• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
şanslı olanlardan sanırım kilo bende aldım. Birde benim bulanmıyor kusmadım. Sanırım ondan :)

Çünkü bulantı kusma ve tiksinmek 🫠🫠🫠🤣🤣

hıc bısey yemıyorum kı tost makarna peynır zeytın patates o kadar onlarıda cok yıyemıyorum :KK70: tatlı yuzde95 yok hayatımda bırkez tam cıkolata yedım bıskuvı vs de yıyemıyorum serbetlı tatlı yıyemıyorum muhallebı olursa bıraz ıkı uc kasık. abur cuburum sıfırlandı nerdeyse kı normalde yerım tatlı cok yerım yerdım yıyemıyorum dıye gıdıyor yanı :KK70: simit susamlı olan hıcbıseyı yıyemıyorum :KK70: sulu yemek yıyemıyorum et tavuk yıyemıyorum :KK70: şimdi kendinle kıyasla nasıl vermısım :KK70:

Ben her şeyi yiyorum.
Sürekli bir şeyler yemek geliyor içimden 🥲

Kızlaaaarr az önce hastaneden aradılar fetal dna sonucum çıkmış temiz şükür🙏
Veee cinsiyetimiz belli oldu erkek:))
Kendimi o kadar kıza inandırıp hazırlamışım ki şok oldum resmen ismi bile hazırdı " yaz " koyacaktık:)
sağlıklı olsun da kızı erkeği yok tabi , erkek isim önerilerinize talibim🙏🤭😊
Aaa hayırlı olsun.
Diğer arkadaşların değişebilir ama sizin cinsiyet kesin öyleyse 🫣
Kız mı istiyordunuz ? 🫣

Kendimi o kadar kıza inandırıp hazırlamışım ki şok oldum resmen ismi bile hazırdı " yaz " koyacaktık:)
malum soru gelıyor ben ne dedım :D
Hayırlı olsun kuzum ne guzel erkenden öğrendınız ya :)

Canım detaylı bakıldı ense kalınlığı, burun kemiği, iç organlar, gebelik sıvısı hepsine bakıldı bir de ikili tarama için kan verdim haftaya çıkacak. Ama 20-24 hafta arası bir detaylı daha yapılacak
Aa öyle mi. Bende sadece ikili için kan verdim ensesine baktı burun kemiğine acaba bende de baktı da söylemedi mi herşey normal olunca. Kan sonucun çıktımı canım bende sonuç bekliyorum merakla 😊

Hadi gözünüz aydın canım 😍
Ben erkek olursa Ömer Aslan ve ya Ömer Alp düşünüyorum. Fikir olsun sana da. Öyle yeni nesil isimlerden pek hoşlanmıyorum 😀

Aaa hayırlı olsun.
Diğer arkadaşların değişebilir ama sizin cinsiyet kesin öyleyse 🫣
Kız mı istiyordunuz ? 🫣
Fetal dna olduğu için sonuç kesin canım
Kız erkek farketmezdi bizim için ama içimde hep kız olacakmış hissi vardı. Burada ultrason fotosu yorumlattığımda da kız denildi bir de bu instada cinsiyet bakan sayfa da kız demişti o yüzden ben kesin kızmış gibi dolaştım hep:))

sus sus oglumda kıs hamılelıgı gecırdım :KK70: hıcbırfıkrım yok suan :KK70: an ıtıbarıyle 1.8 kılo vermısım bugun tartıldım :KK70: bakalım devamı nasıl gelecek :KK70: almalara ne zaman baslıcam :KK70: suan cok kıloluyum o yuzden almasam daha ıyı ama kendıme guvenmıyorum :KK70:
Hadi bakalım sen vermişsin bende 200 gr almışım inşallah çok şişmem temmuz ağustos sıcağında paytak paytak yürümek çok zor olur 😀

hıc bısey yemıyorum kı tost makarna peynır zeytın patates o kadar onlarıda cok yıyemıyorum :KK70: tatlı yuzde95 yok hayatımda bırkez tam cıkolata yedım bıskuvı vs de yıyemıyorum serbetlı tatlı yıyemıyorum muhallebı olursa bıraz ıkı uc kasık. abur cuburum sıfırlandı nerdeyse kı normalde yerım tatlı cok yerım yerdım yıyemıyorum dıye gıdıyor yanı :KK70: simit susamlı olan hıcbıseyı yıyemıyorum :KK70: sulu yemek yıyemıyorum et tavuk yıyemıyorum :KK70: şimdi kendinle kıyasla nasıl vermısım :KK70:
Canım bu kadar az yemeye yine iyi yani daha fazla bile verebilirdin inşallah artık bulantılar geçer de düzenli yiyebilirsin🤗

Çok tebrik ederim canım sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻🤗Biz kız olursa Defne erkek olursa Deniz düşünüyoruz🫣

Hadi bakalım sen vermişsin bende 200 gr almışım inşallah çok şişmem temmuz ağustos sıcağında paytak paytak yürümek çok zor olur 😀
kılo az alsakta gobus buyuyup asagı dogru baskı yapacagı ıcın yınede paytaklaşırız yaa ama tatlı oluyor bosver :D

Back
X