Bana verdiniz gazı squatı yaptık 2 gündür bugün yürüyemiyorum dizlerimin üstünden bacaklarım nasıl ağrıyor ya
Benimki başı çekiyormuş meğer eledik artıkmaşallah kuzuya
son iki muayenede de ben göremedim yüzünü dertleniyordum birde. Sizin ki 21. haftadan beri göstermiyorsa benim ki nazlı kategorisinden direk elenir
Şartlanmıştım tamam doğumda gösterecek diye sürpriz yaptı minnak belki sırrı budurNe güzel görmüşsün yavrunu yok benimki inada bindi iki aydan fazladır görmüyorum. Kilosuda çok güzel annesi sağlıcakla alın kucağınıza
tamamdır anası nasıl isterseEn erken 38 diyelim enerji yollarken kızlr :))
Cano 36+0 a ne kaldı şurda senin 2 benim 3 gün yapma etme eğleme 37 yi görelim
Demeyin kıızzz ben 37 de işten çıkçam daha o hafta evde rahatla dinleneyim diyorum ya doğmasın 1 hafta daha dinleneyim 38den sonra gelsin
yahahahha kız ben 10 ndan fazla yapamıyorumBana verdiniz gazı squatı yaptık 2 gündür bugün yürüyemiyorum dizlerimin üstünden bacaklarım nasıl ağrıyor ya
Sagol canım son zamanlarım oldugu ıcın sıkıntı hasta olmam her an gelebılırler bu sekılde çocuklara da bulaşır benım bakmam da zor olurçok geçmiş olsun canım son demler zaten şifa olsun
Valla kuzum bende istiyorum 37 yi ama belki yüz kişi bana aynı şeyi söyledi 36 küsür ve 37 arası yüzde 80i doğuyor kızlarınCano 36+0 a ne kaldı şurda senin 2 benim 3 gün yapma etme eğleme 37 yi görelim
Bu haftalarda rengi artık koyu Sarıya dönüyor diye okumuştum bende de aynısı oldu korkma birşey olmaz Allah'ın izniylekızlar benim akıntım beyazdı sarıya dönmüş, enfeksiyon bulgum da yok ama, son haftalar olduğu için mi böyle acaba
Vaktin gelmiş bebeğim hayırlısı ile doğsun tabiBenim kiz keyifciaranızda belki en fazla haftada olan benim gelmiyor gelmiyor gelmiyor gerçi ben de 40. Haftada doğmuşum benim kız da icerde mutlu sanırım
Ben artık doguma kadar yüzünü goremeyecegim doğum için en uygun pozisyon olan yüzünü sirtima dönmüş enseyi görüyoruz artıkinanıyorum totem yapıyorum ben bu hafta dogurucam
Eşin senden daha çok istiyor doğurmanıKac gündür böyleyizhahahahahhq djsjsjsjsj
Benimkide aynı böyleKac gündür böyleyizhahahahahhq djsjsjsjsj
Geçmiş olsun tez vakitte iyileşirsin inşallahSagol canım son zamanlarım oldugu ıcın sıkıntı hasta olmam her an gelebılırler bu sekılde çocuklara da bulaşır benım bakmam da zor olur
Amın ınsAllah canım sagolasınGeçmiş olsun tez vakitte iyileşirsin inşallah
evet allah korusun, öncelikle senin iyi olman lazımSagol canım son zamanlarım oldugu ıcın sıkıntı hasta olmam her an gelebılırler bu sekılde çocuklara da bulaşır benım bakmam da zor olur
O benden heyecanliEşin senden daha çok istiyor doğurmanı
Daha heyecanlı oyy şaka maka az kaldı yavrulara kavuşmaya
Bana verdiniz gazı squatı yaptık 2 gündür bugün yürüyemiyorum dizlerimin üstünden bacaklarım nasıl ağrıyor ya
36 çok erken değil mi yadaha hazır değiliz 38 e ayarladım ben kendimi ani şeyler istemiyorum öyle gidelim tarihimizi alalım o günde doğsun aaa
ahaha ne güzel yaa maaşallahKac gündür böyleyizhahahahahhq djsjsjsjsj
evetttAa adaş olcak oğlumla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?