aynen öyle çok şükür müdürüm haftaya son artık gelme dediBende aynıyım geçen ormanlık çay içilecek biyere gittik bankın üstüne ben değil sanki bank benim üstüme oturuyor
Yemin ederim bi saat kalmadım eve kendimi nasıl attım bilmiyorum sanırım artık ağırlaştıkça tek korunaklı rahat yer evimiz geliyor
Yarin haber bekliyorumAy canım benim maşallahbenide düşündüğün için teşekkür ederim yarın görmeye gidicem mutlaka söylivem dr’a , bize sadece preaptamil istediler , yarın söyleyim bari sizin dediğinizide götüreyim , inşallah çabuk toparlansın
Tüh beeÇok tatlı maşallah annesi bizim kızı bir türlü göremedik
Canım o gün o dr sana sitres vermiş diye tansiyonun çıkmıştır ama yine takip et bişey yoktur inşallah sapa sağlam al kucağına bebeğiniGitmedim canım.
Tansiyon takibi yapıyorum. Pazartesi duruma bakacağım
Çok şükür toparlandım , yani sanki toparlanmak zorunda kaldım gibi , zaman geçsin diye sürekli kalkıp bişeyler yapıyorum ağrı kesicinin gücünekibrisss çım sen nasılsın, sezaryen sonrası nasıl gidiyor, toparlanabildin mi biraz ?
Sen bide doğumdan sonraki ödemi görkızlar ödemleriniz ne durumda ? benim bu hafta çok arttı ayak bileklerinde ve sağ ayakta daha fazla, bununla ilgili siteye yazanlar olmuş tek taraflı daha fazla şişme oluyormuş
Canım benim bu günlerde geçecekÇok şükür toparlandım , yani sanki toparlanmak zorunda kaldım gibi , zaman geçsin diye sürekli kalkıp bişeyler yapıyorum ağrı kesicinin gücüneyoksa yatarsam çıldırıcam oyalanmam gerekiyor
Sürekli giydiğim terlik bile dar gelmeye başladıkızlar ödemleriniz ne durumda ? benim bu hafta çok arttı ayak bileklerinde ve sağ ayakta daha fazla, bununla ilgili siteye yazanlar olmuş tek taraflı daha fazla şişme oluyormuş
İkisinde de oluyor sanırım canım ödem mevzusu maalesef analık zorSen bide doğumdan sonraki ödemi görben resmen bi top oldum doğumdan sonra ve hala , ayaklarım şişmiş ellerim yüzüm bilmiyorum sezaryandan mı yoksa normal doğum Dada böyle mi oluyor , bak ayaklara
Bakalım ne diyecek , tabi ağlamaktan konuşa bilirsemYarin haber bekliyorum
ya ben anlamadım ayakta kalmakta hiç iyi gelmiyor bana hani nasıl desem o ödemin baskısı rahatsız ediyor beni, uzanıp bilekleri ileri geri hareket ettiriyorum sürekliBenimde sol ayak daha fazla gibi de n daha çoktu bugün yürüdüm baya daha az hareketlilik iyi geliyor bana
Köfte ayak köfte surat oldum resmenİkisinde de oluyor sanırım canım ödem mevzusu maalesef analık zor
yok yok yatma kendini yormadan hareket et, iyi bakalım iyi olmana sevindimÇok şükür toparlandım , yani sanki toparlanmak zorunda kaldım gibi , zaman geçsin diye sürekli kalkıp bişeyler yapıyorum ağrı kesicinin gücüneyoksa yatarsam çıldırıcam oyalanmam gerekiyor
Aynen bende onu yapıyorum bir de akşam yastık koydum altına yüksekte uyudum belki o işe yaradıya ben anlamadım ayakta kalmakta hiç iyi gelmiyor bana hani nasıl desem o ödemin baskısı rahatsız ediyor beni, uzanıp bilekleri ileri geri hareket ettiriyorum sürekli
eyvah eyvah biizmde mi böyle olacakSen bide doğumdan sonraki ödemi görben resmen bi top oldum doğumdan sonra ve hala , ayaklarım şişmiş ellerim yüzüm bilmiyorum sezaryandan mı yoksa normal doğum Dada böyle mi oluyor , bak ayaklara
Aynen çok yattım ben zaten yeter diyorum artıkyok yok yatma kendini yormadan hareket et, iyi bakalım iyi olmana sevindim
Tamam daha beklentideyim , kuzenimde yeni doğum yapmıştı 10 günden sonra ödemi gitmeye başladı ama şuan 15 günü biraz hala ödemi vareyvah eyvah biizmde mi böyle olacakacaba ne zaman normale dönecek çok merak ediyorum, bilgilendir bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?