• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Her şey yolunda canım hiç belirtim olmadığı ve daha önce düşüklerim olduğu için ben de çok kaygılıydım bütün gece kötü rüyalar gördüm hatta ama her şey yolunda sen de rahatla🌸
Maşallah hep böyle güzel haberler alalım hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah.

Kızlar cinsiyet icin tahmin de bulunur musunuz
IMG_20230330_145007.jpg

Fetal dna olduğu için sonuç kesin canım
Kız erkek farketmezdi bizim için ama içimde hep kız olacakmış hissi vardı. Burada ultrason fotosu yorumlattığımda da kız denildi bir de bu instada cinsiyet bakan sayfa da kız demişti o yüzden ben kesin kızmış gibi dolaştım hep:))
Fetal dna içeriği ne , nelere bakılıyor acaba?

Kızlaaaarr az önce hastaneden aradılar fetal dna sonucum çıkmış temiz şükür🙏
Veee cinsiyetimiz belli oldu erkek:))
Kendimi o kadar kıza inandırıp hazırlamışım ki şok oldum resmen ismi bile hazırdı " yaz " koyacaktık:)
sağlıklı olsun da kızı erkeği yok tabi , erkek isim önerilerinize talibim🙏🤭😊
Aren ismi cok guzel anlami da 😊

Fetal dna olduğu için sonuç kesin canım
Kız erkek farketmezdi bizim için ama içimde hep kız olacakmış hissi vardı. Burada ultrason fotosu yorumlattığımda da kız denildi bir de bu instada cinsiyet bakan sayfa da kız demişti o yüzden ben kesin kızmış gibi dolaştım hep:))
Ay hangi sayfaya baktirdin 😂😂

Bakalım ya öğrendık öğrenicezz az kaldı ☺️🫶🏻

hıc bısey yemıyorum kı tost makarna peynır zeytın patates o kadar onlarıda cok yıyemıyorum :KK70: tatlı yuzde95 yok hayatımda bırkez tam cıkolata yedım bıskuvı vs de yıyemıyorum serbetlı tatlı yıyemıyorum muhallebı olursa bıraz ıkı uc kasık. abur cuburum sıfırlandı nerdeyse kı normalde yerım tatlı cok yerım yerdım yıyemıyorum dıye gıdıyor yanı :KK70: simit susamlı olan hıcbıseyı yıyemıyorum :KK70: sulu yemek yıyemıyorum et tavuk yıyemıyorum :KK70: şimdi kendinle kıyasla nasıl vermısım :KK70:

Ben de ayniyim.. Ekmek bile yiyemiyorum kahvaltıda. Tatli yok, et yok, arada makarna veya köfte yiyebiliyorum o kadar. Bir de çorba.. Ben de iki kilo verdim.. Bu bulantı ve tiksinmeler bir gecseydi...

Kendimi o kadar kıza inandırıp hazırlamışım ki şok oldum resmen ismi bile hazırdı " yaz " koyacaktık:)
Sağlıcakla gelsin hayırlı olsun 🧿🥰 Eşim erkek olursa Alparslan düşünüyor.
geçen Bozkurt’ta olabilir dedi ama olamaz tabiki 😂 diziden etkilendi Aslan mı olsa diyor hayvan isimlerinden gidiyoruz sonumuz hayrolsun 🤣 bana kalırsa yiğit ya da Çınar çok güzel ama beğenmedi

Hayirli olsun canim
Bizde erkek ismi hazir ama kiz ismi dusunuyorum suan
Sanki kiz olacakmis gibime geliyo isim hazir olsun diyorum ama aklima bise gelmiyo

Gurur ismi hoşuma gidiyor benim bi ağırlığı var. Bizim erkek olursa Kuzey olacak ama 😊 Sağlıkla gelsin inşallah 🙏

Ben de ayniyim.. Ekmek bile yiyemiyorum kahvaltıda. Tatli yok, et yok, arada makarna veya köfte yiyebiliyorum o kadar. Bir de çorba.. Ben de iki kilo verdim.. Bu bulantı ve tiksinmeler bir gecseydi...
Bulantım cogunlukla azaldı fakat secıyorum hala yıyemıyorum malesef ya

Isım konuları donmeye baslamıs benım oğlumun ismini babası koydu bu yuzden ikinci isim de bende 😂 oglumun adı ertuğrul☺️ Ben mete ıstemıstım o zaman
Suan hıc dusunmedım kız ısmı demet defne ayda ipek gibi isimler hoşuma gıdıyor ama 😂

Isım konuları donmeye baslamıs benım oğlumun ismini babası koydu bu yuzden ikinci isim de bende 😂 oglumun adı ertuğrul☺️ Ben mete ıstemıstım o zaman
Suan hıc dusunmedım kız ısmı demet defne ayda ipek gibi isimler hoşuma gıdıyor ama 😂
Benim kiz olursa belli eylul olacak ama erkek belirsiz 😂

Back
X