2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Burda hep 2.5 altı isteniyor yazmıştı arkadaşlar.. normal değer gibi ama yinede doktoru dinlemekte fayda var elbet

Randevu almaya çalışınca vermiyor dahiliyeye gitmem gerekiyormuş. 2.05 çıkmış sonuç
2.05 normal
4.20 ye kadar normal
Benimki 4.32 cikmisti doktorum kontrol altina birakti hemen ilac vermeyelim dedi
3 haftadir asiri derecede yorgun uykusuz ve bas agrisi oluyo
Bende tam bunun icin birazdan Aile hekimime gidip kan tahlili icin kagit alicam (burada kan tahlili icin aile hekimin yonlendirmeli, yoksa yapamazsin)

Ben 2. Gebelikde tiroid ilaci kullanmistim sanirim bundada kullanmam gerekecek

Randevu almaya çalışınca vermiyor dahiliyeye gitmem gerekiyormuş. 2.05 çıkmış sonuç
Simdi aklima geldi benimki hypertiroid idi
Seninki belki hipo tiroid olabilir

benim bulantılarıma soğuk süt ve ayran iyi geliyor,ilaçsız idare etmeye çalışıyorum,belki size de iyi gelir.
Yok maalesef şu an dünya üzerinde hiçbir şey bende işe yaramıyor sanırım her şeyi denedim her duyduğumu yaptım süt ve süt ürünleri zaten içim hiç almıyor kokusuna bile tahammül edemiyorum
Bazen bir şey iyi gelir gibi oluyor ama o da ikinci defa işe yaramıyor
Zaman ve sabırdan başka çare yok gibi

Canım benim yaşadıklarımız kuvvetle muhtemel normal şeyler. Burada insanların yaşadıkları ister istemez etkiliyor o yüzden kötü hissediyoruz. Ama ben ne zaman kötü hissetsem doktora gittiğimde bebeğimi sağlıklı gördüm çok şükür. Tedirgin veya üzgün olmanın bebeklerimizi iyi etkilemediğini biliyorum bu yüzden korkularımdan uzaklaşmaya çalışıyorum. Farklı şeyler düşünüyorum, güzel şeyler. :) İyi düşünelim iyi olsun. Rabbim hepimize bağışlasın yavrularımızı.

Kaç saattir senden haber bekliyorum inan kendi acımı unuttum girip girip bakıyorum. En son yazdıklarını buldum okudum iyi olduğunu görünce rahatladım çok şükür. Peki neyden olurmuş çok şükür iyisiniz ya

Amin inşallah bizimde öyle geçen hafta çok şükür herşey yolundaydı doktorun istedi kan idrar testi verriken devlet hastanesinde muayne olmak istedim çok şükür yolundaydı herşey ama insan tedirgin oluyor buradaki kayıpları duyunca üzülüyorum çok rabbim sabırlar versin evlatlarımıza sağlıkla hayırlısıyla kolay hamilelik geçirip kucağımıza almak nasip olsun. Rabbim tez vakitte evlat isteyen ne dileği olanlar varsa kabul olsun inşallah çok tedaviler sonunda kavuştuk deprem gecesi. Beta düşüyor derken ertesi akşam yükseldiğini gördük Rabbimin mucizeleri hepsi Allahtan herşeye kudreti yeten bizleride inşallah feraha erdirir herşey kolay olur. Belirtilerimde farklılık olunca korkuyorum istemsizce.
Her hafta farklı şeyler yaşıyorum.

Aslında e nabızda normal yazıyordu. Randevu bulmak zor oluyor devlette. Bir de detaylı bilgi vermiyorlar hiç.
Gebelikte istenen referans aralığı farklılık gösteriyor diye biliyorum canım doktordan doktora bile farklı yorumluyorlar seninki de çok yüksek değil bence ilaç verse bile düşük doz verir takip ister gibi geliyor ama bu tamamen benim yorumum randevuyu da gece 12 den sonra belli aralıklarla sayfayı yeniliyorum genelde yakalıyorum öyle inşallah bulursun randevuyu

Canın benim de bir günüm bir günümü tutmuyor ama genelde kötüyüm.doktora henüz soramadım zararı olur mu hergün içmenin ama maden suyu rahatlatıyor beni bir tek aklında olsun hem su ihtiyacımı da karşılar diye düşünüyorum

Kızlar merhaba, Prograf 1 mg kullanan var mı? Ben transfere başladığım aydan itibaren kullanıyorum (şubat başı) Şu an 9 haftalık gebeyim. Doktorum bırakmamı istedi ancak biraz araştırdım kimisi 12. haftada bırakmış, erken bırakıp bebeğinin kalbi duyan da okudum. Çok korkuyorum. Siz kullandıysanız ne zaman bıraktınız?

Kızlar biraz kasık ağrım mevcut ama az önce değişik bişey oldu otururken sol kasığımdan birşey attı krı gibi bir his oldu nasıl anlatsam bilemedim korkmalımıyım hiç böyle bişey yaşayan oldu mu

Aslında e nabızda normal yazıyordu. Randevu bulmak zor oluyor devlette. Bir de detaylı bilgi vermiyorlar hiç.
Gayet normal aslında ama gebelikte düzenli takip istiyorlar o yüzden yönlenmiştir belki boşverin iyi olmus endokrine kayıt açması

Bugün randevuya yarım saat kala çikolata vişne suyu içtim kıpır kıpırdı hiç durmadı tavsiye ederim ikili için kan verdim ama 3 hafta sonra gelince bakalım dediler.cinsiyette söylemedi daha beklicez anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…