spor ayakkabıdan fışkırıyor bileklerim diyeceklerim bu kadarSürekli giydiğim terlik bile dar gelmeye başladı
evet evet 2 haftaya inmeye başlıyormuş şişler ödemlerTamam daha beklentideyim , kuzenimde yeni doğum yapmıştı 10 günden sonra ödemi gitmeye başladı ama şuan 15 günü biraz hala ödemi var
Spor ayakkabı neydi nasıldıspor ayakkabıdan fışkırıyor bileklerim diyeceklerim bu kadar
Bi süre köfte ayak köfte surat gezicez artıkevet evet 2 haftaya inmeye başlıyormuş şişler ödemler
Bende çok oldu spor ayakkabıyı unutalı hep terlikSpor ayakkabı neydi nasıldıhepsini kaldırdım terlik sandalet favorim sandaletiminde arkası kapanmayacak gibi bir iki haftaya zor kapanıyor çıt çıtı
terlik iyice terletiyor beni bugün spor ayakkabımı giydim ama onu da son giyişim, geçen ev terliğim olmuyor diye başka bi terlik aldım şu an oda olmuyorSpor ayakkabı neydi nasıldıhepsini kaldırdım terlik sandalet favorim sandaletiminde arkası kapanmayacak gibi bir iki haftaya zor kapanıyor çıt çıtı
Oturarak çalıştığın için olabilir mi acaba su içip yediklerinede dikkat ediyosan başka aklıma bişey gelmedispor ayakkabıdan fışkırıyor bileklerim diyeceklerim bu kadar
ben somun ekmek diyorum ayaklarıma inanılmaz şişBi süre köfte ayak köfte surat gezicez artık
Şimdilik hiç ödemim yok. Umarım da olmazkızlar ödemleriniz ne durumda ? benim bu hafta çok arttı ayak bileklerinde ve sağ ayakta daha fazla, bununla ilgili siteye yazanlar olmuş tek taraflı daha fazla şişme oluyormuş
Hamileliğime özel terlik aldım valla ama şimdi senin ayakları görünce bir süre daha terlikle devam edicez galibaBende çok oldu spor ayakkabıyı unutalı hep terlik
ya zaten 2 gün eğitim vardı 9 16 arası hep oturduk bi de aşırı sıcak eridim resmen , dünden bu yana inanılmaz şiştim bende ona bağladım , bugün yine otururken ayak bileklerimi oynattım hep ama yok etki etmediOturarak çalıştığın için olabilir mi acaba su içip yediklerinede dikkat ediyosan başka aklıma bişey gelmedi
ne güzel inşallah olmaz, benimde bu hafta başladı, kişiden kişiye değişiyorŞimdilik hiç ödemim yok. Umarım da olmaz
%100 o zaman canım oturunca maalesef oluyor az daha sabret izne çıkınca bol bol uzan ayaklarınada yükselti koy bol su iç geçip gider bir kaç gün içindeya zaten 2 gün eğitim vardı 9 16 arası hep oturduk bi de aşırı sıcak eridim resmen , dünden bu yana inanılmaz şiştim bende ona bağladım , bugün yine otururken ayak bileklerimi oynattım hep ama yok etki etmedi
Eski ayak numaralarımıza döneriz umarımBende çok oldu spor ayakkabıyı unutalı hep terlik
terlik iyice terletiyor beni bugün spor ayakkabımı giydim ama onu da son giyişim, geçen ev terliğim olmuyor diye başka bi terlik aldım şu an oda olmuyor
artık izinde bu kız müdürüm insaflı davrandı haftaya da gelme dedi%100 o zaman canım oturunca maalesef oluyor az daha sabret izne çıkınca bol bol uzan ayaklarınada yükselti koy bol su iç geçip gider bir kaç gün içinde
bende öyleyim valla ama olmuyor hiçbir terlikevde bende terliksiz gezemem asla illa ayağımda bir şey olacak
Hastane için rahat bi terlik almak istiyorum alıp beğenen kullanan varsa link atabilir mi
Öyle görünüyorbende öyleyim valla ama olmuyor hiçbir terlikhastane içinde 2 numara büyük almak lazım sonrasında da şişicez gibi duruyo
Oturmakla ilgili senin ki tamamen canım belli uzatabilsen falan rahatlarya zaten 2 gün eğitim vardı 9 16 arası hep oturduk bi de aşırı sıcak eridim resmen , dünden bu yana inanılmaz şiştim bende ona bağladım , bugün yine otururken ayak bileklerimi oynattım hep ama yok etki etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?