- 25 Nisan 2017
- 805
- 1.723
- 113
- 35
Cok gecmis olsun canim ins tum surec istedigin gibi sonuclanirPzrtesı arabulucu avukat ve avukatım gıdıcek gorusmeye kuzum bakalım sonuc ne olcak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok gecmis olsun canim ins tum surec istedigin gibi sonuclanirPzrtesı arabulucu avukat ve avukatım gıdıcek gorusmeye kuzum bakalım sonuc ne olcak
Yani çamasırıma bulasıyor en son gelen gece uc tane bir lıra kadar dıyımAz mı geliyor çok mu![]()
Karından göstermedi birde vajinal bakalım dedi13 haftada neden alttan ultrason![]()
Hic bise olmaz Allahin izniyle onlar orda korunakliKızlar yeğenim eliyle sol kasığıma bastı destek almak için birşey olur mu bebeğe ağrım falan olmadı ama korktum ya![]()
18+317 haftalık misiniz siz
Anladım cnmKarından göstermedi birde vajinal bakalım dedi![]()
Progestanımı arttırsalaar acabaYani çamasırıma bulasıyor en son gelen gece uc tane bir lıra kadar dıyım
Vucudun alistigi icindir belirtilerinin gitmesi zaten beklenen şey 12-13 haftalarda bulantının gecmesi azalmasıKızlar merhaba. 12. Haftamın içerisindeyim. Daha önce iki kez düşüğüm oldu. Pıhtılaşma çıktığı için kan sulandırıcı kullanıyorum. Belirtilerim ortadan kalktı. İştahsızlık, bulantı, göğüslerden hassasiyet gibi. Normal mi bu durum? Çok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamaktan.
O dediğin bana hep oluyor ben ona alıştım canım korkmuyorum ama dışardan birşey gelince korkuyorum darbe almıştır diyeHic bise olmaz Allahin izniyle onlar orda korunakli
Benimde dun ayaga kalkarken kasigima bi agri girdi sanki bise koptu gibi nasil tarif edilir bilemedim Bende ondan korktum
Hareketlerini hissetmeye baslasak bize buradayim dicekler rahatlicaz![]()
Hiç bişe olmayacakYani çamasırıma bulasıyor en son gelen gece uc tane bir lıra kadar dıyım
Ayy inş yoksa sürekli doktora gidip görmek istiyorumO dediğin bana hep oluyor ben ona alıştım canım korkmuyorum ama dışardan birşey gelince korkuyorum darbe almıştır diyekeşke hissetsek artık gerçekten içimiz rahatlasa ya
![]()
Bugun sabah geldı en son yıne bakalım gelmıyor suan kuzumProgestanımı arttırsalaar acaba
Cok su ıcemıyorum kuzum ya malesefHiç bişe olmayacakama anneyi çok tedirgin ediyor her lavaboda akıntıda gidip bakma istiyorum bendede 2 hafta geldi
Su çok içiyormusun? Doktorum bana suyun çok etkili olduğunu söylemişti
Allah korusun birşey olmamıştır hiç korkma banada Dr son muayenede mecburen vajinal bakıldı göbeğimi bastırdı ultrasonu vajinada salladı,birde ellerimde kalcalarimin altindaydi dahada zordu resmen soğuk terler çıkardım anlatamam üstelik ayrıntılı ultrasondu çok uzun sürdü ve bebekte annesi gibi tam inatci istediklerini çok zor verdi Dr...çok korktum o gün kanama olacak diye ama çok şükür bugüne geldik birşey olmadı,üstelik progesteronuda azaltarak bırakma evresindeyimKızlar yeğenim eliyle sol kasığıma bastı destek almak için birşey olur mu bebeğe ağrım falan olmadı ama korktum ya![]()
Ayy en sabirsizlandigim şey benimde o bir an önce başlasa hareketler..aslında şimdiden çok hafif böyle seyirme gibi,bazen kayar gibi bişeyler hissediyorum ama emin olamiyorum ki...Aa gercekten mı aklımda olsun o zamanay keske bı an once haraketlenseler gerçekten o zaman haraket ettikçe insan içi de rahat oluyor
oğlumda 14 de hıssetmıstım net 15 te bakalım bunda net ne zaman hıssedıcem
![]()
Uygulama 12+2 ama kontrolde 5gun öndeydi en son...ben uygulamayı baz alıyorum..11/12. Haftada kimler var kızlar
Elimin altında kayıyor bende hissediyorum hapşururken ağrı girdi sonra geçti ama alıştım Allah koruyor ya Bi şey olmaz inşallahAyy en sabirsizlandigim şey benimde o bir an önce başlasa hareketler..aslında şimdiden çok hafif böyle seyirme gibi,bazen kayar gibi bişeyler hissediyorum ama emin olamiyorum ki...
Ay seninle konuşmuştuk şimdi hatırladım. Ben bahsettiğim arkadaşa gidemedim ramazan girince araya bayram sonrasına erteledik.Kız benim doktor bebeği uyandırmak için ultrason çubuğuyla pat pat vurdu kasığımayine de uyanmadıysa bi şey olmamıştır sana da
ağrı falan yoksa endişelenme
Ya medstar evimin köşesinde bana çok rahat geliyorOrası da 450, eşim sağlıkçı indirim de olacak heralde, şu an ona sinirliyim istemedim indirimini
![]()
Valla ona bende baktım da onun kalbi algıladığı aylarda yavaştan hareket de hissetmeye başlıyoruz diye vazgeçtimAyy inş yoksa sürekli doktora gidip görmek istiyorumdün amazonda kalbini evde dinleyebilirmiyim diye doppler bakiyorum esim sen kafayi yedin diyo
![]()