- 6 Mart 2023
- 229
- 520
- 33
- 36
- Konu Sahibi ananasmango
-
- #3.781
Bence de ponçik kalplerimizin üzülmesinden korkuyorlar üzümlü keklerimizBu benim eşim, bugün kan versek öğreniriz gidelim diyorum o da gününden önce olmaz diyor. Allah korusun aksi bir duurm olursa erken uzulememizden mi korkuyorlar nedir
11ekimde transfer olmadı mı arkadaşmBenim test günüm Çarşamba, günümü bekliyorum
Parayla aldı eşim aile hekimliğinde yazirip reçeteyi götürünce SGK ücretini alıp kalan paramızı geri vericekler.Özel olarak alablirsin diye biliyorum mesela bizim ilaçların hiç birini kurum karşılamıyor
Canım 28 gnde bir adet oluyorm son adet tarihinden 10 gün önce oldum transferimi persmbe günü 1 gün kala olan hiç duymadım doktorunn neden 1gun kala dedi blmiyorum sorarsınKIZLAR... SİZE BİLDİĞİNİZ YERDEN BİR SORU SORCAM....
TRANSFERLERINIZ ADETINIZE KAC GUN KALA YAPILDI? HERKES Bİ TAKVİMİNE BAKIP CEVAP VEREBİLİR Mİ ACABA
Hemşireler günde 3 defa dedi ama reçeteye 2 defa yazmışlar ondan erken bitiyor.Bitiyor canım evet doktorumun yazdığı ilac cizelgesinde 3 adet gunde
Ayyyyy inşallah inşallah adam evden gitse çıkıcam biraz yürüyüş yapayım diyorum bende gelicem diyorOzaman silikte olsa bir cizgi gorme ihtimalimiz yüksekAllahim insallah insallahhhh.
siz kan testi vermiş miydiniz acaba ? transfer sonrası pembe kanamam olmuştunuz demiştiniz ondan merak ettim.İnsallah güzel haberler ver bize.Kacinci gun emb. Canim
Canim benimde kuyruk sokumumun tam üzeri cok agriyor tam orta kisim belim tutulmus gibi ayni kimisi rahim buyumesinden kaynakli olduğunu soyluyorKızlar bişey sormak istiyorum bel ağrısı çeken var mı ya. Benim bu güne kadar belim çok ağrımıyordu ama bu gün daha çok ağrımaya başladı normal mi acaba
Evet bu konuda hepimiz heycanliyiz biran önce öğrenmek istiyoruz ben dış gebelikte sabırsızdm gzel sonuç aldm ama dış gebelik üzüldüm yprandik kızımda gününde gittik 52di degerm arttı bundada eşimde bende diyorum gnnde cnku Allah korusun dger gününe göre az olur fazla artar üzülürüz tecrübeli biri olarak diyorum bence gününü bekle canimYa ben bugün 7.gun kan verecektim artık çünkü kendimi dinlemekten sıkıldım ama eşim asla izin vermiyor gününde kan ver diyor bende o gitsin bı evden gidip eczaneden test alicam yapicam inşallah hayırlı sonuç alırım ne diyim geceleri sikintidan herhalde su gibi terliyorum
Insallah canım cok sagol destegın için... İnsallah.Canım benim kendini strese sakın sokma. Doktoruna neden yaptigini sor. Belliki cok nadirde olsa yapilan bir teknik. Sonucta doktor ve tup bebek uzmanı olmuş. Sana bilmedigi bir seyi körü körüne yapmaz. Sadece senin kafan rahatlasin. 25 inde gittiginde neyi neden yaptigini sor. İnsallah güzel olacak tutunacak bebegin sanasimdiden olumsuz dusunmek yooooookkk!!!
Evet 11 Ekim'de oldum11ekimde transfer olmadı mı arkadaşm
Parayla aldı eşim aile hekimliğinde yazirip reçeteyi götürünce SGK ücretini alıp kalan paramızı geri vericekler.
Canım 28 gnde bir adet oluyorm son adet tarihinden 10 gün önce oldum transferimi persmbe günü 1 gün kala olan hiç duymadım doktorunn neden 1gun kala dedi blmiyorum sorarsın
Hemşireler günde 3 defa dedi ama reçeteye 2 defa yazmışlar ondan erken bitiyor.
Hiç yaşanmasın ama kanaman ve ağrın olur eğer yoksa yüksem ihtimalle her şey yolundadır. İstisna olabilir tabi ama eğer kimyasal olacaksa kanama kendini belli eder. Kimyasal değilse de zaten keseyi görürsün 10 gün sonraCevabiniz icin tesekkur ederim nasil anlasiliyor
A öyle mi ay inşaallah,benim de tam kuyruk sokumu tarafı ağrıyor ayakta biraz kalınca artıyor illa belime yastık koyacağım . Şuan ezan okunuyor burda inşaallah güzel sonuçlar alırız Rabb'im selametle sonuçlandırsn işimiziCanim benimde kuyruk sokumumun tam üzeri cok agriyor tam orta kisim belim tutulmus gibi ayni kimisi rahim buyumesinden kaynakli olduğunu soyluyor
Kan testi bugun verdim canım yarın cikacakmis sonuc( saglik ocaginda verdim) ama test yaptım pozitif . Bu testide bugün yaptım koyulaştı Allaha şükür. İnsallah kandada güzel çıkarsiz kan testi vermiş miydiniz acaba ? transfer sonrası pembe kanamam olmuştunuz demiştiniz ondan merak ettim.
Cok tesekkur ederim pazartesi kontrolum var bakalim sadece ara ara regli olacak gibi agrim oluyr ama geciyor baska biseyim yok simdilikHiç yaşanmasın ama kanaman ve ağrın olur eğer yoksa yüksem ihtimalle her şey yolundadır. İstisna olabilir tabi ama eğer kimyasal olacaksa kanama kendini belli eder. Kimyasal değilse de zaten keseyi görürsün 10 gün sonra
Ay iyi bari canım ya havadan nem kapmaya başladım çünküCanim benimde kuyruk sokumumun tam üzeri cok agriyor tam orta kisim belim tutulmus gibi ayni kimisi rahim buyumesinden kaynakli olduğunu soyluyor
Yaa resminnn güzelliğiiiKan testi bugun verdim canım yarın cikacakmis sonuc( saglik ocaginda verdim) ama test yaptım pozitif . Bu testide bugün yaptım koyulaştı Allaha şükür. İnsallah kandada güzel çıkar
Bu regl olacak hissi çoğu kişide varmış canımCok tesekkur ederim pazartesi kontrolum var bakalim sadece ara ara regli olacak gibi agrim oluyr ama geciyor baska biseyim yok simdilik
Hayır hayır bahsettiğim ağrı o değil yanlış anlama o ağrı olumlu bi işaret yerleşme devam ediyor demek ki şuanCok tesekkur ederim pazartesi kontrolum var bakalim sadece ara ara regli olacak gibi agrim oluyr ama geciyor baska biseyim yok simdilik
Yok tiniminimavisim ya hic bir belirtim yok. Oturup kendimi dinliyorum ozellikle aynanin karsisina gecim mememe bakıyorumYaa resminnn güzelliğiiikuzum şuan var mı bir belirtinn
Ozaman bugün 12 günün vermen lazm niye çarşambayı bekliyorsunEvet 11 Ekim'de oldum
Ayyyy testin gzelligine bak hadi hayrli olsun insallah idrarda ckmis kandada inşallah ckicakKan testi bugun verdim canım yarın cikacakmis sonuc( saglik ocaginda verdim) ama test yaptım pozitif . Bu testide bugün yaptım koyulaştı Allaha şükür. İnsallah kandada güzel çıkar
Herkese aynı belirti olmaz tabi bn kızımda kahverengi leke gördüm yerleşme lekesi deniliyor. 4 haftalık hamileydim namaz klip lavaboya gtmistim bı kanamam oldu hastaneye gttim nsl ağlıyorum düşüyor diye megersem benm kız yerleşmeye çalışıyoruz kanama olmuş iğne oldum dzeldim smdi yanmda oynuyor 3 buçuk yaşında 31dede ikinci için kan testi vericem inşallah tekrr pozitif görürüm hayirlisiylaYok tiniminimavisim ya hic bir belirtim yok. Oturup kendimi dinliyorum ozellikle aynanin karsisina gecim mememe bakıyorumhersey aynı. İlk belirtim ne olacak acaba cok merak ediyorum
Doktorum test gününü Çarşamba günü olarak ayarladı, benim 3.gun embriyosu. Bildiğim kadarıyla 5.gun embriyosu için 12. Gün test günü.Ozaman bugün 12 günün vermen lazm niye çarşambayı bekliyorsun
Ayyyy testin gzelligine bak hadi hayrli olsun insallah idrarda ckmis kandada inşallah ckicak
Herkese aynı belirti olmaz tabi bn kızımda kahverengi leke gördüm yerleşme lekesi deniliyor. 4 haftalık hamileydim namaz klip lavaboya gtmistim bı kanamam oldu hastaneye gttim nsl ağlıyorum düşüyor diye megersem benm kız yerleşmeye çalışıyoruz kanama olmuş iğne oldum dzeldim smdi yanmda oynuyor 3 buçuk yaşında 31dede ikinci için kan testi vericem inşallah tekrr pozitif görürüm hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?