- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.649
- 248
Evet canım elhamdülillahÖyle gerçekten bu ilk bebeler sayesinde zaman çabuk geçiyor.evlerimizin neşesi ya varsın uyku olmasın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım elhamdülillahÖyle gerçekten bu ilk bebeler sayesinde zaman çabuk geçiyor.evlerimizin neşesi ya varsın uyku olmasın![]()
Olsun olsun öğren gel 17sindeYa merak ediyorum heyecan oluyor biraz da 17 sinde 3 lu tarama zamani yani kan vermem de usg kontrolü gibi olur belki![]()
Canım o zaman küçüktü bir de Keskin bir tahmin değildi boşuna tereddüt etme hoş ben de ediyorum mu evetOlsun olsun öğren gel 17sindeBana erkek dedi dr ama sen yazmışsın kızına erkek demişler başta şimdi tereddüt ettim
Fetal DNA çıkacak bu hafta o kesin bilgi olur artık.
Bende o zaman gidiyorum bakalım nasipArıfe gunu bebegım![]()
Tadini cikar dinlen kuzumBnde ya gercektenben artık işsiz güçsüz olduğum için
![]()
14+5 oluyor benımde bes altı gun onden gitmesine dayanarak gıdıyorum yoksa devlet ıcın erken gerci 15 te bakıyolarmısBayramda soracaklar bir de bende bilemedim arefe de 15 artı 3 olacak offf bilmiyorum![]()
Öyle gerçekten okuldu yedır içir oyna resmen hıphızlı geçiyor çok şükürÖyle gerçekten bu ilk bebeler sayesinde zaman çabuk geçiyor.evlerimizin neşesi ya varsın uyku olmasın![]()
Amin inşallah Allah razı olsun canımSağlıkla kucağına al kizçelerikız evlat bir başka hele iki tane olunca daha başka
hayırlı evlat olsunlar
![]()
Sağlıkla al inşallah canım kucağına taramaya girdin miUygulama 12+2 ama kontrolde 5gun öndeydi en son...ben uygulamayı baz alıyorum..
Amin amin14+5 oluyor benımde bes altı gun onden gitmesine dayanarak gıdıyorum yoksa devlet ıcın erken gerci 15 te bakıyolarmıs
Öyle gerçekten okuldu yedır içir oyna resmen hıphızlı geçiyor çok şükürİyiki varlar Rabbim yanımızdaki evladımızada karnımızdaki evladımızada sağlıklı hayırlı ömürler versin
![]()
Sağlıkla al inşallah canım kucağına taramaya girdin mi
Gazdır evet2 gündür karnıma tam göbeğime bi sancı giriyo sonra mide ağrısı gibi oluyo nedir ki bu :/ gaz sıkışması filan mı acaba![]()
Hadi bakalım hayırlısı inşallah14+5 oluyor benımde bes altı gun onden gitmesine dayanarak gıdıyorum yoksa devlet ıcın erken gerci 15 te bakıyolarmıs
Öyle gerçekten okuldu yedır içir oyna resmen hıphızlı geçiyor çok şükürİyiki varlar Rabbim yanımızdaki evladımızada karnımızdaki evladımızada sağlıklı hayırlı ömürler versin
![]()
Yani % 95 denilen erkek Kiza dönüş yapmaktadırAn itibariyle ile kızım olcak![]()
Çok geçmiş olsun.. iyi olmanıza sevindim..Biz dün arabada motorla çarpıştık bize bir şey olmadı ama motora oldu. Herkes iyi ama o kadar korktum ki acike girtik dün gece neyseki miniğim iyikorkularda etkileyebiliyor mu bilmiyorum ama dün çok korktum
Size erkek diye 13-14 haftalarda söylenmiş. O haftalarda , hatta 15-16.haftalarda bile cinsiyet kesin tahmin edilemeyebiliyor.16 sonrası pek yanılma olmasa da kesin demek için 17-18 haftalar beklenebilirYani % 95 denilen erkek Kiza dönüş yapmaktadır![]()
Kızımda 13 haftalık kıza benziyor dedi ve öylede oldu Bende şaşkınımSize erkek diye 13-14 haftalarda söylenmiş. O haftalarda , hatta 15-16.haftalarda bile cinsiyet kesin tahmin edilemeyebiliyor.16 sonrası pek yanılma olmasa da kesin demek için 17-18 haftalar beklenebilir
Sizin 13. Haftada %95 diye demelerine çok şaşırdım.
17 haftalıkken de erkek denildiKızımda 13 haftalık kıza benziyor dedi ve öylede oldu Bende şaşkınım![]()