• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlar kan tahlili sonucumda crp gozden kacirmisim baya yuksek 19.1 😒 kafam karisti

Ben de ayniyim.. Ekmek bile yiyemiyorum kahvaltıda. Tatli yok, et yok, arada makarna veya köfte yiyebiliyorum o kadar. Bir de çorba.. Ben de iki kilo verdim.. Bu bulantı ve tiksinmeler bir gecseydi...
Ayy inşallah geçer güzel günler de görebiliriz. Ben bulantı yüzünden kilo aldım ya acıkınca midem bulanıyor bastırıcam diye yedikçe yiyorum. İki saate bir acıkıyorum normal mi bu ya :(

Kizlar ben yine dayanamadım dr kontrole gittim bu özel Dr..eşim şehir dışına çıktı cumartesiye kadar bende yalnızım bir anda bir evhamlandim dayanamadım gittim (pazartesi İstanbul'a ikili taramaya gidecektim oysa ki) çok şükür herşey yolunda eller kollar bi hareketler maşallah 🧿 şimdi rahat uyuyabilirim artık ya neolcak su evham durumları psikolaga mı gitsem (ona vereceğim parayı gider ultrasona girer veririm daha mantıklı) 🤔 sizi okuyorum imreniyorum 3-4 haftada gidiyorsunuz😞

Eklentiler

• 18689185-069A-439A-B20B-523464147199.webp
    18689185-069A-439A-B20B-523464147199.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 52
geçmiş olsun canım çok
Dün aynısını ben de yaşadım
Kanyona indik yürüyüş için ama parkur çok uzun ve zorluymuş bize yanlış bilgi verdiler. İndikten sonra çıkışım tam bir kabus oldu.
Yolun yarısında kasıklarım ağrımaya ve kalbim çok şiddetli çarpmaya başladı nefessiz kaldım. Eşim beni kucağında taşımak zorunda kaldı yukarıya.
Sonrasında ağrım hiç geçmedi ve parmak ucu kadar açık kahverengi leke geldi
Çok korktum dünden beri ağlıyorum
Sabah apart topar şehre dönüp acile gittik. Ultrason cihazı bozukmuş şansıma bebeği ya da keseyi göremedik yani
Doktor devam etti mi leke ve ağrı dedi ama etmedi bugün ağrım da yok. O zaman sorun yok dinlenin bol bol yürüyüş falan yasak ağır ev işi yasak dedi Progrstan sordum gerek yok şu an için dedi.
Ağrı ve lekelenme yeniden başlarsa doktora gidin tekrar başlamazsa sorun yok dedi. İçim de rahat etmedi 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum hem kese hem kalp için doktora ama önce çekmek zorunda kalacağım galiba 😞
Eve döndük şimdi de öyleee yatıyorum korkarak yine leke gelecek diye valizler çamaşırlar her şey ortada kaldı
Çok geçmiş olsun… Anlıyorum nasıl bir his. Ben de bugün az bir toz aliim dedim dikkat de ettim sonrasında açık kahverengi lekelenmem oldu 5 haftalık benim de😔doktor normal deil ama oluyor böyle bolcana dinlen dedi. Demin yine geldi tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye. Salı kalbini duycaz çok endişeliyim😔umarım sağlıkla devam eder hamileliğimiz…

Enfeksiyon varlığına işaret gibi görünüyor varmıydı bi şikayetin
Bende enfeksiyon diye yorumluyorum ama aile hekimini aradim kotu bise gormedigini soyledi😒
Yorgunluk ama normal bi yorgunluk degil hayatimda boyle bi yorgunluk yasamadim

Kizlar ben yine dayanamadım dr kontrole gittim bu özel Dr..eşim şehir dışına çıktı cumartesiye kadar bende yalnızım bir anda bir evhamlandim dayanamadım gittim (pazartesi İstanbul'a ikili taramaya gidecektim oysa ki) çok şükür herşey yolunda eller kollar bi hareketler maşallah 🧿 şimdi rahat uyuyabilirim artık ya neolcak su evham durumları psikolaga mı gitsem (ona vereceğim parayı gider ultrasona girer veririm daha mantıklı) 🤔 sizi okuyorum imreniyorum 3-4 haftada gidiyorsunuz😞
Bi ben 6 haftada bi gidiyorum sanirim🤓

İlacı bırakınca nasıl olacak haber ver canım bana da mutlaka merak ediyorum o geçiş sürecini 🥹
Yazın bana anlatın mide bulantım geçti hayat ne güzel kuşlar uçuyor dünya dönüyor filan diyin ya ne kadar duysam da daha çok duyasım var zaman geçmiyor böyle of dertli başımmm 🤣🤣🤣🤣
Normalde her gece 2 prilam alırdım. Dün gece 1 tane aldım doz azaltarak deneyim dedim o bile fark etti yaaa bugün mide bulantım fazlaydı. Yok dedim 1 hafta daha devam ilaca sonra duruma göre tekrar deneyeceğim 🙈

Kızlaaaarr az önce hastaneden aradılar fetal dna sonucum çıkmış temiz şükür🙏
Veee cinsiyetimiz belli oldu erkek:))
Kendimi o kadar kıza inandırıp hazırlamışım ki şok oldum resmen ismi bile hazırdı " yaz " koyacaktık:)
sağlıklı olsun da kızı erkeği yok tabi , erkek isim önerilerinize talibim🙏🤭😊
Hayırlı olsun ♥️😍😍 önerim Yalın ♥️

Normalde her gece 2 prilam alırdım. Dün gece 1 tane aldım doz azaltarak deneyim dedim o bile fark etti yaaa bugün mide bulantım fazlaydı. Yok dedim 1 hafta daha devam ilaca sonra duruma göre tekrar deneyeceğim 🙈
Hadi ya 🫠🫠
İnşallah ilaçsız durabileceğimiz günler gelir.
Şu an yaşarken sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor bana 😭 bugün de aşırı zorlandığım bir gün oluyor depresyona girdim yeminle hayatın tadı tuzu kalmadı 5+5 den beri çekiyorum pazar günü tam bir ay olacak Çin işkencesi eşittir hamilelik gibi oldu bana 🤣🤣🤣

Back
X