2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
O beyaz plastik formu bozulabiliyor o zaman hic sagmiyor ben ayni hatayi yaptim makine bozuldu sandim garantiye yolladim plastikten kaynaklanmis banada bu sekil yikamami soylediler
Tamam canım bende öyle yapiyim madem bundan sonra , onuda kaynar suya ata biliyormuyuz?

Selam kızlar
Bugün kontrol günüydü karın çevresi hala 3 hafta geri ama gelişim devam ettiğinden takipli devam ediyor haftaya yine gidicem
1 haftada 100 gr almş gibi görünüyor ölçümlerde yanıltıyor biraz boy mesela 1 hafta geri çıktı bu sefer oda kilo olarakta az almış durumu yaratıyo direk ztn
34 önemli kriterdi bitti şimdi bi 37 ye gelirsem inş güzel olur dedi doktorda
Nts ye girdim normal çıktı oda bir problem görmedi sanırım düşündüğümden erken doğacak bakalım

İnşallah bebişinle 37yide gelirsin 38ede

İnşallah beklicek sen dinlenmeye güzel beslenmeye devam et

Bu ağrılarla ilgili bilgi bulmaya çalışıyorum ama net değiller dün druma niye sormayı unuttuysam Doğuma hazırlık diye düşünelim erken olmasın daha vakitleri var

ben sorsam dr uma normal diyecek

evet bende öyle düşünüyorum, son aylarda oluyormuş böyle ağrılar çevremdekiler öyle diyor

Maaşallah size canım benim Merak ediyoruz süreci de Darısı başımıza hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inş.

Kızlar ya benim bebişin dün ve bugün hareketleri azaldı sanki ya. Yani şöyle hareket etmiyor değil. Ediyor. Ama daha fazla hareketliydi nazlı nazlı artık. Göbek deliği çevresinde toplanıyor sertleşiyor bazen de onu zaten yapardı da sanki daha sert oluyor. Herhalde pozisyonu değilşti ve yeri azaldı o yüzden daha az hissediyorum diye yorumluyorum.

benimde öyle canım normal artık yavaş yavaş yeri daralıyor bence gece sabah yine pıtırdadı durdu öyle içim rahat etti benimde

Korkma canım benm de öyle bu haftalardan sonra artık böyle ittirmeye başlıyor daha çok. Artık büyüdü annesi takla atacak yeri kalmadı

benimde öyle canım normal artık yavaş yavaş yeri daralıyor bence gece sabah yine pıtırdadı durdu öyle içim rahat etti benimde

Korkma canım benm de öyle bu haftalardan sonra artık böyle ittirmeye başlıyor daha çok. Artık büyüdü annesi takla atacak yeri kalmadı
Ben de normaldir diye düşünüyorum da işte insan yine bir korkuyor dürtüp duruyorum cevap veriyor allahtan da rahatlıyorumçok hareketliydi azalınca tedirgin oldum da büyüdü tabi miniş

Hafif hareketlerdense artık daha net keskin hareketler olmaya başladı benimde büyüdükçe değişiyo cnm hareket varsa normaldir
Ben de normaldir diye düşünüyorum da işte insan yine bir korkuyor dürtüp duruyorum cevap veriyor allahtan da rahatlıyorumçok hareketliydi azalınca tedirgin oldum da büyüdü tabi miniş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…