- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Erkek nub da ramzıdeKızlar ben de bi tahmin rica etsem ?ilki 6.hafta ikincisi bugünden
ErkekKızlar cinsiyet tahmini olan var mı ?
çok şükür dinlen birde 2 gün sonrada kendin yorma çok çok geçmiş olsunKızlar cok sukur ıyıyızOzeldekı doktoruma gıttım , dogumu varmıs falan bekledik biraz,sonra baktı hemen. İğne yaptılar düşük önleyici , ilaç verdi ikigün istirahat verdı dınlenıcez Cok korktum
Canım benım oğlumda da hep vardı agızdan alıyordum ben bayılıyorum tansıyonum dusuyor vajınal alıcam oyuzden bu mınnosumda ilkkez oldu ondan endıselendım cok sukur ıyıyız ıyısınızbende 2 haftadır var 7.hafta başladı 12 saatte bir gelen kahverengi akıntı,doktorum progestan verdi ilk hafta geçmedi günde 2 defa kullanmama rağmen,geçen hafta kontrole çağırdı ultrasonda kanama bölgesi görmedi,her şey yolunda yerleşme lekesi de olabilir dedi,ama lekelenmem geçmediği için kullanmaya devam ettim bu hafta tekrar kontrole gidicem sanki 2 gündür kayboldu gibi.Ben ayakta çalışıyorum çok merdiven inip çıkmak zorunda kalıyorum belki de ondan oldu çünkü ,evde halsizlikten zaten hep yattım.Progestan bi de feci uyutuyor yalnızDaha öncesinde bir düşüğüm olduğu için önlem alma amaçlı devam ediyorum ben biraz da.İçimiz rahat olsun en azından
ne güzel geçmiş sizin bu hafta doktorum var gidince söyleyim bakalım inş benimde çözülürMerhaba benim çok fazlaydı ilaçlarım değişti demir ilacı ve i mom eklendi şuan kabızlık geçti bende normal yapıyor. Yemektne 2 saat sonra demir ilacını alıyorum.
EdebılırÖzel diye belkim söylemiştir dedim ya, ben de bu cumartesi gidicem 12+6 olacak inşallah, merak ediyorum tahmin eder mi acaba diye ☺
Leblebiyi deneyebilirimHaslanmış patates leblebi iyi gelir muz iyi gelir canım bende biraz öyleyim
Bende merak ettim simdi
Surda ıkı uc haftayı cıkar pıyasaya cok heyecanlıyım
Kuzum doktor beslenme listeme yazmış günde bir maden suyu içilsin diye ama maden suyunu ben hamile değilken de hiç içemezdimCanın benim de bir günüm bir günümü tutmuyor ama genelde kötüyüm.doktora henüz soramadım zararı olur mu hergün içmenin ama maden suyu rahatlatıyor beni bir tek aklında olsun hem su ihtiyacımı da karşılar diye düşünüyorum
Bende hergun ıcıyorum bol lımonlu bana cok ıyı gelıyor oyle deneseneKuzum doktor beslenme listeme yazmış günde bir maden suyu içilsin diye ama maden suyunu ben hamile değilken de hiç içemezdimmidemi yakıyor nedense
Şimdi içine azıcık meyve suyu karıştırıp içmeye çalışıyorum en azından dediğin gibi su ihtiyacım karşılanır biraz mineral alırım diye ama yok yani midem dünyadaki bütün yiyecek ve içeceklere savaş açmış durumda
Akşama kadar kraker kemiriyorum susuzluktan içim kurudu az içsem o da çıkıyor zaten serum taktırıcam doktoruma danışıp bu gidişle özellikle susuzluk sıkıntı çünkü
Benim haftaya rdvum var buyuk ihtimal gorunur ama bizimkiler cinsiyet şeyisi yapacaklarmisSurda ıkı uc haftayı cıkar pıyasaya cok heyecanlıyım
O maden suyu varya o maden suyuKuzum doktor beslenme listeme yazmış günde bir maden suyu içilsin diye ama maden suyunu ben hamile değilken de hiç içemezdimmidemi yakıyor nedense
Şimdi içine azıcık meyve suyu karıştırıp içmeye çalışıyorum en azından dediğin gibi su ihtiyacım karşılanır biraz mineral alırım diye ama yok yani midem dünyadaki bütün yiyecek ve içeceklere savaş açmış durumda
Akşama kadar kraker kemiriyorum susuzluktan içim kurudu az içsem o da çıkıyor zaten serum taktırıcam doktoruma danışıp bu gidişle özellikle susuzluk sıkıntı çünkü
Ben de yarın Medicana Konak İlkay hocaya randevum var ilk kez gideceğim. Kimseyi tanımıyoruz izmir de sizin doktorunuz nasıl acaba ? Hastanede daha önce doğum yapan tanıdığınız var mı?Medicana
Burada biriyle gorusmustum ilkay hanimdan cok memnun kalmamisti. Ben cuneyt beyle devam ediyorum. Muayene ucretleri nedir acaba biliyo musun ?Ben de yarın Medicana Konak İlkay hocaya randevum var ilk kez gideceğim. Kimseyi tanımıyoruz izmir de sizin doktorunuz nasıl acaba ? Hastanede daha önce doğum yapan tanıdığınız var mı?
Oooo bızde oyle seylere heves eden yok ya sakaryada olsaydım kendı aılemın yanında kardesıme kuzenlerimle yapardık ama sımdı ben ogrenırsem tek olucam esıme yaparım belkı ona surprız olurBenim haftaya rdvum var buyuk ihtimal gorunur ama bizimkiler cinsiyet şeyisi yapacaklarmis
Bayram sonuna kadar ogrenemicem
Örnek listeyi paylasman mümkün mü canım?Kuzum doktor beslenme listeme yazmış günde bir maden suyu içilsin diye ama maden suyunu ben hamile değilken de hiç içemezdimmidemi yakıyor nedense
10+6 mısın canımKızlar cinsiyet tahmini olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?