Hadi hayırlısı gönlünuzdeki Rabb'im nasip etsinErkeğe benziyor dedi 13 +4 de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısı gönlünuzdeki Rabb'im nasip etsinErkeğe benziyor dedi 13 +4 de
HangisiniIşıktan patlamış bir tam çeksene düz
Vajinal olan canımHangisini
Bizimki edepli takılıyor biraz bide ben oruçlu olduğum için hareketli değildi fazla bakalım yarın kesin olur İnşallahEeee kocaman olmuş artık bilsinler yahu
Benim de 1 kızım var Allah bağışlasın. Kızım da 12 de erkek demişlerdi 14 de kız sonra hep kız ama yüzde 95 şu bu demedi 12 de . Bunda da aynı şimdi kesinlik vermedi. Hoş.saglik olsun da benim endişelerim sağlık açısından. İnsan merak ediyor sadeceHadi hayırlısı gönlünuzdeki Rabb'im nasip etsinbana da öyle dedi 14 yüzde 95 dedi bakalım ya hayırlısı büyük kızım 13 haftalık kıza benziyor dedi ve kız oldu kızımın doktoruna gidiyorum halen
![]()
Kaçta randevu merak ederim ben şimdiBizimki edepli takılıyor biraz bide ben oruçlu olduğum için hareketli değildi fazla bakalım yarın kesin olur İnşallah![]()
Vajinal olan canım
Aynen öyle öncelik sağlıklı olsunlar tabi insan merak ediyor bakalım hakkımızda hayırlısı canımBenim de 1 kızım var Allah bağışlasın. Kızım da 12 de erkek demişlerdi 14 de kız sonra hep kız ama yüzde 95 şu bu demedi 12 de . Bunda da aynı şimdi kesinlik vermedi. Hoş.saglik olsun da benim endişelerim sağlık açısından. İnsan merak ediyor sadece![]()
Farkında olmadan yoruluyorum galibaOlur canım dinlen
Öğlen 12 de kesinleşirse yazarım insALLAHKaçta randevu merak ederim ben şimdievet ya keşke haftaya filan baksaymos tekrar çok beklemiş
![]()
Yorulmadan da olur vajinal.agri sıcak tutun bol su için geçer oFarkında olmadan yoruluyorum galiba![]()
Insallaj ya hayırlısıyla bekliyorumÖğlen 12 de kesinleşirse yazarım insALLAH![]()
Tamam canım söylediklerine dikkat edeyim sağolasınYorulmadan da olur vajinal.agri sıcak tutun bol su için geçer o
Ben bayram sonrasına dayanamadım açıkçasıEvet bende o yüzden bir 16 da gidip.emin olmak istiyorum 13 artı 4 de yorum yaptı ama bilemedim yine de![]()
Kalitesi xok kötü yaBu fotodan bişey anladın mı![]()
Bayramda soracaklar bir de bende bilemedim arefe de 15 artı 3 olacak offf bilmiyorumBen bayram sonrasına dayanamadım açıkçası![]()
Gitme şansın varsa git benceBayramda soracaklar bir de bende bilemedim arefe de 15 artı 3 olacak offf bilmiyorum![]()
Öyle gerçekten bu ilk bebeler sayesinde zaman çabuk geçiyor.evlerimizin neşesi ya varsın uyku olmasınAllah seni ya bende o olmasa zaman geçmezdi ya 14 olduk ne ara oldu anlamadim![]()
Ya merak ediyorum heyecan oluyor biraz da 17 sinde 3 lu tarama zamani yani kan vermem de usg kontrolü gibi olur belkiGitme şansın varsa git benceBen 2 haftada bi doktordayım valla Allah'tan kovmuyor doktor
![]()