- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aç kalınca bulantı oluyor aç kalamıyorum oyüzden hep bseler turtıklıyomrumSeninle günlerimiz aynı canım ama bende sadece aç olunca bulantı oluyor.. bende mi sorun var acaba? Olması mi olmaması mi iyi hep şüphe içinde bekliyoruz..
Vajinalmi baktiniz?merhabalar, benim ultrasonum bugün 6+1 çıktı. kese var, yolk var ama bebek yok. kese 18 mm. Biraz endişeleniyorum. Sizce normal mi?
evetVajinalmi baktiniz?
Normalde gorunmesi gerekti ama sizi korkutmak istemem. Doktor ne dedi
Transfer tarihiniz ne zamandı
15 şubatTransfer tarihiniz ne zamandı
Benmde aynı gün ama ben sadece 5 haftalık kese göründü bidaha gitmedm siz ilk mi gittnz13 şubat
bir şey demedi 1 hafta sonra tekrar gel dediNormalde gorunmesi gerekti ama sizi korkutmak istemem. Doktor ne dedi
evet ilk gittim, ne zaman 5 haftalık göründü sizin?Benmde aynı gün ama ben sadece 5 haftalık kese göründü bidaha gitmedm siz ilk mi gittnz
evet ilk gittim, ne zaman 5 haftalık göründü sizin?
28 şubattaevet ilk gittim, ne zaman 5 haftalık göründü sizin?
Ozaman gorebilir belki cihazi eskidir bebek kucuk oldugu icin gorememistirbir şey demedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi![]()
Başka bi doktora daha git istersen birinin görmediğini başkası görebiliyo okuduğum şeyler de var bu şekildebir şey demedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi![]()
Bana diğer gebeliğimde hep boş gebelik dediler. Düşük başladığında başka hastaneye gittim beslenme kesesi duruyor kürtaj yapamayız şimdi demişti. Birde gitmeden önce pembe çok küçük parça gelmişti. Bu şimdi boş gebelik mi oluyor normal gebelik miİnşallah bi sıkıntı yoktur yolk var ise bebekte vardır aslında doktor ne dedi
Haftaya görür bence erken gayet normal28 şubatta
Kese çok küçük, bebek ultrasonda görülemeyecek kadar küçük olduğu için görememiştir doktor. İçini ferah tut bir hafta sonra kalp atışını duyarsın. Ben 4 haftalıkken gitmiştim karından sadece kese görünmüştü, henüz oluşmamış sadece su var kesede bekleyelim 10 gün sonra gel bebeği görelim dedi dr. 6 haftalıkken bebeği gördük ve kalp atışını duyduk.merhabalar, benim ultrasonum bugün 6+1 çıktı. kese var, yolk var ama bebek yok. kese 18 mm. Biraz endişeleniyorum. Sizce normal mi?
Annelik koruma güdüsüsün yanında bir süre öncelik istekleri baskılıyor sanırımNeden boyle oluyo ya gelip bazen kendim bakiyorum