Ne demısler; Cennet annelerın ayaklarının altındadır

Daha rahme düştüğü andan itibaren heyacanı sevıncı şükretme ile birlikte zorlukları da başlıyor miniklerin

Benım arkadasım 13. Haftaya kadar kendı tükürüğünden tiksindi elinde bir kap hep kenara tükürüyordu kana kana su içmeyi özledim diyordu. İlk trimester bitince çok rahatladı.
Vücut içinde kolay değil bi anda bir canlı geliyor yerleşiyor rahmine , hormonlarını tavan yapıyor neye uğradığını şaşırıyor bu hormonlara alışana kadar vucutta ister istemez tepkıler verıyor. Merak etmeyın Sevgili güzel annem Bear ve diğer annelerim .. Süreç zorlu ama sonucu çok güzel

Kucağınıza aldığınızda hatırlamayacaksınız bile bunları

Siz eski siz de artık hiç olamayacaksınız , Yenı kendınızı şimdiden sevin hersey biraz daha zorlu ama inanılmaz bir güçle birlikte gelecek size annelik

Yaptığınız şeylerden daha farklı zevkler almaya başlayacaksınız , hayata başka bir pencereden bakmanın farkındalığını yaşayacaksınız artık
Emin olun ben ilk gebeliğimden cok daha fazla zorlanıyorum şuan bu gebeliğimde ama diyorum ki sabret zorluğunu cekiyorsun keyfını surecegın zaman da gelecek
Hep iyi düşünelim güzel düşünelim