2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Beybiler tontiğimin yüzünü gördümmm. Yaa 21. haftadan beri göremiyordum nasıl mutlu oldum.
3 kg olmuş yavrum, drumuz biraz önden gidiyor ama normal dedi. Son 1 aya kadar hep 3 5 gün geriydi birazda ileriden gitsin nolacak. Doğuma daha var dedi konuyu açmadı bende sormadım valla tırstım sanırım.

maşallah kuzuya
son iki muayenede de ben göremedim yüzünü dertleniyordum birde. Sizin ki 21. haftadan beri göstermiyorsa benim ki nazlı kategorisinden direk elenir

ya zaten kızlar erken geliyormuş diyorlar erkekler keyifçi geç doğuyorlarmış, anne karnında bile keyifçiler ya

Ne güzel görmüşsün yavrunu yok benimki inada bindi iki aydan fazladır görmüyorum. Kilosuda çok güzel annesi sağlıcakla alın kucağınıza

canımcım nasıl da düşünceli ❤ benim sadece oğluşumun isminde küçük bir değişiklik var. Kuzey Alp demiştik ama sadece Kuzey olmasına karar verdik

Kesinlikle çevremden hep aynısını duyuyorum kızlar erken geliyor diye 36+0 dan sonra bekleyin heran süpriz diyorlar
Benim kiz keyifci aranızda belki en fazla haftada olan benim gelmiyor gelmiyor gelmiyor gerçi ben de 40. Haftada doğmuşum benim kız da icerde mutlu sanırım
Ben artık doguma kadar yüzünü goremeyecegim doğum için en uygun pozisyon olan yüzünü sirtima dönmüş enseyi görüyoruz artık inanıyorum totem yapıyorum ben bu hafta dogurucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…