Canım markası ve modeli nedir bu söylediğinin ?Bana kuzenim verdi o yüzden yeni birtane alma ihtiyacı hissetmedim alacak olsam xioami tercih edecektim.
Kuzular annelik kesinlikle delilik. Her an yanında olamıyoruz. O uyurken yemek yapmamız gerekecek, Bir kahve içmek isteyeceğiz, wc ye girmemiz gerekiyor mecburen. Kamera olunca gözünüzü ayırmamış oluyorsunuz içiniz rahat ediyor.
Hareket algıladığı zaman bildirim geliyor. Daha ileriki yaşlarda ayaklanmaya, emeklemeye başladığı zaman için muhteşem bence. Ve bu hareket algılamanın derecesi var. Yani isterseniz sinek uçunca da bildirim gelebiliyor, Yada büyük boyutlu hareketleri algılıyor sadece. Ne kadar kafayı yediğimize bağlı ayarlayabilir
İtiraf edeyim kedimi bile izliyorum. İnsan merak ediyor
Bende olan hiç bilindik bir marka değil. Alacak olsam marka bilinmiyor diye tercih etmezdim.Canım markası ve modeli nedir bu söylediğinin ?
Anladım canım olsun bilindik olmasın siz memnunsunuz madem demek ki iyiBende olan hiç bilindik bir marka değil. Alacak olsam marka bilinmiyor diye tercih etmezdim.
Fiyat performans olarak en beğendiğim kamera buydu. Kardeşim de bunu kullanıyor. Eğer tanımlama yaparsan bir kaç kişi daha izleme yetkisine sahip oluyor. İstersen sadece izliyorlar, istersen de kamerayı yönetme şansları var.
Ycc365 plus kamera ama modelini bulamadım. O kadar bilinmeyen bir marka. Büyük olasılık aliexpressten fln alınmıştır.Anladım canım olsun bilindik olmasın siz memnunsunuz madem demek ki iyi
Ben gerideki mesajları okurken bebiş gelmiş bileKızlar işlem tamam ben de bebek de iyiyiz yarın konuşuruz hepinizi öpüyorum
Ayyy çok şükür 4. Bebişimiz de sağlıkla geldiKızlar işlem tamam ben de bebek de iyiyiz yarın konuşuruz hepinizi öpüyorum
Ayyyy gözün aydın rabbim sağlıklı uzun ömur versin çok sevindimKızlar işlem tamam ben de bebek de iyiyiz yarın konuşuruz hepinizi öpüyorum
Yaa ağlıcammmKızlar işlem tamam ben de bebek de iyiyiz yarın konuşuruz hepinizi öpüyorum
Baktım şimdi mesajlardan canm 60 tl tutmuş. İstanbul benimNewMamaa canım sen de isimli tulumu nakışsepetinden almıştın diye hatırlıyorum. Kargo ücreti ne kadar tutmuştu
Valla bugün Nst'den Nst'ye koşuyorsun kız dur az daha tut seninkiler ikiz acele etme1.kesmedi 2.nst deyim
Sabah ki devletteydi, bazi yerlerde sancı gördü özelde ki doktor. Gel burda bi daha bakalim dedi.
Ya bende almak istiyorum ilerdebakıcı için kullanırız dedim xiomi düşündüm ama sonra bakıcı bakacağı zaman alırız boşuna garantisi geçmesin nolur nolmaz dedik. Ama kendim de kullanır mıydım acaba?Ben xiomi aldım canım gereksiz görmüştüm ama bakıcı dönemine geçtiğimizde de işimize yarar diye düşündüm
Ayyyy bebis geliyorKızlar 2cm açıklığım var yatışım yapıldı suyum geldi 15dkda bir sancı geliyor
Tamam canım sağol bakıcamYcc365 plus kamera ama modelini bulamadım. O kadar bilinmeyen bir marka. Büyük olasılık aliexpressten fln alınmıştır.
Fakat buna rağmen hem gece hem gün ışığındaki görüntüsü ses duyarlılığı bize yetti.
İllaki kullanılır , tuvalete yemek yapmaya gittiğin zaman gözün arkada kalmaz rahat işini yaparsınYa bende almak istiyorum ilerdebakıcı için kullanırız dedim xiomi düşündüm ama sonra bakıcı bakacağı zaman alırız boşuna garantisi geçmesin nolur nolmaz dedik. Ama kendim de kullanır mıydım acaba?
Dr pimpiriğin önde gideniValla bugün Nst'den Nst'ye koşuyorsun kız dur az daha tut seninkiler ikiz acele etme
Hala almadim ama limitimde dolduKızlar halâ yatak almayan varsa mutlaka buna bakın. Bende sizden birinizden indirim haberiyle almıştım bu yatağı, ben aldıktan sonra da indikçe indi bayağı indirimde şuan. Halâ almayan şanslılar varsa kaçırmayın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?