2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Zaten uc haftada anca ogrenırım ben bayram sonrasına bıle kalabılır hıc bellı olmaz
E tamam iste biz bayramin 3.gunu bir araya gelicez
Yani aslinda hem bayrami hem cinsiyeti kutlamis olucaz
Kizlar (benim kizla komsu kizi ve 2 gelin) cok hevesliler hatta aralarinda kavga ediyolar bi tek ben bilicem bi tek ben bilicem diye cocugun anasi benim ulen ben bukadar heycanlanmiyorum

Onlarada eğlence cıkmıs bende boyle işleri cok severım ama etrafımda boyle heyecanlı tipler hiç yok keske olsa

Onlarada eğlence cıkmıs bende boyle işleri cok severım ama etrafımda boyle heyecanlı tipler hiç yok keske olsa
Ay yakin olsak biz gelirdik valla
Bizimkiler var ya tam cumbusler
Bayramda bi gor susler pusler hediyeler
Biz yurtdisinda yasiyoruz ya hristiyanlar noelde cok guzel susler hediyeler yemekler yapiyolar bizimkiler gerimi kalacaz onlar bize ozensin diyolar

Malesef bilmiyorum Cüneyt beye nasıl karar verdiniz Hakan sabırlıyı da çok duydum
Benim ilk gebeligimden risk durumum vardi. Ablam kendisine gidiyordu o zamandan beri takip kendisinde alaninda tecrubeli daha once tepecikte perinatolog bolum baskaniydi. Cok ilgili gereksiz bilgiyle ugrasmiyor.

Bende zarfa koydursammı acaba dıyorum bırlıkte acar oğrenırız ama cok sabırsızım dayanabilir miyim bilmiyorum
Heyecan olur da bende dayanamam ya ama randevu almadım daha bende memlekete giderim belki orada kızımın doktoru bakar
Benimde randevum haftaya çarşamba belli olurmu dersinizbende eşime aile daha doğrusu masa etrafına oturtup sayılarla isim yazdiracagim sanki eltimin kızı oyun oynamak istiyormuş gibi çıkan harfleri birleştirip kelimeyi bulmalarını isteyeceğim

Ben ilk bebemde konfetı aldıydım kaynanamlar gorumceler eltımler falan vardı heves ettım patlatırdım esıme o gun kabusum gıbıydı bır sevınme ıbaresı bıle yok kvdem budamı erkek dıyıp surat büzdü falan hepsı bes karıs surat bakıyolar cok ağlamıstım sonradan esım haşlamış onları ama iş işten geçti tabı oy yuzden onlarla bişeye girmem ben oğlum esım yaparsak anı kalır o kadar

Bende yorgunlugum gecsin diyorum
Sen benden öndesin geçmedi mi hala
Geçer ama yakında piremseslik trimester ına çok çok az kaldı sizlerin
Benim daha bir ayım var yeni 9 olduk günleri saatleri arkasından elimle iteliyorum sanki öyle bir his

Guzel fıkır ben düşünüyorum hala

Kusura bakmada kv cok pis gicik oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…