- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 53
- 38
Canım sabun tozu aldım ben o durumlar içinAnneler bir şey sorcam. Simdi bebeklerin kiyafetleri için deterjan falan aldık tamam da. Diyelim ki elde yikayivermemiz gerekti 1 2 parça bir şeyi. Onları nasıl yapcaz? Yani zaten küçücük kıyafetler. Hepsini atsan bile 1 makine olmuyor da bir de sürekli bir şey siparis veriyorum mesela e simdi bir tane alt aldim ama ben onu yıkamak için başka kiyafet mi bekletcem ya da koca makineyi 1 tane ufacık alt için çalıştıracak miyim? Dogumdan sonra da böyle olcak. Mesela küçük bir leke oldu hemen çıkarıp yıkayan gerekecek diğer çamaşırları bekletme lüksün olmayacak. Bu tek tük kiyafetleri nasil yilayabiluriz? Beyaz sabun yapsak olur mu yoksa elde yıkamak için özel bebek deterjanı var mi? Yenidogana uygun?
inşallah öyle olur bakalımOturmakla ilgili senin ki tamamen canım belli uzatabilsen falan rahatlar
Herhangi bir yerden mi? Yoksa marka mi aldın canim nerden aldın? Elde yıkamak için kullanılabilir bir şey mi sabun tozu?Canım sabun tozu aldım ben o durumlar için
Dalin aldım canım, ama daha sonra Dalan roxy falan alıcam dalin pahalı bayaHerhangi bir yerden mi? Yoksa marka mi aldın canim nerden aldın? Elde yıkamak için kullanılabilir bir şey mi sabun tozu?
Makinede kullanıyor ama ben elde de kullanıyorum geçen hatta bir tane pike almıştım onu elde yıkadım mis oldu bir tek onun için çalıştırmak istemedim makineyi dediğin gibiHerhangi bir yerden mi? Yoksa marka mi aldın canim nerden aldın? Elde yıkamak için kullanılabilir bir şey mi sabun tozu?
Oyle kullanilabiliyorsa ben de alayım canim bakayim da tesekkurlerMakinede kullanıyor ama ben elde de kullanıyorum geçen hatta bir tane pike almıştım onu elde yıkadım mis oldu bir tek onun için çalıştırmak istemedim makineyi dediğin gibi
Teşekkür ederim amin inşallahHamileliğime özel terlik aldım valla ama şimdi senin ayakları görünce bir süre daha terlikle devam edicez galiba
Bu arada yarın güzel haberler alırsın inşallah minnoş
Bende öyle umuyorumEski ayak numaralarımıza döneriz umarım
Ben bu gün elimde yıkadım bir tane Müslin battaniye ama makineye aldığım deterjanla yıkadımAnneler bir şey sorcam. Simdi bebeklerin kiyafetleri için deterjan falan aldık tamam da. Diyelim ki elde yikayivermemiz gerekti 1 2 parça bir şeyi. Onları nasıl yapcaz? Yani zaten küçücük kıyafetler. Hepsini atsan bile 1 makine olmuyor da bir de sürekli bir şey siparis veriyorum mesela e simdi bir tane alt aldim ama ben onu yıkamak için başka kiyafet mi bekletcem ya da koca makineyi 1 tane ufacık alt için çalıştıracak miyim? Dogumdan sonra da böyle olcak. Mesela küçük bir leke oldu hemen çıkarıp yıkayan gerekecek diğer çamaşırları bekletme lüksün olmayacak. Bu tek tük kiyafetleri nasil yilayabiluriz? Beyaz sabun yapsak olur mu yoksa elde yıkamak için özel bebek deterjanı var mi? Yenidogana uygun?
Granül sabun kullanırım diye düşündüm benAnneler bir şey sorcam. Simdi bebeklerin kiyafetleri için deterjan falan aldık tamam da. Diyelim ki elde yikayivermemiz gerekti 1 2 parça bir şeyi. Onları nasıl yapcaz? Yani zaten küçücük kıyafetler. Hepsini atsan bile 1 makine olmuyor da bir de sürekli bir şey siparis veriyorum mesela e simdi bir tane alt aldim ama ben onu yıkamak için başka kiyafet mi bekletcem ya da koca makineyi 1 tane ufacık alt için çalıştıracak miyim? Dogumdan sonra da böyle olcak. Mesela küçük bir leke oldu hemen çıkarıp yıkayan gerekecek diğer çamaşırları bekletme lüksün olmayacak. Bu tek tük kiyafetleri nasil yilayabiluriz? Beyaz sabun yapsak olur mu yoksa elde yıkamak için özel bebek deterjanı var mi? Yenidogana uygun?
Ben de oyle yapayim çözüm yoksa diye dusundum ama bak o granül sabunlar hem makine için hem elde yikama içinmiş. Yarin ondan alayim dedim artikBen bu gün elimde yıkadım bir tane Müslin battaniye ama makineye aldığım deterjanla yıkadım
Evet ben de yarın alcam insallah. Onlar h makine hem de elde yıkamak içinmiş miracle arkadaş sagolsun bilgilendirdiGranül sabun kullanırım diye düşündüm ben
Aynen beyazları yıkarken ön yıkama gözüne hep koyarım faydasını görüyorum tavsiye ederimEvet ben de yarın alcam insallah. Onlar h makine hem de elde yıkamak içinmiş miracle arkadaş sagolsun bilgilendirdi
Ben de oyle yapayim çözüm yoksa diye dusundum ama bak o granül sabunlar hem makine için hem elde yikama içinmiş. Yarin ondan alayim dedim artik
Doğurdu mu acaba dedimMelikeben melike'cim disinda doguran varsa ben yakalayamadim. Tebrik ediyorum Melike, Alllah anali babali buyutmek nasip etsin. :) guzel, mutlu, huzurlu gunleri olsun yavrucagin
Yok yok iyiyim, bugun evi kirkladim dasimdi gobegim gokyuzune bakar vaziyette yatiyorum, sanirim fitik oldum. Ajsjjsjsjsj
Evet bunu bende merak ediyorum mesela çantaya kaşık biberon, enjektör koyucam sterilize edip kapalı bir kaba koysam olur mu daha doğuma var ama belli de olmaz hazır olsun diyeKızlar ne sorucam; biberon, emzik vs ne sıklıkla sterilize ediyoruz?(sterilizasyon makinesiyle yada kaynar suyla) ve ne sıklıkla? 2 günde bir mi?
Biberon temizleyiciyle ne zaman ve ne şekilde yıkıyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?