- 17 Mart 2022
- 716
- 1.335
- 63
Ben doğum paketi aldım erkek canımDetaylı ultrasonun fiyatı nedir ozelde ? Kız mı erkek mi ?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben doğum paketi aldım erkek canımDetaylı ultrasonun fiyatı nedir ozelde ? Kız mı erkek mi ?![]()
Bnde ya gercektenAynen kuzum yaa cok heycanliyim. Iste cok yoruluyorum giremiyorum buraya artik hic gidesim gelmiyor sabrediyorum![]()
Arıfe gunu bebegımRandevunuz mu var yine kuzum ne zaman kaçırdım
Kızlardada çıkıntı oluyormus ay bılmıyorum yaHerkese iyi akşamlarnasılsınız hamişler umarım sizler ve bebisleriniz iyidir ben şoku üzerimden attım iki gündür yarın doktor Kontrolüm var kesin öğrenip bende alışveriş yapmak istiyorum kizcem için
bakalım yarında tam tersi derse
o yüzden erkek için aldıklarm bir kaç kıyafeti değiştirmedim bu arada arkadaşım ultrason fotomda çıkıntı olduğunu söylüyor bende anlamadım anlayan var mı tam kendimi kıza alıştırmisken
![]()
Ayyy harika bende memlekete gidince bir gideceğimArıfe gunu bebegım![]()
Olur canım dinlenGenital bölgede ağrıkemik ağrısı gibi sanki çok ilginç. Rahim de kasıklarda değil. Baya vajinada ağrı yaşıyorum birkaç saattir. Var mı yaşayan aranızda
normal mi acaba
çok şiddetli dayanılmayacak gibi değil ama rahatsız edici tabi
![]()
Ben usg yi tam çözemedim ya tahminler kaç haftalikken yapılmistiHerkese iyi akşamlarnasılsınız hamişler umarım sizler ve bebisleriniz iyidir ben şoku üzerimden attım iki gündür yarın doktor Kontrolüm var kesin öğrenip bende alışveriş yapmak istiyorum kizcem için
bakalım yarında tam tersi derse
o yüzden erkek için aldıklarm bir kaç kıyafeti değiştirmedim bu arada arkadaşım ultrason fotomda çıkıntı olduğunu söylüyor bende anlamadım anlayan var mı tam kendimi kıza alıştırmisken
![]()
Evet bende o yüzden bir 16 da gidip.emin olmak istiyorum 13 artı 4 de yorum yaptı ama bilemedim yine deKızlardada çıkıntı oluyormus ay bılmıyorum ya![]()
13 haftalıkken 17 haftaya kadar doktorum %95 erkek dedi geçen hafta bacak kapatmıştı eminde değildi yüzde yüz kız da demedi oruçlu olduğum için bebiş fazla hareketli değildiBen usg yi tam çözemedim ya tahminler kaç haftalikken yapılmisti
Hah tamam canım hatırladım şimdi hadi bakalım yarın mı gideceksin tekrar kaç haftalık oluyor13 haftalıkken 17 haftaya kadar doktorum %95 erkek dedi geçen hafta bacak kapatmıştı eminde değildi yüzde yüz kız da demedi oruçlu olduğum için bebiş fazla hareketli değildi
Evet bende o yüzden bir 16 da gidip.emin olmak istiyorum 13 artı 4 de yorum yaptı ama bilemedim yine de![]()
Hah tamam canım hatırladım şimdi hadi bakalım yarın mı gideceksin tekrar kaç haftalık oluyor
Bak canım burda vajinal baktı 14 haftalıkken erkek dedi19 haftalık
Senin cinsiyet belli mı canımHah tamam canım hatırladım şimdi hadi bakalım yarın mı gideceksin tekrar kaç haftalık oluyor
Yok canım yani tahmin yaptı ama kesin demedi ondan 16 da gideyim dedim ama bilemedimSenin cinsiyet belli mı canım
Tahmini ne olduYok canım yani tahmin yaptı ama kesin demedi ondan 16 da gideyim dedim ama bilemedim![]()
Erkeğe benziyor dedi 13 +4 deTahmini ne oldu