2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Belki heyecanini bastırmak için öyle diyodur kuzu belki telas yapiyodur az kaldi dusuncesi üzme sen kendini ben de çok duygusalim her boka agliyorum Dun gece kocama bise olsa ben naparim diye yatarken agladim agladim uyudum
Ayy Allah seni buna ağlamak hiç aklıma gelmemişti biraz düşünürsem ağlayabilirim ben de lohusalıkta böyleymiş daha beter diyen de var ne yapcaz??

Aa bir de ben geçen hafta bebek doğunca onu karnımda hissedemeyecem ben karnımdw o yokken naparım bana vurmayacak kıpırdamacak içimde vs. diye ağladım eşim 1 saat dil döktü kucağımızda olcak öpcez koklayacaz vs vs yok susmuyorum

Ay canım benim maşallah benide düşündüğün için teşekkür ederim yarın görmeye gidicem mutlaka söylivem dr’a , bize sadece preaptamil istediler , yarın söyleyim bari sizin dediğinizide götüreyim , inşallah çabuk toparlansın

Hastaneye yakınsan trafiğe falan takılmicaksanız git ama bilemedim ya bi gecelik bişey olmaz ama tedbirli olmaktada fayda var

ayni kafalardayiz ya ben de onu icimden sokup alacaklar benden ayiracaklar diye aglamistim hahahshshsh analık işte aynı düşünceler hahahaha hormonlar işte

valla ben geçen piknikte 2 saat zor durdum, eşim mangal yapalım diyor ben halim enerjim yok diyorum, ama siz gece giderseniz eğlenceli güzel olabilir ben oturamıyorum afedersiniz kıçımın üstüne illa uzanmam lazım

evet ben tedbirli olayim gitmeyeyim bi yere olmaz olmaz o gece olacagi tutar gereksiz aksiyon yaşarız
Canım git gece izle, izlemen bitince dön:) illa kalma yani. Bir şey olsa yetişirsin hastaneye de yatmak zor kalkman etmen rahat olmazsın yani.. içinde kalmasın istiyorsan sen bilirsin yime

Allah eşlerimize sabır versin valla bende o eve gelince başlıyorum yakınmaya bazen adamcağızın ödü kopuyor hastaneye gidelim diyor ben hemen normale dönüyorum sonra ki ağrı eşiğim yüksektir güya ama onu görünce nazlanıyorum napimm

Evolvia markasını üreten firmada çalışıyordum bir zamanlar ( başka bir ürün bölümünde)
İçeriğini bildiğimden Gönül rahatlığıyla öneririm
Ben de ihtiyaç halinde tek bu markayı kullanmayı düşünüyorum

Bende aynıyım geçen ormanlık çay içilecek biyere gittik bankın üstüne ben değil sanki bank benim üstüme oturuyor
Yemin ederim bi saat kalmadım eve kendimi nasıl attım bilmiyorum sanırım artık ağırlaştıkça tek korunaklı rahat yer evimiz geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…