- 29 Şubat 2020
- 754
- 600
- 103
- Konu Sahibi ananasmango
- #3.741
Bı oncekınde evet balımCanim yanlis mi anladım. Sen transferden 3 4 gun sonra adet mi oldun ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bı oncekınde evet balımCanim yanlis mi anladım. Sen transferden 3 4 gun sonra adet mi oldun ?
Ahh kalbimmBugün 13. Günümüz iki tane 3. Gün embriyosu transfer etmiştik. Cumartesi değerim 184 idi bugün 532 olmuş![]()
canım 22 toplanmıştı 5. güne 7 si gelmişti benim de.Ben de yumurtalarimin 5. Güne çıkmasını bekliyorum 15 yumurta toplandı 8 i olgun bu 8 yumurtanin da 7 si dollenmis. Acaba çok kayıp olur mu ?
Benimde amh 0.57 9 yumurtam toplandi 5si donlendi 2 si 5.gune gitti ama iyi kalite dedi doktor ve taze transfer yapildi 2 emriyoda kondu ve suan pozitifi gordum ayin 30 zunda kese gormeye gidicem insallah yani amh siniz dusuk yumurtam az diye uzulmeyin morel oldun diye yazmak istedim son olarak ama sanirim bende 1 tuttu benimde istegidim oyleydi bu qrqdq arada yasim 38 ve ilk denemem hersey gonlunuzce olsunselamlar herkese :) ben de aranızda yeni sayılırım bayadır takip ediyorum tabii ama ilk mesajım bu enerjiniz çok hoşuma gitti ve birbirimizden güç alacağımızı düşünüyorum :) benim de 2 yumurtam toplandı. Maalesef rezervim düşük amh 0.52, ya 1 ya da 2 tane yumurtam oluyor her ay. yarın taze transfer yapılacak. beni de listeye ekleyebilirsiniz :) güzel haberleri vermek umuduyla...
Boyle biseyin olmamasi lazim. Kesinlikle yanlis olan birseyler olmalı. Hatta hemsire bana defalarca soyledi estrofem cok onemli bir ilaç onu asla unutma unutursan kanama olur ve biz kanama olmasini hiç ama hiç istemeyiz dedi ki sen resmen adet olmussun. Cok üzüldümBı oncekınde evet balım
Canımm ben en son adet tarihim 12 AğustosKIZLAR... SİZE BİLDİĞİNİZ YERDEN BİR SORU SORCAM....
TRANSFERLERINIZ ADETINIZE KAC GUN KALA YAPILDI? HERKES Bİ TAKVİMİNE BAKIP CEVAP VEREBİLİR Mİ ACABA![]()
Evet bende sabah öğle akşam fitil şeklinde kullanıyorum kuzummmBitiyor canım evet doktorumun yazdığı ilac cizelgesinde 3 adet gunde
Benimki de değerlerim istediği gibi artmadığı için 33.gün transfer yapmıştı bir öncekinde. 27-28 günde bir adet oluyordum. Pozitif çıkmıştı yani doktorunuza güveninŞimdiden söylim ozaman benımki de negatif olcak.... Olmaz cunku adetten bır gun once transfer yaaa
Güzelim benim ki 23 Eylül adet tarihi. 10 Ekim transfer tarihi. normal de 25 gün de bir adet oluyorum. Adetime 7 gün kala transfer olduKIZLAR... SİZE BİLDİĞİNİZ YERDEN BİR SORU SORCAM....
TRANSFERLERINIZ ADETINIZE KAC GUN KALA YAPILDI? HERKES Bİ TAKVİMİNE BAKIP CEVAP VEREBİLİR Mİ ACABA![]()
Sağol bitanem bir sonrakine bende yazdırayımKuzum aile hekimi bazılarıni yaziyor aklimda bulunsun
Benımde 2 ekim adet baslangıcı adetin 4. Günü basladım tedaviye 21 ekim transfer oldumGüzelim benim ki 23 Eylül adet tarihi. 10 Ekim transfer tarihi. normal de 25 gün de bir adet oluyorum. Adetime 7 gün kala transfer oldu
Daha transfer olmadım gecen sene tedavım adete 3 gun kala olmuştu. Şimdi adet gunu dio cıldırcam ya.Boyle biseyin olmamasi lazim. Kesinlikle yanlis olan birseyler olmalı. Hatta hemsire bana defalarca soyledi estrofem cok onemli bir ilaç onu asla unutma unutursan kanama olur ve biz kanama olmasini hiç ama hiç istemeyiz dedi ki sen resmen adet olmussun. Cok üzüldüm
Harikasın cok ama cok tesekkurler...Canımm ben en son adet tarihim 12 Ağustos
Ben Lucrin Depot kullandım baskılama iğnesi oldum adet görmedim ama şöyle kendi takvime göre tahmini şöyle diyorEki Görüntüle 3322124
Canım sürekli kendime;Ben çok endişeliyim çok duygusalım ya önceki transferimde hiç böyle değildim.s nasıl motive ediyorsunuz kendinizi kızlarrbir ben mi böyleyim
![]()
Bazen banada geliyorlar sonra hemen gönderiyorum kuzummBen çok endişeliyim çok duygusalım ya önceki transferimde hiç böyle değildim.s nasıl motive ediyorsunuz kendinizi kızlarrbir ben mi böyleyim
![]()
Biz çok güzel bir ekip olduk minnoşumm hepimizin uyumu pozitifliği sayesindeYaa biz ne kadar aktif bi topik olduk böyle maşallahHer mesajın altında bir sürü beğeni bu pozitifliğimiz testlere yansısın inşallah
Sanırım kelebeğimin enerjisinden biz de etkilendik
Tiniminimavihanim
Evet deger güzel.. Icıme sinsin diyorsanız ıkı gün sonra yenıdem deneyınKizlar iyi haftalar birsey sorucam simdi
9.gun 70.17
11.gun 141.74 cikti doktor iyi gidiyor dedi 10 gun sonraya randevu verdi
Sorum simdik su benim daha kan vermeme gerek varmi acaba bana dusuk gelmisti degerler gerci 2 kat artti ama genede icimi kemiriyor yani aslinda doktorda birdaha istemedi kan
Iyi diyelim öyle olsun guzelim.inşallah güzelimmm. Sen nasptınnn nasıl geçiyor
Evett ilki negatifti mozaikti.s bu normal geldi ama tedirginim.. geride var ama bütçe artık yeter mi bilmemCanımm ilk transferin negatif mi sonuçlandı ve geride embriyon var mı