valla ben geçen piknikte 2 saat zor durdum, eşim mangal yapalım diyor ben halim enerjim yok diyorum, ama siz gece giderseniz eğlenceli güzel olabilir ben oturamıyorum afedersiniz kıçımın üstüne illa uzanmam lazım
Aynen ben de sizler gibiyim kızlar. Her gün sahile inerdik. Önce kamp sandalyesi batmaya başladı. Kilim döşek götürmeye başladım ağaca yaslandım filan. Ama artık yok o da batıyor. Her yerlerim rahatsız.. en güzel yer canım evimBende aynıyım geçen ormanlık çay içilecek biyere gittik bankın üstüne ben değil sanki bank benim üstüme oturuyor
Yemin ederim bi saat kalmadım eve kendimi nasıl attım bilmiyorum sanırım artık ağırlaştıkça tek korunaklı rahat yer evimiz geliyor
Yaa benim müdürüm neden demedi ondan beklediğim hareket buyduaynen öyle çok şükür müdürüm haftaya son artık gelme dedievimde yayıla yayıla doğumu beklicem, Maldivlere bile gidemem arkadaşlar anlıyor musunuz
Ya ben eve yarım saat önce geldim. Bu gün o ladar çok şişti ki işte. Sonrasında da plan vardı mecbur birsz dhaa dışarda kaldık. Ya davul olmuş bugün anlamadım biranda nasıl böyle cştu. Sizlerde de vqrmış meğerkızlar ödemleriniz ne durumda ? benim bu hafta çok arttı ayak bileklerinde ve sağ ayakta daha fazla, bununla ilgili siteye yazanlar olmuş tek taraflı daha fazla şişme oluyormuş
Aa ben zerdacal'i gormedim, ona da guzel dileklerimizi iletelim. Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniğinde guzel, mutlu, huzurlu gunleri olsun insallahDoğurdu mu acaba dedimAma doğurmak için uğraşmışsın anlaşılan Dikkat et kendine.
Zerdecalim da doğurmuş ama sadece haber verdi durumu yazmamış. İnşallah iyilerdir yavrusuyla.
Kızlar ne sorucam; biberon, emzik vs ne sıklıkla sterilize ediyoruz?(sterilizasyon makinesiyle yada kaynar suyla) ve ne sıklıkla? 2 günde bir mi?
Biberon temizleyiciyle ne zaman ve ne şekilde yıkıyoruz?
hadi inşallah darısı başınaYaa benim müdürüm neden demedi ondan beklediğim hareket buyduptesi bende gidip görüşmek istiyorum gaza gelirsem gitçem sorcam amin
evet ya bu 2 günde pik yaptı resmenYa ben eve yarım saat önce geldim. Bu gün o ladar çok şişti ki işte. Sonrasında da plan vardı mecbur birsz dhaa dışarda kaldık. Ya davul olmuş bugün anlamadım biranda nasıl böyle cştu. Sizlerde de vqrmış meğer
Süper bilgiAa ben zerdacal'i gormedim, ona da guzel dileklerimizi iletelim. Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniğinde guzel, mutlu, huzurlu gunleri olsun insallah
Benim bugun bebito bi kasilip gobegimin sağına toplanip duruyor zaten. Var bi heyecanimiz
En az 2 takim olmak uzere gun asiri steril ediyordum. Boylece hergun steril urun kullanmis oluyor.
Süper bilgibiberon temizleyici jeli boşuna aldım ozaman
Dalin granüllün diğerlerinden hiçbir farkı yok arkadaşlar hepsi sabun bazlı sabundan üretiliyorDalin aldım canım, ama daha sonra Dalan roxy falan alıcam dalin pahalı baya
Yok cnm biri özel muayenesine gidiyorum,biri hastanede tahlilleri fln orada yaptırıyorum hastaneye her an ulaşım için takipli olmam lazım diğeri gece fln nerde bulucamAmiinİkiz mi neden iki doktor takiplisiniz
Ben hiç bu tür ürünler almadım almalımıyım emin de değilim açıkçası kullanım zorunluluğu varmıdır kiZaman ayirip uzun uzun yazmissin canim. Çook tesekkür ederim eminim benim gibi kararsiz olanlara fikir olmustur. Çok sagol
Benim doktorum riske atmayalım diyor şu an kilolu diye herhalde halen kararsızım bende ,normal doğum da bir sorun çıkar ve benden kaynaklı olursa çok üzülürümBen düşünüyorum doktor bir engel yok yapabilirsin derse
Kız biz heyecandan ölcez sen daha dur deyip biz sakinleştiriyorsun ,vakti geldiyse gelsin annesi prensesSuan hic doğuracak gibi değilim ya kızlar durun
Dinlenmeye devam tutabildiğin kadar tut dedi dr
Canım nasıl steril ediyorsun ? Bende süt sağma makinesini yapmak istiyorum kaynar suyamı atıcam?Aa ben zerdacal'i gormedim, ona da guzel dileklerimizi iletelim. Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniğinde guzel, mutlu, huzurlu gunleri olsun insallah
Benim bugun bebito bi kasilip gobegimin sağına toplanip duruyor zaten. Var bi heyecanimiz
En az 2 takim olmak uzere gun asiri steril ediyordum. Boylece hergun steril urun kullanmis oluyor.
ne alalım pekiDalin granüllün diğerlerinden hiçbir farkı yok arkadaşlar hepsi sabun bazlı sabundan üretiliyor
Boşuna para vermeyin.
yemin ederim aynısını yaşıyorum cidden ağlayasım geliyor ve benim wc ye gittikten sonra daha da şiddetleniyor , sırf bu yüzden eşime dedimki millet son ana kadar ağrı sancı çekmiyor ben daha şimdiden bu ağrıları çekiyorum gel 38 de sezaryenle aldıralımRegl ağrısıyla uyanıyorum 3 gündür neyin nesidir hoşlanmadım öncesinde de nefret ediyodum bunun ağrısından
Her hafta yeni seviye açılıyo resmen Allah yardımcımız olsunyemin ederim aynısını yaşıyorum cidden ağlayasım geliyor ve benim wc ye gittikten sonra daha da şiddetleniyor , sırf bu yüzden eşime dedimki millet son ana kadar ağrı sancı çekmiyor ben daha şimdiden bu ağrıları çekiyorum gel 38 de sezaryenle aldıralımbu saatte wc yüzünden kalktım ağrı yüzünden de geri uyuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?