2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
aynen öyle çok şükür müdürüm haftaya son artık gelme dedi evimde yayıla yayıla doğumu beklicem, Maldivlere bile gidemem arkadaşlar anlıyor musunuz

Yarin haber bekliyorum

kibrisss çım sen nasılsın, sezaryen sonrası nasıl gidiyor, toparlanabildin mi biraz ?
Çok şükür toparlandım , yani sanki toparlanmak zorunda kaldım gibi , zaman geçsin diye sürekli kalkıp bişeyler yapıyorum ağrı kesicinin gücüne yoksa yatarsam çıldırıcam oyalanmam gerekiyor

kızlar ödemleriniz ne durumda ? benim bu hafta çok arttı ayak bileklerinde ve sağ ayakta daha fazla, bununla ilgili siteye yazanlar olmuş tek taraflı daha fazla şişme oluyormuş
Sen bide doğumdan sonraki ödemi gör ben resmen bi top oldum doğumdan sonra ve hala , ayaklarım şişmiş ellerim yüzüm bilmiyorum sezaryandan mı yoksa normal doğum Dada böyle mi oluyor , bak ayaklara

Eklentiler

• image.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 83
Sen bide doğumdan sonraki ödemi gör ben resmen bi top oldum doğumdan sonra ve hala , ayaklarım şişmiş ellerim yüzüm bilmiyorum sezaryandan mı yoksa normal doğum Dada böyle mi oluyor , bak ayaklara
İkisinde de oluyor sanırım canım ödem mevzusu maalesef analık zor

Benimde sol ayak daha fazla gibi de n daha çoktu bugün yürüdüm baya daha az hareketlilik iyi geliyor bana
ya ben anlamadım ayakta kalmakta hiç iyi gelmiyor bana hani nasıl desem o ödemin baskısı rahatsız ediyor beni, uzanıp bilekleri ileri geri hareket ettiriyorum sürekli

Çok şükür toparlandım , yani sanki toparlanmak zorunda kaldım gibi , zaman geçsin diye sürekli kalkıp bişeyler yapıyorum ağrı kesicinin gücüne yoksa yatarsam çıldırıcam oyalanmam gerekiyor
yok yok yatma kendini yormadan hareket et, iyi bakalım iyi olmana sevindim

eyvah eyvah biizmde mi böyle olacak acaba ne zaman normale dönecek çok merak ediyorum, bilgilendir bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…