- 20 Aralık 2020
- 17.179
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.703
- 548
- Konu Sahibi ananasmango
-
- #3.901
Sana da hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim hayırlı sağlıklı pozitif sonuçlar almamızı cümleten nasip etsin inşallahSevgili kader arkadaşlarım bu gün transferimi oldum 2tane BB kalite 5. Gün embriyosuydu rabbim sizlerinde benimde emeklerimizin karşılığını versin inşallah hayırlı evlatlarımız olsun
İki tane 6 gün embriosu kuzumEllerini karnına koy ve benimlesiniz beni bırakmak yok de çiçeğim
Kaçıncı gün embriyosu canımm
Çok teşekkür ederimSana da hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim hayırlı sağlıklı pozitif sonuçlar almamızı cümleten nasip etsin inşallah
Öylemi çok heyecanlı senin kaç embriyo kalitesineAynı gün transfer olmusuz
Canım bu arada listeye ekler misin 23ekim 2embriyo 5. GünSana da hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim hayırlı sağlıklı pozitif sonuçlar almamızı cümleten nasip etsin inşallah
2 embrio biri bb biri BC harflere takılma cnmÖylemi çok heyecanlı senin kaç embriyo kalitesinebu arada hayırlara vesile olsun inşallah
Biraz önce ekledimmm kuzummCanım bu arada listeye ekler misin 23ekim 2embriyo 5. Gün
Yok kız takılıyorum Zeren ilk çocuğumda kalitesini bile bilmiyordum2 embrio biri bb biri BC harflere takılma cnm
Sıkı sıkı tutunsunlar da..Yok kız takılıyorum Zeren ilk çocuğumda kalitesini bile bilmiyordumbu gün burdakilere uyarak sordum ilk çocuğumda 5.gun bb imiş şimdi transfer olduklarimda
YaaaaaBebiss el salliyor annesii
Aslında grubu okuyordum ancak yazmak içimden gelmemişti canım kader arkadaşlarım rabbim öncelikle bu yolda hepimize hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin.. 3.tranferiminde olumsuz olduğunu dün öğrendim malesef.. aslında ilk transferim tuttu ancak 24.haftamda gebelik zehirlenmesi geçirip erken doğum sonucu 1 gün yaşayan bebeğimi kaybettim ağustos 2022de sonrasında yeniden denedik bu sene ağustosda 2.transferimi oldum negatifle karşılaştık pes etmedim bir daha denedim ve dün de öğrendim ki 3.transferimde olumsuz. Çok yoruldum çok yorulduk rabbimin sınavı çok hepimizin sınavı çok.içimi dökmek istedim bazen halden anlamayanlara anlattığında anlamıyorlar neler yaşadığımızı.. dilerim ki rabbim bu yolda emek veren hepimizin dualarını kabul etsin. Bazen olmuyorsa sebebi vardır umarım bende birgün bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım. Hepiniz dualarımdasınız Allaha emanet olun
Seni çok iyi anlıyorum.bazen insan çevresine laf anlatamaz. Bazende her şey istediğimiz gibi sonuçlanmaz. Tabi üzüleceksin ki atlatabilesin. Kimse kolay olduğunu söyleyemez. Ama Rabb'im öyle uygun görmüşse elden de dua etmekten başka bir şey gelmez. Sabır dile ondan . Hayırlı imanlı evlat dile. Inşallah Rabb'im seni de bizi de kapısından boş göndermez.Aslında grubu okuyordum ancak yazmak içimden gelmemişti canım kader arkadaşlarım rabbim öncelikle bu yolda hepimize hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin.. 3.tranferiminde olumsuz olduğunu dün öğrendim malesef.. aslında ilk transferim tuttu ancak 24.haftamda gebelik zehirlenmesi geçirip erken doğum sonucu 1 gün yaşayan bebeğimi kaybettim ağustos 2022de sonrasında yeniden denedik bu sene ağustosda 2.transferimi oldum negatifle karşılaştık pes etmedim bir daha denedim ve dün de öğrendim ki 3.transferimde olumsuz. Çok yoruldum çok yorulduk rabbimin sınavı çok hepimizin sınavı çok.içimi dökmek istedim bazen halden anlamayanlara anlattığında anlamıyorlar neler yaşadığımızı.. dilerim ki rabbim bu yolda emek veren hepimizin dualarını kabul etsin. Bazen olmuyorsa sebebi vardır umarım bende birgün bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım. Hepiniz dualarımdasınız Allaha emanet olun
Benide eklermisin canım 3. Gün çift transfer günüm 21 ekim
Sevgili Ekim biz çiçek açmaya hazırız
Merhaba çiçeklerim
Bir o kadar güzel ve bir o kadar da yorucu stresli bir süreçteyiz.Anne olabilmek ve bu süreci en hayırlı kolay şekilde atlatmak için beraberiz.
Hepimizin kalbinde olan o heyecana kavuşmak için sabırla duayla bekledik. Bütün adımları aştık ve son transfer aşamasına geldik.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Transferlerimizi tek seferde pozitif sonuç almamızı nasip etsin.
Sağlıklı gebelik yaşamamızı ve sonucunda beklediğimiz heyecanla tatmak istediğimiz o annelik duygusuna kavuşmak nasip olsun
Benimle birlikte listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz.Bol hamişli topik olsun
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM @Themiscan 28 Eylül 2 Embriyo @Cotton Candy 2 Ekim 1 Embriyo @gguullll 2 Ekim 2 Embriyo @mombaby 3 Ekim 2 Embriyo @mirwa8 4 Ekim 1 Embriyo @Minelsu66 4 Ekim 1 Embriyo @Zuyalist 4 Ekim 1 Embriyo @HepmigencizHepmiguzel 5 Ekim 1 Embriyo @bussra26 5 Ekim 1 Embriyo @Aliece 6 Ekim 2 Embriyo @EFG01 7 Ekim 2 Embriyo @Aylaaaaaa 9 Ekim 2 Embriyo @tupbebekseruvenim 9 Ekim 2 Embriyo @Bidebayilistersenferiha 10 Ekim 1 Embriyo U umutlabeklebabby 10 Ekim 1 Embriyo @e111 10 Ekim 1 Embriyo @vera_61 10 Ekim 2 Embriyo @Gebeolmakisteyenebe 11 Ekim 1 Embriyo @melekpastrma 11 Ekim 2 Embriyo @Ufak mucizeler 12 Ekim 1 Embriyo @Gnccakmak 12 Ekim 1 Embriyo @parlak_ 13 Ekim 1 Embriyo @Petunya508 14 Ekim 2 Embriyo @hnd91 (Ardışık Transfer) 14-16 Ekim 1 Embriyo Arwen27 16 Ekim 2 Embriyo G Gizemm3606 16 Ekim 2 Embriyo @femara 16 Ekim 2 Embriyo @birlena 17 Ekim 2 Embriyo @umudunukaybetme 18 Ekim 1 Embriyo @rosmari335 19 Ekim 1 Embriyo @daisyygirl 19 Ekim 2 Embriyo @Umudum2121 19 Ekim 1 Embriyo @Egehanezra 19 Ekim 1 Embriyo Tiniminimavihanim 20 Ekim 2 Embriyo @motyl 20 Ekim 1 Embriyo @SairGece 20 Ekim 1 Embriyo @ecedaily 20 Ekim 2 Embriyo @gizzz09 21 Ekim 1 Embriyo @nurrellam 21 Ekim 1 Embriyo hasretimegem 23 Ekim 2 Embriyo @bendenizisimsiz 23 Ekim 1 Embriyo memurhanim 23 Ekim 2 Embriyo @Hpnz 23 Ekim 1 Embriyo @ivfsurecinde 24 Ekim 1 Embriyo @sev9 25 Ekim 2 Embriyo @nasiptevarsa 27 Ekim @aejjari @Cadiiii03443 @kahveseverkedi91 @anonim321 @Mystery306 @1649y 1 Embriyo @Ruyaaam123 @Utkukuss 2 Embriyo
henuz ulasamadim ama yine temkinli davranirBence gayet guzel artmis doktorunuz ne diyor
Canım kendini etkileme herşey vardır bir hayır ben hiç test yapmadım belkide 1 kere olduysa oda bu benim 3. Denemem Allah zamanını biliyor moral bozma dur bakalım biYa kizlar ben şimdi biraz okudum ve in kaset test artimed marka yalancı pozitiflik oluyormuş yaaa
Ekleyimmm canım beniimBenide eklermisin canım 3. Gün çift transfer günüm 21 ekim
Sen yarın sabah kan ver canım aksi birşey düşünme lütfenYa kizlar ben şimdi biraz okudum ve in kaset test artimed marka yalancı pozitiflik oluyormuş yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?