2.05 normalRandevu almaya çalışınca vermiyor dahiliyeye gitmem gerekiyormuş. 2.05 çıkmış sonuç
2.05 normal
4.20 ye kadar normal
Benimki 4.32 cikmisti doktorum kontrol altina birakti hemen ilac vermeyelim dedi
3 haftadir asiri derecede yorgun uykusuz ve bas agrisi oluyo
Bende tam bunun icin birazdan Aile hekimime gidip kan tahlili icin kagit alicam (burada kan tahlili icin aile hekimin yonlendirmeli, yoksa yapamazsin)
Ben 2. Gebelikde tiroid ilaci kullanmistim sanirim bundada kullanmam gerekecek
Simdi aklima geldi benimki hypertiroid idiRandevu almaya çalışınca vermiyor dahiliyeye gitmem gerekiyormuş. 2.05 çıkmış sonuç
ayy benimki de yarın, darısı başıma :))Kizlar ikili tarama sonucum cikmis temiz cikti sukur.
Yok maalesef şu an dünya üzerinde hiçbir şey bende işe yaramıyor sanırım her şeyi denedim her duyduğumu yaptım süt ve süt ürünleri zaten içim hiç almıyor kokusuna bile tahammül edemiyorumbenim bulantılarıma soğuk süt ve ayran iyi geliyor,ilaçsız idare etmeye çalışıyorum,belki size de iyi gelir.
Canım benim yaşadıklarımız kuvvetle muhtemel normal şeyler. Burada insanların yaşadıkları ister istemez etkiliyor o yüzden kötü hissediyoruz. Ama ben ne zaman kötü hissetsem doktora gittiğimde bebeğimi sağlıklı gördüm çok şükür. Tedirgin veya üzgün olmanın bebeklerimizi iyi etkilemediğini biliyorum bu yüzden korkularımdan uzaklaşmaya çalışıyorum. Farklı şeyler düşünüyorum, güzel şeyler. :) İyi düşünelim iyi olsun. Rabbim hepimize bağışlasın yavrularımızı.Merhaba benimde aynı canım bazen kasıklarımda çok belirgin seyrelme oluyordu çekilme gibi bi kaç gündür olmuyor acayip korkuyorum kabızlığım gitti yerine gaz dolu karnım çıktı gögüslerim aynı hala acıyorlar insan çok korkuyor burada tecrübelerini paylaşan arkadaşlarımızın yaşadıklarınımı yaşıyorum diyip morellim bozuluyor herşey Allahtan ama insan sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun. Rabbim nerede ne dileği varsa kabul etsin inşallah.
Kaç saattir senden haber bekliyorum inan kendi acımı unuttumKızlar cok sukur ıyıyızOzeldekı doktoruma gıttım , dogumu varmıs falan bekledik biraz,sonra baktı hemen. İğne yaptılar düşük önleyici , ilaç verdi ikigün istirahat verdı dınlenıcez Cok korktum
Amin inşallah bizimde öyle geçen hafta çok şükür herşey yolundaydı doktorun istedi kan idrar testi verriken devlet hastanesinde muayne olmak istedim çok şükür yolundaydı herşey ama insan tedirgin oluyor buradaki kayıpları duyunca üzülüyorum çok rabbim sabırlar versin evlatlarımıza sağlıkla hayırlısıyla kolay hamilelik geçirip kucağımıza almak nasip olsun. Rabbim tez vakitte evlat isteyen ne dileği olanlar varsa kabul olsun inşallah çok tedaviler sonunda kavuştuk deprem gecesi. Beta düşüyor derken ertesi akşam yükseldiğini gördük Rabbimin mucizeleri hepsi Allahtan herşeye kudreti yeten bizleride inşallah feraha erdirir herşey kolay olur. Belirtilerimde farklılık olunca korkuyorum istemsizce.Canım benim yaşadıklarımız kuvvetle muhtemel normal şeyler. Burada insanların yaşadıkları ister istemez etkiliyor o yüzden kötü hissediyoruz. Ama ben ne zaman kötü hissetsem doktora gittiğimde bebeğimi sağlıklı gördüm çok şükür. Tedirgin veya üzgün olmanın bebeklerimizi iyi etkilemediğini biliyorum bu yüzden korkularımdan uzaklaşmaya çalışıyorum. Farklı şeyler düşünüyorum, güzel şeyler. :) İyi düşünelim iyi olsun. Rabbim hepimize bağışlasın yavrularımızı.
Gebelikte istenen referans aralığı farklılık gösteriyor diye biliyorum canım doktordan doktora bile farklı yorumluyorlar seninki de çok yüksek değil bence ilaç verse bile düşük doz verir takip ister gibi geliyor ama bu tamamen benim yorumumAslında e nabızda normal yazıyordu. Randevu bulmak zor oluyor devlette. Bir de detaylı bilgi vermiyorlar hiç.
Haslanmış patates leblebi iyi gelir muz iyi gelir canım bende biraz öyleyimGebelikte ishala ne iyi gelirki
Cumartesiden beri ishalim ya
Canın benim de bir günüm bir günümü tutmuyor ama genelde kötüyüm.doktora henüz soramadım zararı olur mu hergün içmenin ama maden suyu rahatlatıyor beni bir tek aklında olsun hem su ihtiyacımı da karşılar diye düşünüyorumYok maalesef şu an dünya üzerinde hiçbir şey bende işe yaramıyor sanırım her şeyi denedim her duyduğumu yaptım süt ve süt ürünleri zaten içim hiç almıyor kokusuna bile tahammül edemiyorum
Bazen bir şey iyi gelir gibi oluyor ama o da ikinci defa işe yaramıyor
Zaman ve sabırdan başka çare yok gibi
Gayet normal aslında ama gebelikte düzenli takip istiyorlar o yüzden yönlenmiştir belki boşverin iyi olmus endokrine kayıt açmasıAslında e nabızda normal yazıyordu. Randevu bulmak zor oluyor devlette. Bir de detaylı bilgi vermiyorlar hiç.
Merhaba Hangi hastaneyi tercih edeceksiniz acabaTabii ki. Egepol de cok iyi fakat hicbir sigorta ile anlasmasi yok. Oyuzden tercih edememistim ben
MedicanaMerhaba Hangi hastaneyi tercih edeceksiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?