Bende yıkadım ütüledim. Hurçlara yerleştirip dolaba koydum. Bir iki parça eksik kaldı sadece. Valize yerleştiremedim. Sanki çanta yapsam hazırım gel demek olacak gibiBende biraz yıkamıştım ütülü hazr sonra aldıklarım var onları yıkayp çanta ypmam lazm artık zaman yaklşıyo ama bi yandan tuhaf ya
5. Bebeğimizii bende merak ediyorum bakalım hangi annemizden haber gelicekAyy ayy 4. bebeğimiz geldi şükürler olsun iyisinizböyle güzel haberler aldığımda aşşırı mutlu oluyorum yaa darısı bizlerin başına kızlar bakalım 5. güzel doğum haberi hangimizden gelecek????? ?? ?
@Melikeben heycanla bekliyorum sürecini dinlemeyi
Dogum yaptmZ zerdecalim canım sen de en son doktora gittin bir daha haber çıkmadı senden 1 hafta olacak iyi misiniz?Her şey yolunda mı?
Canım gecen kuzenım onerdı bana bunu sonra mamaları bıraz araştırdımKızlar Golden Goat mama hakkında bilgisi olan var mı
Ayyy gozun aydın canım hayırlı olsunDogum yaptm
Bende bu konuda anlattıklarına denk geldim canım. Uzun uzun yazdığın için teşekkür ederim. Keçi sütünün ağır kokusundan rahatsızlık duyulmuş. Evolvia markasınında içeriği iyi demişler buna baktın mı acaba?Canım gecen kuzenım onerdı bana bunu sonra mamaları bıraz araştırdımKullanılan mamanın ıcınde Palm yağı lesıtın bulunmaması gerekıyomus sadece bu golden goat kecı sütlü mamada Palm yağı yok dıgerlerının hepsınde var ama bu da kecı sütlü oldugu ıcın arkadaşım bebeklere önerılmıyor dedı.o yüzden bunu almaktan vazgectım.Bıde ılk Türk markası var holle dıye doktorlar bunu da çok onerıyomus dıgerlerıne göre bıraz pahalı.ben hipp organik combıotıge karar verdım şeker oranı sma 1 e göre daha azmış 6 aylık dönemden sonrq sma ya gecerım heralde benımkıler ıkız olunca mama destegı illakı olacaktır dıye düşünüyorum
Rıca ederım canım ne demekBende bu konuda anlattıklarına denk geldim canım. Uzun uzun yazdığın için teşekkür ederim. Keçi sütünün ağır kokusundan rahatsızlık duyulmuş. Evolvia markasınında içeriği iyi demişler buna baktın mı acaba?
İyi misniz nasılsınız bebişle?Dogum yaptm
Iyi misiniz kuzumDogum yaptm
Oyumu ikinci seçenekten yana kullanıyorumYarin meteor yağmuru varmis acaba ben kamp yapabilir miyim bi gecelik Şile de 1 saat uzaklıkta hastaneme acil bisey olsa 1 saatte hastanede oluruz bi çılgınlık yapsam mıkocamla sevgiliyken gitmistik sahilinde cok guzel yıldız izleniyor gereksiz romantiklige girmeyip kıçımın ustune mi otursam
Tamam canım çok doğru bebişlerin mamalarında çeşitli şeyler varmış körü körüne almamak lazım kafamda 2 3 marka olsunda gereklilik halinde ona göre aldıracağım artıkRıca ederım canım ne demekkecı sutu anne sütüne en yakınmış aslında ama sanırım sindırımı ve kokusu sebebıyle önerılmıyor o markayı hıc araştırmadım arkadaşım mamaların ıcerıgı genel olarak hep aynı sadece şeker oranlarına dıkkat et yüksek olanı alma dedı
Bende yıkadım ütüledim. Hurçlara yerleştirip dolaba koydum. Bir iki parça eksik kaldı sadece. Valize yerleştiremedim. Sanki çanta yapsam hazırım gel demek olacak gibi
Valla tahmin ettik canım böyle uzun süre girmeyince sen? Nasılsınız iyi misiniz? Bebek nasıl iyisiniz ikiniz de inş.Dogum yaptm
Yaa tahmin ediyordum onu zaten uzun süre girmedi çünküü..
Valla biz yapıyoruz tatil planları bakalım inş hayatımıza adapte edeceğiz bebekleri yapçak birşey yok anne baba gezenti o da gezecekAhahha valla nasıl olur bilmiyorum eşim çok rahat o konuda hayatımıza adapte edebiliriz diyor, seneye yaz için yurtdışı tatili bakıyordu geçenlerde yürek mi yedin diyerek tepki verdim
C200 canım 2 haziranda 634 liraya almışım
Allah analı babalı büyütsün sağlıkla mutlulukla huzurla büyütünDogum yaptm
Allah analı babalı büyütsün canım. Nasılsın bebek nasıl? Bir sorun yoktur umarım. Haberlerini bekliyoruzDogum yaptm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?