- 20 Aralık 2020
- 17.179
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.704
- 548
- Konu Sahibi ananasmango
-
- #4.001
Ahh canımmm en doğru olanı yapmışsınızSağol canım
38 yaşındayım esim 48
3.5 aylık evliyiz
Beklemeyelim istedik.
Aşılamaya başvurmak için gitmistik doktor asilamanin şansı düşük dedi kendimizi.bir anda tüp.bebek tedavisinde bulduk
Belirtim yoktu
Transfer sonrasi 9.gün kan verdim kanda çıktı 5 ekimde.
Gecen hafta pazartesi keseyi gördük
Bu çarşamba da kalp atisini duyacağız insHayırlısı ile pozitifi görürsün inşallah
Rabbim kolaylık versinn canım beniimBende dondurulmuş embriyo transfer için hazırlığa başladık ilki negatif sonuçlandı malesef c.tesi günü transfer tarihi belli olacak
Rabbim kolaylık versinn canım beniiminşallah pozitif olur.
Ve son olur pozitif görürüz cnm,Evet instgramdan gördüm Mustafa beyi
İlk denemem canım
Hiç hiçç öyle düşünmee burda neler okuduk gördük çiçeğimSagolasın canım ama bu sefer pek ümitli değilim ilkinde çok iyi kalitede ki 5 ci gin embriyosu tutmadı değerlerim rahim kalınlığı herşey çok iyiydi geride iki tane 3cu gün embriyosu kaldı artık kısmet diyorum
Bende de biraz erken uyuma var kuzummmKızlar Rabbim bu topikteki herkese pozitif sonucu ve sağlıkla bebişini kucağına alıp eve götürmeyi de nasip etsin inşallah
yarın 5. Günüm çok heyecanlıyım yaaa uyku sorunu yaşıyorum bu saatlerde uykum geliyor ( bu arada gün içinde de fitil ve ilaçlardan kaynaklı iki defa uyuyorum) bu saatlerde uyuyunca gece uyanıyorum su içtiğim için bol çişlemelik geceler ve 2 saat öyle uyuyamıyorum benim gibi olan var mı
Var, ben de ilk başlarda öyleydim hemen daliyordum olduğum yerde ama son zamanlarda düzeldiKızlar Rabbim bu topikteki herkese pozitif sonucu ve sağlıkla bebişini kucağına alıp eve götürmeyi de nasip etsin inşallah
yarın 5. Günüm çok heyecanlıyım yaaa uyku sorunu yaşıyorum bu saatlerde uykum geliyor ( bu arada gün içinde de fitil ve ilaçlardan kaynaklı iki defa uyuyorum) bu saatlerde uyuyunca gece uyanıyorum su içtiğim için bol çişlemelik geceler ve 2 saat öyle uyuyamıyorum benim gibi olan var mı
Aynı gün transfer olmuşuzKızlar Rabbim bu topikteki herkese pozitif sonucu ve sağlıkla bebişini kucağına alıp eve götürmeyi de nasip etsin inşallah
Amin inşallah sağol canımAh c
Ahh canımmm en doğru olanı yapmışsınız
Rabbim daim etsin.Sağlıklı vakti zamanında kucağınıza almayı da nasip etsin aminn
Darısı bana belirtisiz bende devam ediyorum.
Teşekkür ederimmmm
Ben onları midem ağrıyor bi müddet kahve içmiycem diye savuşturdum öneririmKahve içenler var mı?
Ben çayı çok azalttım kahve hiç içmiyorum. Bugün çalışmaya başladım. İş yerindekilere de süreçten bahsetmek istemiyorum. Kahveler geldiğinde kahven soğudu kahveni iç diye gözümün içine bakıyorlarKüçük bir fincan Türk kahvesi sıkıntı olur mu sizce? Zaten kafein almıyorum pek.
Peki canım bu önümüzdeki ay transfer edilse, yine aynı ücret mi ödenecek ? Yani hastaneye 42.5 tü senin sanırım, yine bu ücretle mi transfer yapılacak ?Benimki yıllık 2 embriyo için 10.550 canımm
BennnKızlar Rabbim bu topikteki herkese pozitif sonucu ve sağlıkla bebişini kucağına alıp eve götürmeyi de nasip etsin inşallah
3.Gun kanda daha gec cikabilri canım umudunu yitirmeMerhaba kızlar bende 3. Gün embriyosu transferi oldum 7. Gün beta hcg negatif çıktı bende bıraktım kendimi iyice yükselme ihtimali var mı ?
Tabiki var canım . Umudunu kaybetmeMerhaba kızlar bende 3. Gün embriyosu transferi oldum 7. Gün beta hcg negatif çıktı bende bıraktım kendimi iyice yükselme ihtimali var mı ?
Donmuş transfer parası ayrı ödeniyor diye biliyorum canım aksini hiç düşünmek istemiyorum şu anPeki canım bu önümüzdeki ay transfer edilse, yine aynı ücret mi ödenecek ? Yani hastaneye 42.5 tü senin sanırım, yine bu ücretle mi transfer yapılacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?