Olsun üzülmeyin belki daha da inerHala almadim ama limitimde doldutüh ya çok inmiş kaçirmasam iyi olcakti
maşallah kuzuyaBeybiler tontiğimin yüzünü gördümmm. Yaa 21. haftadan beri göremiyordum nasıl mutlu oldum.
3 kg olmuş yavrum, drumuz biraz önden gidiyor ama normal dedi. Son 1 aya kadar hep 3 5 gün geriydi birazda ileriden gitsin nolacak.Doğuma daha var dedi konuyu açmadı bende sormadım valla tırstım sanırım.
çok geçmiş olsun canım son demler zaten şifa olsunÇok sagol canım Benımde bogaz enfeksıyonu var çok kötüyüm kullancam
Daha iyi senin de için rahat eder canımDr pimpiriğin önde gideni
Canim benim kiyamam bizi dusundugu icin yapiyor. Bende ne derse onu yapiyorum
Çok şükür bi şey çikmadi da eve geldim
ya zaten kızlar erken geliyormuş diyorlar erkekler keyifçi geç doğuyorlarmış, anne karnında bile keyifçiler yaAyyy çok şükür 4. Bebişimiz de sağlıkla geldirabbim analı babalı büyütsün, tezcanlı Nazenin hanımı inşallah
Grubumuzun kızları pek bi tezcanlı sankibi tane de oğlumuz tezcanlı çıktı ama çoğunluk kız
Ne güzel görmüşsün yavrunu yok benimki inada bindi iki aydan fazladır görmüyorum. Kilosuda çok güzel annesi sağlıcakla alın kucağınızaBeybiler tontiğimin yüzünü gördümmm. Yaa 21. haftadan beri göremiyordum nasıl mutlu oldum.
3 kg olmuş yavrum, drumuz biraz önden gidiyor ama normal dedi. Son 1 aya kadar hep 3 5 gün geriydi birazda ileriden gitsin nolacak.Doğuma daha var dedi konuyu açmadı bende sormadım valla tırstım sanırım.
Kesinlikle çevremden hep aynısını duyuyorum kızlar erken geliyor diye 36+0 dan sonra bekleyin heran süpriz diyorlarya zaten kızlar erken geliyormuş diyorlar erkekler keyifçi geç doğuyorlarmış, anne karnında bile keyifçiler ya
Ben ayarladım canım 2500 lira 2 gün. Doğum anı ve sonra aile çekimi... ama albüm yok içinde. Zam gelmeden önce anlaşmıştımDoğum fotoğrafçısı ayarlayan varmı aranızda.ücretler ne alemde acaba?
aynen öyle benim çevremde öyle 36 37 de doğmuş hepKesinlikle çevremden hep aynısını duyuyorum kızlar erken geliyor diye 36+0 dan sonra bekleyin heran süpriz diyorlar
Cano 36+0 a ne kaldı şurda senin 2 benim 3 gün yapma etme eğleme 37 yi görelimKesinlikle çevremden hep aynısını duyuyorum kızlar erken geliyor diye 36+0 dan sonra bekleyin heran süpriz diyorlar
Demeyin kıızzz ben 37 de işten çıkçam daha o hafta evde rahatla dinleneyim diyorum ya doğmasın 1 hafta daha dinleneyim 38den sonra gelsinaynen öyle benim çevremde öyle 36 37 de doğmuş hep
canımcım nasıl da düşünceli ❤ benim sadece oğluşumun isminde küçük bir değişiklik var. Kuzey Alp demiştik ama sadece Kuzey olmasına karar verdikKızlar tablodaki eksiklikleri düzeltmek istiyorum, mağlum ben de hamileyim doğurunca ne olur ne kadar bakabilirim bilemiyorum , bebeğe ve sağlığımıza bağlı bu nedenle sizler de kontrol edip eksik / hata olan varsa beni etiketlerseniz sevinirim. İşte çalışırken halledeyim, evde telefonla bir çok şey yapılması zor oluyor çünkü. Destekleriniz için teşekkürler.
evet canım senin kıza eneerji yolluyoruz anası ne zaman müsaitse o zaman gelsinDemeyin kıızzz ben 37 de işten çıkçam daha o hafta evde rahatla dinleneyim diyorum ya doğmasın 1 hafta daha dinleneyim 38den sonra gelsin
Aa adaş olcak oğlumlacanımcım nasıl da düşünceli ❤ benim sadece oğluşumun isminde küçük bir değişiklik var. Kuzey Alp demiştik ama sadece Kuzey olmasına karar verdik
Tamamdır canm Kuzey olarak güncelledimcanımcım nasıl da düşünceli ❤ benim sadece oğluşumun isminde küçük bir değişiklik var. Kuzey Alp demiştik ama sadece Kuzey olmasına karar verdik
En erken 38 diyelim enerji yollarken kızlr :))evet canım senin kıza eneerji yolluyoruz anası ne zaman müsaitse o zaman gelsin
Benim kiz keyifciKesinlikle çevremden hep aynısını duyuyorum kızlar erken geliyor diye 36+0 dan sonra bekleyin heran süpriz diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?