Ayy Allah seni buna ağlamak hiç aklıma gelmemiştiBelki heyecanini bastırmak için öyle diyodur kuzubelki telas yapiyodur az kaldi dusuncesi üzme sen kendini ben de çok duygusalim her boka agliyorum Dun gece kocama bise olsa ben naparim diye yatarken agladim agladim uyudum
Ay canım benim maşallahkibrisss aptamil eoprotin diye prematur mamasi var anne sutune katiliyor 30 cc anne sutune 1 olcek mama bundan almanizi tavsiye ederim benim kiz ondan sonra gozunu acti kilo almaya basladi ek olarakta aptamilin prematur mamasida var oda normal mama ikisinide kullaniyoruz. Eoprotin kesinlikle al ama sutunu sagdigini okumustum doktorlar sutune katip versin
Allah analı babalı büyütsün canım nasılsın ? Bebek nasıkDogum yaptm
Hastaneye yakınsan trafiğe falan takılmicaksanız git ama bilemedim ya bi gecelik bişey olmaz ama tedbirli olmaktada fayda varYarin meteor yağmuru varmis acaba ben kamp yapabilir miyim bi gecelik Şile de 1 saat uzaklıkta hastaneme acil bisey olsa 1 saatte hastanede oluruz bi çılgınlık yapsam mıkocamla sevgiliyken gitmistik sahilinde cok guzel yıldız izleniyor gereksiz romantiklige girmeyip kıçımın ustune mi otursam
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsünDogum yaptm
Canım gittin mi başka dr’a ? Nasıl oldunHayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün
Ayy Allah seni buna ağlamak hiç aklıma gelmemiştibiraz düşünürsem ağlayabilirim ben de lohusalıkta böyleymiş daha beter diyen de var ne yapcaz??
Aa bir de ben geçen hafta bebek doğunca onu karnımda hissedemeyecem ben karnımdw o yokken naparım bana vurmayacak kıpırdamacak içimde vs. diye ağladımeşim 1 saat dil döktü kucağımızda olcak öpcez koklayacaz vs vs yok susmuyorum
yaa hayırlı olsun nasılsınızDogum yaptm
Gitmedim canım.Canım gittin mi başka dr’a ? Nasıl oldun
Hastaneye yakınsan trafiğe falan takılmicaksanız git ama bilemedim ya bi gecelik bişey olmaz ama tedbirli olmaktada fayda var
valla ben geçen piknikte 2 saat zor durdum, eşim mangal yapalım diyor ben halim enerjim yok diyorum, ama siz gece giderseniz eğlenceli güzel olabilir ben oturamıyorum afedersiniz kıçımın üstüne illa uzanmam lazımYarin meteor yağmuru varmis acaba ben kamp yapabilir miyim bi gecelik Şile de 1 saat uzaklıkta hastaneme acil bisey olsa 1 saatte hastanede oluruz bi çılgınlık yapsam mıkocamla sevgiliyken gitmistik sahilinde cok guzel yıldız izleniyor gereksiz romantiklige girmeyip kıçımın ustune mi otursam
Canım git gece izle, izlemen bitince dön:) illa kalma yani. Bir şey olsa yetişirsin hastaneye de yatmak zor kalkman etmen rahat olmazsın yani.. içinde kalmasın istiyorsan sen bilirsin yimeevet ben tedbirli olayim gitmeyeyim bi yere olmaz olmaz o gece olacagi tutar gereksiz aksiyon yaşarız
Allah eşlerimize sabır versin valla bende o eve gelince başlıyorum yakınmaya bazen adamcağızın ödü kopuyor hastaneye gidelim diyor ben hemen normale dönüyorum sonraAyy Allah seni buna ağlamak hiç aklıma gelmemiştibiraz düşünürsem ağlayabilirim ben de lohusalıkta böyleymiş daha beter diyen de var ne yapcaz??
Aa bir de ben geçen hafta bebek doğunca onu karnımda hissedemeyecem ben karnımdw o yokken naparım bana vurmayacak kıpırdamacak içimde vs. diye ağladımeşim 1 saat dil döktü kucağımızda olcak öpcez koklayacaz vs vs yok susmuyorum
Evolvia markasını üreten firmada çalışıyordum bir zamanlar ( başka bir ürün bölümünde)Bende bu konuda anlattıklarına denk geldim canım. Uzun uzun yazdığın için teşekkür ederim. Keçi sütünün ağır kokusundan rahatsızlık duyulmuş. Evolvia markasınında içeriği iyi demişler buna baktın mı acaba?
Bende aynıyım geçen ormanlık çay içilecek biyere gittik bankın üstüne ben değil sanki bank benim üstüme oturuyorvalla ben geçen piknikte 2 saat zor durdum, eşim mangal yapalım diyor ben halim enerjim yok diyorum, ama siz gece giderseniz eğlenceli güzel olabilir ben oturamıyorum afedersiniz kıçımın üstüne illa uzanmam lazım
Canım geçmiş olsun durumunuz nasıl bebeğin iyimiDogum yaptm
TeşekkürlerEvolvia markasını üreten firmada çalışıyordum bir zamanlar ( başka bir ürün bölümünde)
İçeriğini bildiğimden Gönül rahatlığıyla öneririm
Ben de ihtiyaç halinde tek bu markayı kullanmayı düşünüyorum
Hayırlı olsun,inşallah her şey yolundadır iyisinizdir sizde bebişteDogum yaptm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?