Süt sagma makinesini temizleyeceksen bu biberonun ic kismina denk gelen sutu iceri akitan plastik var onu ılık suyla deterjan hicbirsekilde vurmadan yika. Borulari var onada hicbir sekilde su gelmemesi lazimCanım nasıl steril ediyorsun ? Bende süt sağma makinesini yapmak istiyorum kaynar suyamı atıcam?
Doktorumla henüz konuşmadık canım bana da kilolu görünüyor riske atmayalım derse sezaryen olurum. Sağlıkla kavuşalım yeter kiBenim doktorum riske atmayalım diyor şu an kilolu diye herhalde halen kararsızım bende ,normal doğum da bir sorun çıkar ve benden kaynaklı olursa çok üzülürüm
Aminnn kesinlikle her hafta yeni şeyler yaşıyoruzHer hafta yeni seviye açılıyo resmen Allah yardımcımız olsun
Canım nasıl steril ediyorsun ? Bende süt sağma makinesini yapmak istiyorum kaynar suyamı atıcam?
Süt sagma makinesini temizleyeceksen bu biberonun ic kismina denk gelen sutu iceri akitan plastik var onu ılık suyla deterjan hicbirsekilde vurmadan yika. Borulari var onada hicbir sekilde su gelmemesi lazim
Canım benim son doğuma yakın aynıları olmuştu yani tuvalete gittikten sonra ağrım şiddetleniyordu, ama senin bebiş dönmemiş ki daha , yoksa doğum yakın derdimyemin ederim aynısını yaşıyorum cidden ağlayasım geliyor ve benim wc ye gittikten sonra daha da şiddetleniyor , sırf bu yüzden eşime dedimki millet son ana kadar ağrı sancı çekmiyor ben daha şimdiden bu ağrıları çekiyorum gel 38 de sezaryenle aldıralımbu saatte wc yüzünden kalktım ağrı yüzünden de geri uyuyamadım
Kaynar suda erimez mi ? Plastik çünküKaynar suya atmiyorum Kibris'im, sut sagma makinasi ozelinde yaziyorum. En ince ayrintisina kadar söküp soguk suya atiyorum, isitarak kaynatiyorum. Fokurdadiginda en az 5 dk daha tutuyorum.
Sagma makinalarinin ozellikle sut dolanan kisimlarinda boyle el falan girmeyecek yerleri oluyor, bak oralara ozellikle dikkat et, kuflenme yapiyor. O yuzden kaynatma oncesinde soyle bi bulasik yikar gibi deterjansiz (varsa bebek deterjani ile de olur) ince ayrintilari temizliyorum.
A bilmiyordum onu , valfın nerden alıcam ki ? Acaba Kıbrıs’ta bula bilimiyim , böyle şeyler burda çok zor bulunuyor ama teşekkür ederim soriyim bari bulamadım Tr den aliyimkibrisss sagma makinan elektrikli manuel farketmez, bu beyaz seyin adi valf cikiyor olmasi gerek, bunun cok temiz kalmasi gerek, sut en cok buna temas ediyor zira. Valfi cikarip 6 ayda 1 de yenileyeceksin haberin olsun.
Boyutu değilde ben bunu yıkadım ya , bişey olur muSüt sagma makinesini temizleyeceksen bu biberonun ic kismina denk gelen sutu iceri akitan plastik var onu ılık suyla deterjan hicbirsekilde vurmadan yika. Borulari var onada hicbir sekilde su gelmemesi lazimonlari yikama
evet canım dönmedi hala ama şu yalancı kasılmalarım da çok oluyor adet benzeri sancılarım da bugün de belim felaketCanım benim son doğuma yakın aynıları olmuştu yani tuvalete gittikten sonra ağrım şiddetleniyordu, ama senin bebiş dönmemiş ki daha , yoksa doğum yakın derdim
Hangi marka kullanıyosun canım bakiyim ben yedek parça satıyo muBoyutu değilde ben bunu yıkadım ya , bişey olur mu
Bende 4 gündür baya baya sırt ve bel ağrısı çekiyorum bugün kahvaltı hazırlarken belimin alt kısmında ağrı oluştu adet ağrısı gibi valla ben korkuyorum erken mi gelcek neRegl ağrısıyla uyanıyorum 3 gündür neyin nesidir hoşlanmadım öncesinde de nefret ediyodum bunun ağrısından
A bilmiyordum onu , valfın nerden alıcam ki ? Acaba Kıbrıs’ta bula bilimiyim , böyle şeyler burda çok zor bulunuyor ama teşekkür ederim soriyim bari bulamadım Tr den aliyim
Bu ağrılarla ilgili bilgi bulmaya çalışıyorum ama net değiller dün druma niye sormayı unuttuysamBende 4 gündür baya baya sırt ve bel ağrısı çekiyorum bugün kahvaltı hazırlarken belimin alt kısmında ağrı oluştu adet ağrısı gibi valla ben korkuyorum erken mi gelcek ne
Anladımm mantıklıymışYok cnm biri
Yok cnm biri özel muayenesine gidiyorum,biri hastanede tahlilleri fln orada yaptırıyorum hastaneye her an ulaşım için takipli olmam lazım diğeri gece fln nerde bulucam
O beyaz plastik formu bozulabiliyor o zaman hic sagmiyor ben ayni hatayi yaptim makine bozuldu sandim garantiye yolladim plastikten kaynaklanmis banada bu sekil yikamami soyledilerBoyutu değilde ben bunu yıkadım ya , bişey olur mu
Maşallah sizeCanım kızlar bugun taburcu olacağım eve gidip dinleneyim biraz süreci anlatırım ben ben guzel kızım cok iyiyiz. Okadar guzel bir duygu ki hayalinden guzel olan bir sey varsa o evlattır diyorlar ya öyleymiş. Tüm gün uyumayıp onu izliyorum rabbim hepinizi de sağlıkla bu günlere getirsin. Öptüm
Bende aynıydım tuvalet sonrası felaket sancım oluyordu hatta ben idrar enfeksiyonu falan sandım da öyle değilmişevet canım dönmedi hala ama şu yalancı kasılmalarım da çok oluyor adet benzeri sancılarım da bugün de belim felaketgece wc ye gitmeye korkuyorum giidp geliyorum 5 10 dk sancım oluyor geçiyor ama sonra
Lansiboh aldım canım inşallah yedek parçaları vardırHangi marka kullanıyosun canım bakiyim ben yedek parça satıyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?