- 3 Haziran 2022
- 4.257
- 9.093
- 108
- 29
Yani 4.5 cm olması gerekiyor bebeğin öyle mi44.80 olacaktı noktalama olmamış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani 4.5 cm olması gerekiyor bebeğin öyle mi44.80 olacaktı noktalama olmamış
Yaa amin doktor ilk kız dedi sonra erkek inş sizinki tutar 3 oğlum var yanlış anlaşılmasınKız :)
Hele senin randevun kaçtaKızlar buarada Eylül annelerınden yorum yaptıgım uc kısınınde tuttu tahmınım![]()
Canim cok uzgunum senin adinaBenim için hayat durdu hiç iyi durumda değilim . Bebeğimin kalbi durmuşyanlış hissetmemişim . Gerçek mi bu yaşadığım 2 yıl verdiğim emek yok oldu . İkinci kez aynı şeyi yaşıyorum . İlk bebeğimde de aynı şey olmuştu . Ben artık napcağımı bilmiyorum çok çaresizim. Yarın kürtaj olcam bebeğimden ayrılcam. Sizlerle bu yola devam etmeyi çok isterdim ama yine olmadı . Kendinize iyi bakın
![]()
Rabbim hayırlısıyla gönlünüzde olanı nasip etsinYaa amin doktor ilk kız dedi sonra erkek inş sizinki tutar 3 oğlum var yanlış anlaşılmasın![]()
Ay hadi doktordan cikinca bizlerede haber et nasil gectiginiKızlaaar sabah sabah hatırlatmamı geceyımbugun doktor gunu geldı cattı okadar bekledım su saatler bana yıl gıbı gelıyor , prılam oncekı gece bıtmıstı dun gece yatarken ıcemedım halıyle , sabah epey mıdem kotu kalktım (buna sevınıyorum) saat:3.30 olsun bır an oncee
![]()
Bir kız da benden gelsinKarından
Rabbım saglık versın kuzum :)Yaa amin doktor ilk kız dedi sonra erkek inş sizinki tutar 3 oğlum var yanlış anlaşılmasın![]()
15.30 daha coook varHele senin randevun kaçta![]()
etmemmı ılk sıze yazarımAy hadi doktordan cikinca bizlerede haber et nasil gectigini
Ay evet varmış hemen haber et15.30 daha coook var![]()
Güzel mı peki Urla Hastanesi'nde doktorların ilgilenmesi ben Çınarlı Hastanesi'ne gidiyorum birazcık pahalı daha test falan yapılmadı ama onlarda ücretli olduğu için güzel bir devlet hastanesi bulursam geçiş yapmayı düşünüyorum. Ama bir taraftan da doğumu da düşünüyorum çevremdeki insanlar devlette daha zor oluyor diyorlar kafam çok karışık burada paylaşıp Bilgi almak istedimBen İzmirdeyim canım. Rutin kontrollerimde Medifemaya gidiyorum. Arada Urla devlet Hastanesi'ne gidiyorum. Aklında olsun randevular hep açık, bir gün önceden dahi alabilirsin. Poliklinikte ve kan alma bölümünde hiç sıra olmuyor.
Kuzum hormonlar hormonlar hormonlarrrr dıyorum baska da bısey demıyorumKızlar dün duş alırken farkettim sırtımda ensemde göğsümde omzumda hem küçük küçük sivilceler çıkmış irinli değil ama minik minik gebelikle alakalı mıdır acaba![]()
Kontrol günü ve saati bir türlü gelmek bilmiyor insanı uyku da tutmuyor bir gün öncesi heyecandan. Bizimde haftaya cuma kontrolümüz var 10 haftalık olacağız bakalım nasıl görüneceğiz merak ediyorum. Senden de hayırlı haberler bekliyoruz siz kaç haftaliksiniz bu aradaKızlaaar sabah sabah hatırlatmamı geceyımbugun doktor gunu geldı cattı okadar bekledım su saatler bana yıl gıbı gelıyor , prılam oncekı gece bıtmıstı dun gece yatarken ıcemedım halıyle , sabah epey mıdem kotu kalktım (buna sevınıyorum) saat:3.30 olsun bır an oncee
![]()
Hormonlarla ilgili canım bende de aynı sorun var ama gebelikten olduğu için takmıyorum pekKızlar dün duş alırken farkettim sırtımda ensemde göğsümde omzumda hem küçük küçük sivilceler çıkmış irinli değil ama minik minik gebelikle alakalı mıdır acaba![]()
10+4 bugun canım , güzel haberlerle gelıcem sıze ınsallah amınKontrol günü ve saati bir türlü gelmek bilmiyor insanı uyku da tutmuyor bir gün öncesi heyecandan. Bizimde haftaya cuma kontrolümüz var 10 haftalık olacağız bakalım nasıl görüneceğiz merak ediyorum. Senden de hayırlı haberler bekliyoruz siz kaç haftaliksiniz bu arada
buyumustur mınnos ya bakalım nasıl gorunecek :)İyiki 12 hafta dolunca almışım randevuyu.12+3te pazartesi gidicez çok heyecanlı inşallah sağlıklı haberlerle dönerizBoyu yetmedi 4.48 ile ölçüm doğru oluyor ya 12 hafta dolunca gideceğim
Ay şok olduk görünce elimde gidiyor istemsiz işteyken herhalde yaydım iyiceKuzum hormonlar hormonlar hormonlarrrr dıyorum baska da bısey demıyorum![]()
Anladım canım önemli değil aynen sadece şaşırdım ilk görünceHormonlarla ilgili canım bende de aynı sorun var ama gebelikten olduğu için takmıyorum pek