- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.649
- 248
Maşallah kuzulara yaKuzum özele gidiyorum ikiz oldugunu öğreninci detaylı ultrason verdi doktor. Bugün gittim bi 15-20 dk sürdü ve kız :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah kuzulara yaKuzum özele gidiyorum ikiz oldugunu öğreninci detaylı ultrason verdi doktor. Bugün gittim bi 15-20 dk sürdü ve kız :)
Sirkeli su ile yıkayabilirsin dedi ama içini diil dışını. Onun dışında birşey demedi.Tamam canım benim ki ev yapımı 1 kaşık içebilirsin dedi biraz rahatladım. Başka neler önerdi sana başımız.bela fa bu enfeksiyon ile
Tamam geçmiş olsun inşallah tekrarlamazSirkeli su ile yıkayabilirsin dedi ama içini diil dışını. Onun dışında birşey demedi.
Bana 12. Haftada regenesis max verdi. Omega içeren bir vitamin. Zaten içtikten bir süre sonra balık tadı geliyor ağzaKızlar size hangi vitamini verdi doktorunuz? Şimdi sadece folik asit ve iyot alıyordum tiroid için ama magis pharma hamilelik vitamini verdi doktor, adı sanı da duyulmamış bi şey güvenemedimAile hekimi de decavit vermişti başta normalde 3 aydan sonraymış ona mı devam etsem bilemedim.
Ben 3 ay folik asit kullandım şimdi decavit ile devam ediyoruz. 2 doktor birden önerdi decaviti, içeriği de iyi.Kızlar size hangi vitamini verdi doktorunuz? Şimdi sadece folik asit ve iyot alıyordum tiroid için ama magis pharma hamilelik vitamini verdi doktor, adı sanı da duyulmamış bi şey güvenemedimAile hekimi de decavit vermişti başta normalde 3 aydan sonraymış ona mı devam etsem bilemedim.
Canım bende 12+3 de öğrendim özele gidiyorum renkli ultrasonda her şeyi net göründü bacakları falan açıktı elini emiyordu kordonlarını falanda gördükDEVLETTEMİ ÖZELEMİ GİTTİN CANIM. 12 HAFTADA NADİREN GÖRÜNÜYORDA :)
Detaylı ultrasonun fiyatı nedir ozelde ? Kız mı erkek mi ?Canım bende 12+3 de öğrendim özele gidiyorum renkli ultrasonda her şeyi net göründü bacakları falan açıktı elini emiyordu kordonlarını falanda gördük
Pişttt tatlı kız randevuya az kaldı öğreniyor muyuz cinsiyetleri
Askım 12 noo - 14 hafta max 16Kızlar 3 ayda 3-4 kilo verdim13+2yiz ama kusmalar bitmedi günde 3e en fazla 4e düştü ama ciddili yoruluyorum artık nolur geçsin hani 12.haftada bıçak gibi kesiliyodu bitiyoduuuu
![]()
Aynen kuzum yaa cok heycanliyim. Iste cok yoruluyorum giremiyorum buraya artik hic gidesim gelmiyor sabrediyorumPişttt tatlı kız randevuya az kaldı öğreniyor muyuz cinsiyetleri![]()
15.haftadan bildiriyorum 12den sonra bi azaldı şu bikaç gündür yeniden hortladı. İlk zamanki gibi olmasa da yokluyor. Ama ağzımdaki acı tat şuana kadar baki dilerim gebelik boyunca devam etmezKızlar 3 ayda 3-4 kilo verdim13+2yiz ama kusmalar bitmedi günde 3e en fazla 4e düştü ama ciddili yoruluyorum artık nolur geçsin hani 12.haftada bıçak gibi kesiliyodu bitiyoduuuu
![]()
Randevunuz mu var yine kuzum ne zaman kaçırdımPişttt tatlı kız randevuya az kaldı öğreniyor muyuz cinsiyetleri![]()
Sağlıkla kucağına al kizçeleriKuzum özele gidiyorum ikiz oldugunu öğreninci detaylı ultrason verdi doktor. Bugün gittim bi 15-20 dk sürdü ve kız :)