2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
maşallah kuzuya
son iki muayenede de ben göremedim yüzünü dertleniyordum birde. Sizin ki 21. haftadan beri göstermiyorsa benim ki nazlı kategorisinden direk elenir
Benimki başı çekiyormuş meğer eledik artık
Ne güzel görmüşsün yavrunu yok benimki inada bindi iki aydan fazladır görmüyorum. Kilosuda çok güzel annesi sağlıcakla alın kucağınıza
Şartlanmıştım tamam doğumda gösterecek diye sürpriz yaptı minnak belki sırrı budur Sağol canım hepimiz sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı.

36 çok erken değil mi ya daha hazır değiliz 38 e ayarladım ben kendimi ani şeyler istemiyorum öyle gidelim tarihimizi alalım o günde doğsun aaa
Cano 36+0 a ne kaldı şurda senin 2 benim 3 gün yapma etme eğleme 37 yi görelim

Demeyin kıızzz ben 37 de işten çıkçam daha o hafta evde rahatla dinleneyim diyorum ya doğmasın 1 hafta daha dinleneyim 38den sonra gelsin

Bana verdiniz gazı squatı yaptık 2 gündür bugün yürüyemiyorum dizlerimin üstünden bacaklarım nasıl ağrıyor ya
yahahahha kız ben 10 ndan fazla yapamıyorum dün sadece 7 dk cık egzersiz yaptım bacak kaldırmalı falan bugün yürüyemiyordum bende ahsjajaja

Cano 36+0 a ne kaldı şurda senin 2 benim 3 gün yapma etme eğleme 37 yi görelim
Valla kuzum bende istiyorum 37 yi ama belki yüz kişi bana aynı şeyi söyledi 36 küsür ve 37 arası yüzde 80i doğuyor kızların
Bu sebeple sen yinede hazır ol benden demesi bak melike 36+5 örneğin
Bizimde 36 ya üç kaldı gerisini Allah bilir

Vaktin gelmiş bebeğim hayırlısı ile doğsun tabi
Bakalım totemin tutacak mı

Bana verdiniz gazı squatı yaptık 2 gündür bugün yürüyemiyorum dizlerimin üstünden bacaklarım nasıl ağrıyor ya

Bacım sende 50 squatla başladın ama göbekten daldın mevzuya

36 çok erken değil mi ya daha hazır değiliz 38 e ayarladım ben kendimi ani şeyler istemiyorum öyle gidelim tarihimizi alalım o günde doğsun aaa

39+0 a gün aldım ben 36 lar 37 ler fln konuşuluyor. Yapmayın etmeyin kızlar

Kac gündür böyleyiz hahahahahhq djsjsjsjsj
ahaha ne güzel yaa maaşallah benimki hiç böyle değil ya dün ondan kavga ettk Dahaa 1 ay var dedii. Ben de neden 1 ay diyorsun ben haftaya 37 ye giriyoruz sonra her an gelebilir diyorum sen neden 1 ay diyip çokmuş diye gösteriyon 1 saat ağladım sonra öğle yemeği sırasında indim filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…