2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar çok ağrım var acile gideceğim çok arttı ağrı
Haber ver bızede mutlaka bı doktor krıtık hafta ıcın 10. Hafta dıyor o haftada saglıklıysa yuzde olarak cok yuksek ıhtımalle saglıkla devam eder dıyo sen gorun ıcın rahat etsın

O bende de oluyor haftada 1 gibi kalp gibi atıyor de mi

Ay foruma giriyorum arada okuyorum ama nice dir yazamadım dünden beri ilk kes başım tuttu ne zormuş ilaç içmemek ama bebeğim iy i olsun yeter rabbim şifa versin inşallah nane yağı koklayıp buz koyuyprum şimdilik umarım herkes iyidir kızlar yakında Antalya’ma gidip bir hava değişimi yapayım diyorum bakalım

Antalya için önümüzdeki 2 ay en güzeli zaten, hava mis.

Kızlar çok ağrım var acile gideceğim çok arttı ağrı
Güzel haberlerle gel inşallah..benimde geçen hafta regl ağrısı gibi ağrım olmuştu korkmutum sonrası kahve lekelenmem oldu ben hep dinlenmeye yatmaya özen gösterdim ama çok şükür bebek iyiydi..bu haftada böyle kasıklarımda gerilme gibi,sanki ağırlık var orda gibi ağrı oluyor ama endişelenmemeye çalışıyorum..birde benim geceleri çok ayaklarım ağrıyor dizlerimden aşağıya sanki vakumla çekiyorlar gibi..magnesiumlara başlayınca bu ağrılarin hafifleyecegini düşünüyorum ben haftaya 12.haftada başlanır heralde..muz yiyiyorum her gün biraz faydası oluyordur heralde..Rabbim sevindirsin inşallah..

Ben doktora gidince ya maille gondermesini istecem yada kagida yazip zarfla kapatmasini.
Ben 2.de zarfa koydurmustum
Bunda hile yapip ogrensemmi diye dusunmuyo degilim yani

Ben doktora gidince ya maille gondermesini istecem yada kagida yazip zarfla kapatmasini.
Hayatta dayanamam sanırım Açar bakarım direkt o yüzden görür görmez söylesin Cinsiyet partisi falan hep uzak geldi o yüzden, sabredenleri de takdir ediyorum

Hayatta dayanamam sanırım Açar bakarım direkt o yüzden görür görmez söylesin Cinsiyet partisi falan hep uzak geldi o yüzden, sabredenleri de takdir ediyorum
Aslinda oyle parti gibi degilde
Sadece ailem kardeslerim esleri ve aile dostumuzla hepbirlikte yemek . Yani oyle parti huhu dimtis dimtis degil
Huzuli harcamalara herzaman karsiyimdir
Bizim gelinler cok hevesli
Ben 2.de yaptim bunda gerek yok diyorum ama kirmakda istemiyorum
3 4 hafta gec ogrenmem sorun degil oyuzden beklerim
Herkes erkek desede ben kiz oldugunu hissediyorum

Yani genel olarak parti dedim her türlü sabredemem, çok meraklıyımdır zaten böyle birşeye hiç dayanamam Yoksa eğlenceli oluyordur aile arasında. Allah gönlüne göre versin

Bende zarfa koydursammı acaba dıyorum bırlıkte acar oğrenırız ama cok sabırsızım dayanabilir miyim bilmiyorum

Pozitif gördükten 5 gün sonrasına kadar kullandım. Yanında prednol tablette kullandım. Prednolu Kalp atışına kadar kullandım. Hersey çok güzel devam ediyor suan. 9+5 im suan bende

Bende de ara ara oluyor su migren yaşları bana çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…