2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende biraz yıkamıştım ütülü hazr sonra aldıklarım var onları yıkayp çanta ypmam lazm artık zaman yaklşıyo ama bi yandan tuhaf ya
Bende yıkadım ütüledim. Hurçlara yerleştirip dolaba koydum. Bir iki parça eksik kaldı sadece. Valize yerleştiremedim. Sanki çanta yapsam hazırım gel demek olacak gibi

5. Bebeğimizii bende merak ediyorum bakalım hangi annemizden haber gelicek

Kızlar Golden Goat mama hakkında bilgisi olan var mı
Canım gecen kuzenım onerdı bana bunu sonra mamaları bıraz araştırdımKullanılan mamanın ıcınde Palm yağı lesıtın bulunmaması gerekıyomus sadece bu golden goat kecı sütlü mamada Palm yağı yok dıgerlerının hepsınde var ama bu da kecı sütlü oldugu ıcın arkadaşım bebeklere önerılmıyor dedı.o yüzden bunu almaktan vazgectım.Bıde ılk Türk markası var holle dıye doktorlar bunu da çok onerıyomus dıgerlerıne göre bıraz pahalı.ben hipp organik combıotıge karar verdım şeker oranı sma 1 e göre daha azmış 6 aylık dönemden sonrq sma ya gecerım heralde benımkıler ıkız olunca mama destegı illakı olacaktır dıye düşünüyorum

Bende bu konuda anlattıklarına denk geldim canım. Uzun uzun yazdığın için teşekkür ederim. Keçi sütünün ağır kokusundan rahatsızlık duyulmuş. Evolvia markasınında içeriği iyi demişler buna baktın mı acaba?

Rıca ederım canım ne demek kecı sutu anne sütüne en yakınmış aslında ama sanırım sindırımı ve kokusu sebebıyle önerılmıyor o markayı hıc araştırmadım arkadaşım mamaların ıcerıgı genel olarak hep aynı sadece şeker oranlarına dıkkat et yüksek olanı alma dedı

Yarin meteor yağmuru varmis acaba ben kamp yapabilir miyim bi gecelik Şile de 1 saat uzaklıkta hastaneme acil bisey olsa 1 saatte hastanede oluruz bi çılgınlık yapsam mı kocamla sevgiliyken gitmistik sahilinde cok guzel yıldız izleniyor gereksiz romantiklige girmeyip kıçımın ustune mi otursam

Oyumu ikinci seçenekten yana kullanıyorum

Tamam canım çok doğru bebişlerin mamalarında çeşitli şeyler varmış körü körüne almamak lazım kafamda 2 3 marka olsunda gereklilik halinde ona göre aldıracağım artık

Valla biz yapıyoruz tatil planları bakalım inş hayatımıza adapte edeceğiz bebekleri yapçak birşey yok anne baba gezenti o da gezecek ben de alayım kamera bari , eşimde zaten alcaz bakıcı için al o zaman şimdiden dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…