Maşallah canım sağlıkla gelsinBeybiler tontiğimin yüzünü gördümmm. Yaa 21. haftadan beri göremiyordum nasıl mutlu oldum.
3 kg olmuş yavrum, drumuz biraz önden gidiyor ama normal dedi. Son 1 aya kadar hep 3 5 gün geriydi birazda ileriden gitsin nolacak.Doğuma daha var dedi konuyu açmadı bende sormadım valla tırstım sanırım.
Hmm benim daha fazla tutar o zaman. Sağ ol canımBaktım şimdi mesajlardan canm 60 tl tutmuş. İstanbul benim
Bence kullanılır her türlü benim çoğu zaman yanımda yardımcı olmayacak yemek yaparken ev işlerine bakarken yanımda açık olur içim rahat eder diye düşündüm. En basitinden dizi film izlerken bile kullanılır. Philips düşünmüştüm ama yarı fiyatına olunca xiomiye karar verdikYa bende almak istiyorum ilerdebakıcı için kullanırız dedim xiomi düşündüm ama sonra bakıcı bakacağı zaman alırız boşuna garantisi geçmesin nolur nolmaz dedik. Ama kendim de kullanır mıydım acaba?
yok kuzum ben 40 tan 50den önce 10dan 2set toplam 20 yapıyodum ama yavaş yapıyormuşumBacım sende 50 squatla başladın ama göbekten daldın mevzuya
39+0 a gün aldım ben 36 lar 37 ler fln konuşuluyor. Yapmayın etmeyin kızlar
38 + 1 de doğurdu bi arkadaşım bende hep onun gibi olcak gibi geliyor içten içeValla kuzum bende istiyorum 37 yi ama belki yüz kişi bana aynı şeyi söyledi 36 küsür ve 37 arası yüzde 80i doğuyor kızların
Bu sebeple sen yinede hazır ol benden demesi bak melike 36+5 örneğin
Bizimde 36 ya üç kaldı gerisini Allah bilir
dizi film izlemekHmm benim daha fazla tutar o zaman. Sağ ol canım
Bence kullanılır her türlü benim çoğu zaman yanımda yardımcı olmayacak yemek yaparken ev işlerine bakarken yanımda açık olur içim rahat eder diye düşündüm. En basitinden dizi film izlerken bile kullanılır. Philips düşünmüştüm ama yarı fiyatına olunca xiomiye karar verdik
Evet yaa kız çocukları için bende hep öyle duydum. Ben kendimde 37+3te gelmeyi tercih etmişimValla kuzum bende istiyorum 37 yi ama belki yüz kişi bana aynı şeyi söyledi 36 küsür ve 37 arası yüzde 80i doğuyor kızların
Bu sebeple sen yinede hazır ol benden demesi bak melike 36+5 örneğin
Bizimde 36 ya üç kaldı gerisini Allah bilir
Belki heyecanini bastırmak için öyle diyodur kuzuahaha ne güzel yaa maaşallahbenimki hiç böyle değil ya dün ondan kavga ettk Dahaa 1 ay var dedii. Ben de neden 1 ay diyorsun ben haftaya 37 ye giriyoruz sonra her an gelebilir diyorum sen neden 1 ay diyip çokmuş diye gösteriyon 1 saat ağladım sonra öğle yemeği sırasında indim filan
Ayy ya bu kızçelere ne demeli, ana karnında bile rahat yok erkenden doğup büyüme peşinde. Ah canım kızçelerya zaten kızlar erken geliyormuş diyorlar erkekler keyifçi geç doğuyorlarmış, anne karnında bile keyifçiler ya
Bacım sende 50 squatla başladın ama göbekten daldın mevzuya
39+0 a gün aldım ben 36 lar 37 ler fln konuşuluyor. Yapmayın etmeyin kızlar
Ay bu duygusallık kaçıncı haftada yükleniyor. Bende duygusalım bikaç gündür. Sebepsiz ağlayasım var. Önce ağlayıp sonra sebep bulurum diye düşünüyorum.Belki heyecanini bastırmak için öyle diyodur kuzubelki telas yapiyodur az kaldi dusuncesi üzme sen kendini ben de çok duygusalim her boka agliyorum Dun gece kocama bise olsa ben naparim diye yatarken agladim agladim uyudum
38 + 1 de doğurdu bi arkadaşım bende hep onun gibi olcak gibi geliyor içten içeBazen de 40ı belkler
Iste ağlayacak sebep bulamayınca kafamdan kotu senaryolar kurup agliyormAy bu duygusallık kaçıncı haftada yükleniyor. Bende duygusalım bikaç gündür. Sebepsiz ağlayasım var. Önce ağlayıp sonra sebep bulurum diye düşünüyorum.
Sağlıkla gelsinlerde 37 den sonra heran gelebilirler hiç sorun değil38 + 1 de doğurdu bi arkadaşım bende hep onun gibi olcak gibi geliyor içten içeBazen de 40ı belkler
Ay bu duygusallık kaçıncı haftada yükleniyor. Bende duygusalım bikaç gündür. Sebepsiz ağlayasım var. Önce ağlayıp sonra sebep bulurum diye düşünüyorum.
Bende çantayı hazırlamıyorum bir türlü hepsi ütülü hazır bekliyor dolapta sanki hazırlasam hemen gelecek gibi kendime sürekli başka iş çıkarıyorum hayırlısı artık bu haftasonu mecbur doldurup kapatacağım artıkBende aşırı mutsuzum ya sanki bişey olmuş hormonlar bir tuhaflaştı
Ahahha valla nasıl olur bilmiyorum eşim çok rahat o konuda hayatımıza adapte edebiliriz diyor, seneye yaz için yurtdışı tatili bakıyordu geçenlerde yürek mi yedin diyerek tepki verdimdizi film izlemekNe güzel hayaller bunlar benim arkadaşlar hep unut onu diyor gözümü korkuttular Xİominin hangi modeli
her zamanki gibi tezcanlı atik çalışkanlarAyy ya bu kızçelere ne demeli, ana karnında bile rahat yok erkenden doğup büyüme peşinde. Ah canım kızçeler
Bende çantayı hazırlamıyorum bir türlü hepsi ütülü hazır bekliyor dolapta sanki hazırlasam hemen gelecek gibi kendime sürekli başka iş çıkarıyorum hayırlısı artık bu haftasonu mecbur doldurup kapatacağım artık
Ayy ayy 4. bebeğimiz geldi şükürler olsun iyisinizKızlar işlem tamam ben de bebek de iyiyiz yarın konuşuruz hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?