2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Sevgili kader arkadaşlarım bu gün transferimi oldum 2tane BB kalite 5. Gün embriyosuydu rabbim sizlerinde benimde emeklerimizin karşılığını versin inşallah hayırlı evlatlarımız olsun
Sana da hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim hayırlı sağlıklı pozitif sonuçlar almamızı cümleten nasip etsin inşallah

Aslında grubu okuyordum ancak yazmak içimden gelmemişti canım kader arkadaşlarım rabbim öncelikle bu yolda hepimize hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin.. 3.tranferiminde olumsuz olduğunu dün öğrendim malesef.. aslında ilk transferim tuttu ancak 24.haftamda gebelik zehirlenmesi geçirip erken doğum sonucu 1 gün yaşayan bebeğimi kaybettim ağustos 2022de sonrasında yeniden denedik bu sene ağustosda 2.transferimi oldum negatifle karşılaştık pes etmedim bir daha denedim ve dün de öğrendim ki 3.transferimde olumsuz. Çok yoruldum çok yorulduk rabbimin sınavı çok hepimizin sınavı çok.içimi dökmek istedim bazen halden anlamayanlara anlattığında anlamıyorlar neler yaşadığımızı.. dilerim ki rabbim bu yolda emek veren hepimizin dualarını kabul etsin. Bazen olmuyorsa sebebi vardır umarım bende birgün bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım. Hepiniz dualarımdasınız Allaha emanet olun

Canım benim elbette kolay süreçlerden geçmiyorsun Rabbim sana bu yolda inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yoldan kolaylıkla nasip etsin
üzülme diyemem ama dua et Rabbimizi an
Allah’ım kalbine de kucağına da tez vakitte doldursun aminnn

Seni çok iyi anlıyorum.bazen insan çevresine laf anlatamaz. Bazende her şey istediğimiz gibi sonuçlanmaz. Tabi üzüleceksin ki atlatabilesin. Kimse kolay olduğunu söyleyemez. Ama Rabb'im öyle uygun görmüşse elden de dua etmekten başka bir şey gelmez. Sabır dile ondan . Hayırlı imanlı evlat dile. Inşallah Rabb'im seni de bizi de kapısından boş göndermez.

Selam kızlar herkes nasıl benimle aynı gün transfer olan varmı 21 ekimde transfer oldum bugün transfer gününü saymazsak 2. Günüm 3. Gün embriyosu çift transfer oldum nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz hangi takviyeleri kullanıyorsunuz önerileriniz varmı bu benim 3. Tüp bebek denemem hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Benide eklermisin canım 3. Gün çift transfer günüm 21 ekim

Ya kizlar ben şimdi biraz okudum ve in kaset test artimed marka yalancı pozitiflik oluyormuş yaaa
Canım kendini etkileme herşey vardır bir hayır ben hiç test yapmadım belkide 1 kere olduysa oda bu benim 3. Denemem Allah zamanını biliyor moral bozma dur bakalım bi

Benide eklermisin canım 3. Gün çift transfer günüm 21 ekim
Ekleyimmm canım beniim
Bende 20 ekimde 3.gün iyi kalite 2 embriyo transferi oldum şimdilik sessiz sakin gidiyoruz
Vitaminler
Oksapar
Estrofem
Coraspin
Prednol
Progestan fitil
Progestan dex kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…