2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maşallah canım sağlıkla gelsin

Baktım şimdi mesajlardan canm 60 tl tutmuş. İstanbul benim
Hmm benim daha fazla tutar o zaman. Sağ ol canım
Bence kullanılır her türlü benim çoğu zaman yanımda yardımcı olmayacak yemek yaparken ev işlerine bakarken yanımda açık olur içim rahat eder diye düşündüm. En basitinden dizi film izlerken bile kullanılır. Philips düşünmüştüm ama yarı fiyatına olunca xiomiye karar verdik

Bacım sende 50 squatla başladın ama göbekten daldın mevzuya

39+0 a gün aldım ben 36 lar 37 ler fln konuşuluyor. Yapmayın etmeyin kızlar
yok kuzum ben 40 tan 50den önce 10dan 2set toplam 20 yapıyodum ama yavaş yapıyormuşum bi yanlışlık vardı harekette onu düzeltince 50ye çıktım Dün yapmadım gece bacak ağrısı olunca bi gün dinlensin dedim

38 + 1 de doğurdu bi arkadaşım bende hep onun gibi olcak gibi geliyor içten içe Bazen de 40ı belkler

dizi film izlemek Ne güzel hayaller bunlar benim arkadaşlar hep unut onu diyor gözümü korkuttular Xİominin hangi modeli

Evet yaa kız çocukları için bende hep öyle duydum. Ben kendimde 37+3te gelmeyi tercih etmişim

Belki heyecanini bastırmak için öyle diyodur kuzu belki telas yapiyodur az kaldi dusuncesi üzme sen kendini ben de çok duygusalim her boka agliyorum Dun gece kocama bise olsa ben naparim diye yatarken agladim agladim uyudum

ya zaten kızlar erken geliyormuş diyorlar erkekler keyifçi geç doğuyorlarmış, anne karnında bile keyifçiler ya
Ayy ya bu kızçelere ne demeli, ana karnında bile rahat yok erkenden doğup büyüme peşinde. Ah canım kızçeler

Belki heyecanini bastırmak için öyle diyodur kuzu belki telas yapiyodur az kaldi dusuncesi üzme sen kendini ben de çok duygusalim her boka agliyorum Dun gece kocama bise olsa ben naparim diye yatarken agladim agladim uyudum
Ay bu duygusallık kaçıncı haftada yükleniyor. Bende duygusalım bikaç gündür. Sebepsiz ağlayasım var. Önce ağlayıp sonra sebep bulurum diye düşünüyorum.

Ay bu duygusallık kaçıncı haftada yükleniyor. Bende duygusalım bikaç gündür. Sebepsiz ağlayasım var. Önce ağlayıp sonra sebep bulurum diye düşünüyorum.
Iste ağlayacak sebep bulamayınca kafamdan kotu senaryolar kurup agliyorm her türlü konu bulunuyor yeter ki ağlaman gelsin kuzu

Bende aşırı mutsuzum ya sanki bişey olmuş hormonlar bir tuhaflaştı
Bende çantayı hazırlamıyorum bir türlü hepsi ütülü hazır bekliyor dolapta sanki hazırlasam hemen gelecek gibi kendime sürekli başka iş çıkarıyorum hayırlısı artık bu haftasonu mecbur doldurup kapatacağım artık

dizi film izlemek Ne güzel hayaller bunlar benim arkadaşlar hep unut onu diyor gözümü korkuttular Xİominin hangi modeli
Ahahha valla nasıl olur bilmiyorum eşim çok rahat o konuda hayatımıza adapte edebiliriz diyor, seneye yaz için yurtdışı tatili bakıyordu geçenlerde yürek mi yedin diyerek tepki verdim
C200 canım 2 haziranda 634 liraya almışım

kibrisss aptamil eoprotin diye prematur mamasi var anne sutune katiliyor 30 cc anne sutune 1 olcek mama bundan almanizi tavsiye ederim benim kiz ondan sonra gozunu acti kilo almaya basladi ek olarakta aptamilin prematur mamasida var oda normal mama ikisinide kullaniyoruz. Eoprotin kesinlikle al ama sutunu sagdigini okumustum doktorlar sutune katip versin

Bende biraz yıkamıştım ütülü hazr sonra aldıklarım var onları yıkayp çanta ypmam lazm artık zaman yaklşıyo ama bi yandan tuhaf ya

Kızlar işlem tamam ben de bebek de iyiyiz yarın konuşuruz hepinizi öpüyorum
Ayy ayy 4. bebeğimiz geldi şükürler olsun iyisiniz böyle güzel haberler aldığımda aşşırı mutlu oluyorum yaa darısı bizlerin başına kızlar bakalım 5. güzel doğum haberi hangimizden gelecek????? ?? ?

Melikeben heycanla bekliyorum sürecini dinlemeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…