2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kulağa güzel geliyorrr deneyeyim

Çok emek veriyoruz ben olumsuz birşey demeye cesaret bile edemiyorıö

Çok incesiniz sizin adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişinizi benim biri geriden geliyormuş, sanırım diğerini riske atmamak için 3. Gün transfer yapılacak. Biraz daha düşük tabii tutunma ihtimali ama olsun güzel düşünelim güzel olsun

Hic oyle dusunmeyin ben burda 5.gun tutmayip 3.gun tutan cok okudum rabbim isterse her turlu veriyor

Senin bağışıklığın düşüyo sanırım bu olumlu bi işaret Benim transferim çarşamba olacak inşallah

Bence değerin gayet güzel için rahat olsun çiçeğim
Bu sefer sürekli stres altında olacaksın 10 gün sonra için kendini hazırla stres yok
Hoşgeldinn canımmm aramıza sen de katıl konuş bizimle altın yumurtalar onlar
Tablomuza senide ekliyorum şimdi
Bu benn benn benn bana tutunun bu yolu beraber yürüyelim size çok ihtiyacım var diyorum petunyam
Birde Meryem süresi kulaklıgımı takıp dinliyorum çok iyi hissediyorum
Benımde 2 ekim adet baslangıcı adetin 4. Günü basladım tedaviye 21 ekim transfer oldum
Hoşgeldinn kuzumm senide ekliyorummm şimdi

Evett ilki negatifti mozaikti.s bu normal geldi ama tedirginim.. geride var ama bütçe artık yeter mi bilmem pgt olmadan transfer olamıyorum maleseff
Aslında sorduğumuz soruların cevabını almak için o durumu çekiyormuşuz kendimize Güzel sorular sormaya başla moralin de düzelecek Nerde tedavi görüyorsun canım

Ya ben bugün 7.gun kan verecektim artık çünkü kendimi dinlemekten sıkıldım ama eşim asla izin vermiyor gününde kan ver diyor bende o gitsin bı evden gidip eczaneden test alicam yapicam inşallah hayırlı sonuç alırım ne diyim geceleri sikintidan herhalde su gibi terliyorum

Canım benim kendini strese sakın sokma. Doktoruna neden yaptigini sor. Belliki cok nadirde olsa yapilan bir teknik. Sonucta doktor ve tup bebek uzmanı olmuş. Sana bilmedigi bir seyi körü körüne yapmaz. Sadece senin kafan rahatlasin. 25 inde gittiginde neyi neden yaptigini sor. İnsallah güzel olacak tutunacak bebegin sana simdiden olumsuz dusunmek yooooookkk!!!

İnsallah güzel haberler ver bize. Kacinci gun emb. Canim

Bu benim eşim, bugün kan versek öğreniriz gidelim diyorum o da gününden önce olmaz diyor. Allah korusun aksi bir duurm olursa erken uzulememizden mi korkuyorlar nedir

Kızlar bişey sormak istiyorum bel ağrısı çeken var mı ya. Benim bu güne kadar belim çok ağrımıyordu ama bu gün daha çok ağrımaya başladı normal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…