2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Spor ayakkabı neydi nasıldı hepsini kaldırdım terlik sandalet favorim sandaletiminde arkası kapanmayacak gibi bir iki haftaya zor kapanıyor çıt çıtı
terlik iyice terletiyor beni bugün spor ayakkabımı giydim ama onu da son giyişim, geçen ev terliğim olmuyor diye başka bi terlik aldım şu an oda olmuyor

Oturarak çalıştığın için olabilir mi acaba su içip yediklerinede dikkat ediyosan başka aklıma bişey gelmedi
ya zaten 2 gün eğitim vardı 9 16 arası hep oturduk bi de aşırı sıcak eridim resmen , dünden bu yana inanılmaz şiştim bende ona bağladım , bugün yine otururken ayak bileklerimi oynattım hep ama yok etki etmedi

%100 o zaman canım oturunca maalesef oluyor az daha sabret izne çıkınca bol bol uzan ayaklarınada yükselti koy bol su iç geçip gider bir kaç gün içinde

terlik iyice terletiyor beni bugün spor ayakkabımı giydim ama onu da son giyişim, geçen ev terliğim olmuyor diye başka bi terlik aldım şu an oda olmuyor
evde bende terliksiz gezemem asla illa ayağımda bir şey olacak
Hastane için rahat bi terlik almak istiyorum alıp beğenen kullanan varsa link atabilir mi

%100 o zaman canım oturunca maalesef oluyor az daha sabret izne çıkınca bol bol uzan ayaklarınada yükselti koy bol su iç geçip gider bir kaç gün içinde
artık izinde bu kız müdürüm insaflı davrandı haftaya da gelme dedi
bu arada inanılmaz su içiyorum ama bir o kadar da terliyorum, ter yoluyla kaybediyorum hep sıvıyı bu yüzden idrar çıkışım bile azalmış durumda, artık evdeyim bu havalarda dışarı çıkılmaz düzelir inşallah az daha

evde bende terliksiz gezemem asla illa ayağımda bir şey olacak
Hastane için rahat bi terlik almak istiyorum alıp beğenen kullanan varsa link atabilir mi
bende öyleyim valla ama olmuyor hiçbir terlik hastane içinde 2 numara büyük almak lazım sonrasında da şişicez gibi duruyo

Oturmakla ilgili senin ki tamamen canım belli uzatabilsen falan rahatlar

Anneler bir şey sorcam. Simdi bebeklerin kiyafetleri için deterjan falan aldık tamam da. Diyelim ki elde yikayivermemiz gerekti 1 2 parça bir şeyi. Onları nasıl yapcaz? Yani zaten küçücük kıyafetler. Hepsini atsan bile 1 makine olmuyor da bir de sürekli bir şey siparis veriyorum mesela e simdi bir tane alt aldim ama ben onu yıkamak için başka kiyafet mi bekletcem ya da koca makineyi 1 tane ufacık alt için çalıştıracak miyim? Dogumdan sonra da böyle olcak. Mesela küçük bir leke oldu hemen çıkarıp yıkayan gerekecek diğer çamaşırları bekletme lüksün olmayacak. Bu tek tük kiyafetleri nasil yilayabiluriz? Beyaz sabun yapsak olur mu yoksa elde yıkamak için özel bebek deterjanı var mi? Yenidogana uygun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…