Bende lansinoh aldım , aynen bi bakayım yedek parçasını da satıyormu diyeSatin aldigin magazada yedek parcalari temin ediliyordur muhtemelen. E-bebeklerde lansinoh'nunkiler var mesela.
Bende lansinoh aldım , aynen bi bakayım yedek parçasını da satıyormu diye
Tamam canım bende öyle yapiyim madem bundan sonra , onuda kaynar suya ata biliyormuyuz?O beyaz plastik formu bozulabiliyor o zaman hic sagmiyor ben ayni hatayi yaptim makine bozuldu sandim garantiye yolladim plastikten kaynaklanmis banada bu sekil yikamami soylediler
Aynen bi kutusuna bakiyim inşallah bir tane vardırKendi içinden de bir takim yedek valf cikiyor olmali canim benim. Kutusuna bak mutlaka.
Lansiboh aldım canım inşallah yedek parçaları vardır
İnşallah bebişinle 37yide gelirsin 38edeSelam kızlar
Bugün kontrol günüydü karın çevresi hala 3 hafta geri ama gelişim devam ettiğinden takipli devam ediyor haftaya yine gidicem
1 haftada 100 gr almş gibi görünüyor ölçümlerde yanıltıyor biraz boy mesela 1 hafta geri çıktı bu sefer oda kilo olarakta az almış durumu yaratıyo direk ztn
34 önemli kriterdi bitti şimdi bi 37 ye gelirsem inş güzel olur dedi doktorda
Nts ye girdim normal çıktı oda bir problem görmedi sanırım düşündüğümden erken doğacak bakalım
Temizliklerinede bu videolardan bakabilirsinLansiboh aldım canım inşallah yedek parçaları vardır
Ay teşekkür ederimLansinoh Yedek Parçaları - Lansinoh Pompa Yedek Parça
Anneler için üretilen Lansinoh göğüs ucu pompalarının kırılan veya kaybolan parçalarına ulaşmak için tıklayınız.lansinoh.com.tr
Var canım direk sitesinde
İnşallah beklicekSelam kızlar
Bugün kontrol günüydü karın çevresi hala 3 hafta geri ama gelişim devam ettiğinden takipli devam ediyor haftaya yine gidicem
1 haftada 100 gr almş gibi görünüyor ölçümlerde yanıltıyor biraz boy mesela 1 hafta geri çıktı bu sefer oda kilo olarakta az almış durumu yaratıyo direk ztn
34 önemli kriterdi bitti şimdi bi 37 ye gelirsem inş güzel olur dedi doktorda
Nts ye girdim normal çıktı oda bir problem görmedi sanırım düşündüğümden erken doğacak bakalım
Sağol canım benimTemizliklerinede bu videolardan bakabilirsin
Bu ağrılarla ilgili bilgi bulmaya çalışıyorum ama net değiller dün druma niye sormayı unuttuysamDoğuma hazırlık diye düşünelim erken olmasın daha vakitleri var
benimki de değil çünkü bildiğin adet sancısı, ptesi kontrolüm var ak kara belli olacak bakalımBende aynıydım tuvalet sonrası felaket sancım oluyordu hatta ben idrar enfeksiyonu falan sandım da öyle değilmiş
Maaşallah size canım benimCanım kızlar bugun taburcu olacağım eve gidip dinleneyim biraz süreci anlatırım ben ben guzel kızım cok iyiyiz. Okadar guzel bir duygu ki hayalinden guzel olan bir sey varsa o evlattır diyorlar ya öyleymiş. Tüm gün uyumayıp onu izliyorum rabbim hepinizi de sağlıkla bu günlere getirsin. Öptüm
benimde öyle canım normal artık yavaş yavaş yeri daralıyor bence gece sabah yine pıtırdadı durdu öyle içim rahat etti benimdeKızlar ya benim bebişin dün ve bugün hareketleri azaldı sanki ya. Yani şöyle hareket etmiyor değil. Ediyor. Ama daha fazla hareketliydi nazlı nazlı artık. Göbek deliği çevresinde toplanıyor sertleşiyor bazen de onu zaten yapardı da sanki daha sert oluyor. Herhalde pozisyonu değilşti ve yeri azaldı o yüzden daha az hissediyorum diye yorumluyorum.
Korkma canım benm de öyle bu haftalardan sonra artık böyle ittirmeye başlıyor daha çok. Artık büyüdü annesi takla atacak yeri kalmadıKızlar ya benim bebişin dün ve bugün hareketleri azaldı sanki ya. Yani şöyle hareket etmiyor değil. Ediyor. Ama daha fazla hareketliydi nazlı nazlı artık. Göbek deliği çevresinde toplanıyor sertleşiyor bazen de onu zaten yapardı da sanki daha sert oluyor. Herhalde pozisyonu değilşti ve yeri azaldı o yüzden daha az hissediyorum diye yorumluyorum.
benimde öyle canım normal artık yavaş yavaş yeri daralıyor bence gece sabah yine pıtırdadı durdu öyle içim rahat etti benimde
Ben de normaldir diye düşünüyorum da işte insan yine bir korkuyorKorkma canım benm de öyle bu haftalardan sonra artık böyle ittirmeye başlıyor daha çok. Artık büyüdü annesi takla atacak yeri kalmadı
İnşallah bekliceksen dinlenmeye güzel beslenmeye devam et
Ben de normaldir diye düşünüyorum da işte insan yine bir korkuyordürtüp duruyorum cevap veriyor allahtan da rahatlıyorum çok hareketliydi azalınca tedirgin oldum da büyüdü tabi miniş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?