2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım markası ve modeli nedir bu söylediğinin ?

Canım markası ve modeli nedir bu söylediğinin ?
Bende olan hiç bilindik bir marka değil. Alacak olsam marka bilinmiyor diye tercih etmezdim.
Fiyat performans olarak en beğendiğim kamera buydu. Kardeşim de bunu kullanıyor. Eğer tanımlama yaparsan bir kaç kişi daha izleme yetkisine sahip oluyor. İstersen sadece izliyorlar, istersen de kamerayı yönetme şansları var.

Anladım canım olsun bilindik olmasın siz memnunsunuz madem demek ki iyi

Anladım canım olsun bilindik olmasın siz memnunsunuz madem demek ki iyi
Ycc365 plus kamera ama modelini bulamadım. O kadar bilinmeyen bir marka. Büyük olasılık aliexpressten fln alınmıştır.
Fakat buna rağmen hem gece hem gün ışığındaki görüntüsü ses duyarlılığı bize yetti.

Kızlar işlem tamam ben de bebek de iyiyiz yarın konuşuruz hepinizi öpüyorum
Ayyy çok şükür 4. Bebişimiz de sağlıkla geldi rabbim analı babalı büyütsün, tezcanlı Nazenin hanımı inşallah

Grubumuzun kızları pek bi tezcanlı sanki bi tane de oğlumuz tezcanlı çıktı ama çoğunluk kız

Ben xiomi aldım canım gereksiz görmüştüm ama bakıcı dönemine geçtiğimizde de işimize yarar diye düşündüm
Ya bende almak istiyorum ilerdebakıcı için kullanırız dedim xiomi düşündüm ama sonra bakıcı bakacağı zaman alırız boşuna garantisi geçmesin nolur nolmaz dedik. Ama kendim de kullanır mıydım acaba?

Kızlar 2cm açıklığım var yatışım yapıldı suyum geldi 15dkda bir sancı geliyor
Ayyyy bebis geliyor diye diye doğurttuk seni melikee canimm detaylarını sabırsızlıkla bekliyorum bize gaz veren sürecini musaitliginde anlat lutfen ikinizin de iyi olmasına çok sevindim saglikla büyüt bebisini

İllaki kullanılır , tuvalete yemek yapmaya gittiğin zaman gözün arkada kalmaz rahat işini yaparsın

Kızlar halâ yatak almayan varsa mutlaka buna bakın. Bende sizden birinizden indirim haberiyle almıştım bu yatağı, ben aldıktan sonra da indikçe indi bayağı indirimde şuan. Halâ almayan şanslılar varsa kaçırmayın derim

Eklentiler

• 80D1F8D7-5676-47B9-B35A-588D72E85ED4.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 63
Valla bugün Nst'den Nst'ye koşuyorsun kız dur az daha tut seninkiler ikiz acele etme
Dr pimpiriğin önde gideni
Canim benim kiyamam bizi dusundugu icin yapiyor. Bende ne derse onu yapiyorum
Çok şükür bi şey çikmadi da eve geldim

Hala almadim ama limitimde doldu tüh ya çok inmiş kaçirmasam iyi olcakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…