzden, sabredenleri de takdir ediyorum
Yani genel olarak parti dedim her türlü sabredemem, çok meraklıyımdır zaten böyle birşeye hiç dayanamamAslinda oyle parti gibi degilde
Sadece ailem kardeslerim esleri ve aile dostumuzla hepbirlikte yemek . Yani oyle parti huhu dimtis dimtis degil
Huzuli harcamalara herzaman karsiyimdir
Bizim gelinler cok hevesli
Ben 2.de yaptim bunda gerek yok diyorum ama kirmakda istemiyorum
3 4 hafta gec ogrenmem sorun degil oyuzden beklerim
Herkes erkek desede ben kiz oldugunu hissediyorum
Bende zarfa koydursammı acaba dıyorum bırlıkte acar oğrenırız ama cok sabırsızım dayanabilir miyim bilmiyorumBen doktora gidince ya maille gondermesini istecem yada kagida yazip zarfla kapatmasini.
Ben 2.de zarfa koydurmustum
Bunda hile yapip ogrensemmi diye dusunmuyo degilim yani
Kızlar merhaba, Prograf 1 mg kullanan var mı? Ben transfere başladığım aydan itibaren kullanıyorum (şubat başı) Şu an 9 haftalık gebeyim. Doktorum bırakmamı istedi ancak biraz araştırdım kimisi 12. haftada bırakmış, erken bırakıp bebeğinin kalbi duyan da okudum. Çok korkuyorum. Siz kullandıysanız ne zaman bıraktınız?
Yaz bize çıkıncaKızlar çok ağrım var acile gideceğim çok arttı ağrı
Bende de ara ara oluyor su migren yaşları bana çok iyi geliyorAy foruma giriyorum arada okuyorum ama nice dir yazamadım dünden beri ilk kes başım tuttu ne zormuş ilaç içmemek ama bebeğim iy i olsun yeter rabbim şifa versin inşallah nane yağı koklayıp buz koyuyprum şimdilik umarım herkes iyidir kızlar yakında Antalya’ma gidip bir hava değişimi yapayım diyorum bakalım
Heyecan olur da bende dayanamam ya ama randevu almadım daha bende memlekete giderim belki orada kızımın doktoru bakarBende zarfa koydursammı acaba dıyorum bırlıkte acar oğrenırız ama cok sabırsızım dayanabilir miyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?