2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Aynen ben de sizler gibiyim kızlar. Her gün sahile inerdik. Önce kamp sandalyesi batmaya başladı. Kilim döşek götürmeye başladım ağaca yaslandım filan. Ama artık yok o da batıyor. Her yerlerim rahatsız.. en güzel yer canım evim

aynen öyle çok şükür müdürüm haftaya son artık gelme dedi evimde yayıla yayıla doğumu beklicem, Maldivlere bile gidemem arkadaşlar anlıyor musunuz
Yaa benim müdürüm neden demedi ondan beklediğim hareket buydu ptesi bende gidip görüşmek istiyorum gaza gelirsem gitçem sorcam amin

kızlar ödemleriniz ne durumda ? benim bu hafta çok arttı ayak bileklerinde ve sağ ayakta daha fazla, bununla ilgili siteye yazanlar olmuş tek taraflı daha fazla şişme oluyormuş
Ya ben eve yarım saat önce geldim. Bu gün o ladar çok şişti ki işte. Sonrasında da plan vardı mecbur birsz dhaa dışarda kaldık. Ya davul olmuş bugün anlamadım biranda nasıl böyle cştu. Sizlerde de vqrmış meğer

Doğurdu mu acaba dedim Ama doğurmak için uğraşmışsın anlaşılan Dikkat et kendine.
Zerdecalim da doğurmuş ama sadece haber verdi durumu yazmamış. İnşallah iyilerdir yavrusuyla.
Aa ben zerdacal'i gormedim, ona da guzel dileklerimizi iletelim. Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniğinde guzel, mutlu, huzurlu gunleri olsun insallah
Benim bugun bebito bi kasilip gobegimin sağına toplanip duruyor zaten. Var bi heyecanimiz
Kızlar ne sorucam; biberon, emzik vs ne sıklıkla sterilize ediyoruz?(sterilizasyon makinesiyle yada kaynar suyla) ve ne sıklıkla? 2 günde bir mi?
Biberon temizleyiciyle ne zaman ve ne şekilde yıkıyoruz?

En az 2 takim olmak uzere gun asiri steril ediyordum. Boylece hergun steril urun kullanmis oluyor.

Süper bilgi biberon temizleyici jeli boşuna aldım ozaman

Canım nasıl steril ediyorsun ? Bende süt sağma makinesini yapmak istiyorum kaynar suyamı atıcam?

Regl ağrısıyla uyanıyorum 3 gündür neyin nesidir hoşlanmadım öncesinde de nefret ediyodum bunun ağrısından
yemin ederim aynısını yaşıyorum cidden ağlayasım geliyor ve benim wc ye gittikten sonra daha da şiddetleniyor , sırf bu yüzden eşime dedimki millet son ana kadar ağrı sancı çekmiyor ben daha şimdiden bu ağrıları çekiyorum gel 38 de sezaryenle aldıralım bu saatte wc yüzünden kalktım ağrı yüzünden de geri uyuyamadım

Her hafta yeni seviye açılıyo resmen Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…