- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.284
- 158
Limonla denemedim hiç canım bir de öyle deneyeyim işe yarar umarımBende hergun ıcıyorum bol lımonlu bana cok ıyı gelıyor oyle denesene
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Limonla denemedim hiç canım bir de öyle deneyeyim işe yarar umarımBende hergun ıcıyorum bol lımonlu bana cok ıyı gelıyor oyle denesene
Kağıdı koydum bir yerlere bulunca paylaşırım tabi canım ama öyle ayrıntılı şu öğünde şunu ye gibi bir liste değil neler yasak yememem gerek onun daha ağırlıkta olduğu bir şeyÖrnek listeyi paylasman mümkün mü canım?
Bulamama ihtimaline karsı aldım aslında bı hafta sonraya bulabılırım inşallah bulamazsamda gıder bı sansımı denerım soylermı dıyeHeyecan olur da bende dayanamam ya ama randevu almadım daha bende memlekete giderim belki orada kızımın doktoru bakar
Ama boyle ben nerdeyse bı lımona yakın sıkıyorumLimonla denemedim hiç canım bir de öyle deneyeyim işe yarar umarım![]()
Benımde oyle bı lıstem vardı hersey yasak o lısteye bakarsakKağıdı koydum bir yerlere bulunca paylaşırım tabi canım ama öyle ayrıntılı şu öğünde şunu ye gibi bir liste değil neler yasak yememem gerek onun daha ağırlıkta olduğu bir şey
Canim naptin iyisinizdir insallah ?İnşallah sağlıklıdır kritik haftadayım o zaman
Öyleydi ama yoğunlaştı ağrı
Evet ya en çok da ton balığının yasak olması koymuştu bana çünkü normalde çok severim hem de pratik oluyor hoş şu an ne olur ye lütfen ye deseler onu bile görecek halim yok daBenımde oyle bı lıstem vardı hersey yasak o lısteye bakarsak![]()
Canım naptın? Umarım iyisinizdirKızlar çok ağrım var acile gideceğim çok arttı ağrı![]()
Yok be gulum 12 hafta cıktı bugun ama cıks demedıKizlarr cinsiyeti ogrenen var mii![]()
O zman kesin kiz.kuzum erkek hemen belli eder diyorlar oglunda kacta ogrenmistinYok be gulum 12 hafta cıktı bugun ama cıks demedı![]()
Ahaha ya deme oyle yapcak bısey yok az sabır guzelımEvet ya en çok da ton balığının yasak olması koymuştu bana çünkü normalde çok severim hem de pratik oluyor hoş şu an ne olur ye lütfen ye deseler onu bile görecek halim yok da![]()
13 te gostermedı bacaklarını mıh gıbı kapatmıstıO zman kesin kiz.kuzum erkek hemen belli eder diyorlar oglunda kacta ogrenmistin![]()
Amin canim saglikli olsun cok klasik duruyo ama saglik cok onemli bazen unutuyoruz bunuYani genel olarak parti dedim her türlü sabredemem, çok meraklıyımdır zaten böyle birşeye hiç dayanamamYoksa eğlenceli oluyordur aile arasında. Allah gönlüne göre versin
![]()
Kiz yap gitsin en kotu ihtimal 2 3 hafta sonra ogrenirsin nolacakBende zarfa koydursammı acaba dıyorum bırlıkte acar oğrenırız ama cok sabırsızım dayanabilir miyim bilmiyorum![]()
Kesınlıkle en en en önemlisi sağlıklı olmasıAmin canim saglikli olsun cok klasik duruyo ama saglik cok onemli bazen unutuyoruz bunu
Insallah kotu bise degildir cnm bizede haber etKızlar çok ağrım var acile gideceğim çok arttı ağrı![]()
Zaten uc haftada anca ogrenırım ben bayram sonrasına bıle kalabılır hıc bellı olmazKiz yap gitsin en kotu ihtimal 2 3 hafta sonra ogrenirsin nolacak
Bak suan oldun 12 hafta
12 haftadir bilmiyosun 3 haftami zor gelecek![]()
Cok heycanli yaaa bizde insallah 19 nisanda13 te gostermedı bacaklarını mıh gıbı kapatmıstıyalan o ısler
15 cıvarı ogrendım o yuzden
![]()