Seklini bozacak bir kaynarlikta olmayacak sabun degmeyecek sadece o parcaya digerlerini gonul rahatligiyla yikabilirsiniz birde hortumuna su degmeyecekTamam canım bende öyle yapiyim madem bundan sonra , onuda kaynar suya ata biliyormuyuz?
Oy maşallahCanım kızlar bugun taburcu olacağım eve gidip dinleneyim biraz süreci anlatırım ben ben guzel kızım cok iyiyiz. Okadar guzel bir duygu ki hayalinden guzel olan bir sey varsa o evlattır diyorlar ya öyleymiş. Tüm gün uyumayıp onu izliyorum rabbim hepinizi de sağlıkla bu günlere getirsin. Öptüm
Tamam canım çok sağolun şimdi kaynattım , canım bebeğin nasıl ? Emme refleksi iyimi ? Emiyormu ? Gidip kaşık biberon almayı düşünüyorum eve geldikten sonra inşallah kullanırım diye düşünüyorum, ne kadar eme bilsede normal bi bebek gibi ememez diye düşünüyorumSeklini bozacak bir kaynarlikta olmayacak sabun degmeyecek sadece o parcaya digerlerini gonul rahatligiyla yikabilirsiniz birde hortumuna su degmeyecek
Baktım yedek hiç bişey yokKendi içinden de bir takim yedek valf cikiyor olmali canim benim. Kutusuna bak mutlaka.
Canım bazen hareketleri azalıyor normaldir , ama istersen bir dr görün bi nst çeksinler işin rahat etsinKızlar ya benim bebişin dün ve bugün hareketleri azaldı sanki ya. Yani şöyle hareket etmiyor değil. Ediyor. Ama daha fazla hareketliydi nazlı nazlı artık. Göbek deliği çevresinde toplanıyor sertleşiyor bazen de onu zaten yapardı da sanki daha sert oluyor. Herhalde pozisyonu değilşti ve yeri azaldı o yüzden daha az hissediyorum diye yorumluyorum.
Bana dandik wee biberonunu aldirdilar ucu ince bir tanede uç aldirdilar emme güçlüğu hala var devamlı uyuyor bende o biberonu veriyorum agzina akitiyorum oda yutuyor suan daha iyi gibiyiz emzirmekte zorlaniyorum ayaklarina vurup duruyorumTamam canım çok sağolun şimdi kaynattım , canım bebeğin nasıl ? Emme refleksi iyimi ? Emiyormu ? Gidip kaşık biberon almayı düşünüyorum eve geldikten sonra inşallah kullanırım diye düşünüyorum, ne kadar eme bilsede normal bi bebek gibi ememez diye düşünüyorum
Bakalım benim ne zaman verecekler , evet herkes dinlen toparlan prematüre bebek çok zor diyorlar , ben bilmiyorum ne aldırdılar eşime soruyorum o kadar panik olmuş diyor gittim yazdıklarını eczaneye verdim aldım oraya verdim bilmiyorum ne aldırdılar diyor , ama şırıngayla besliyorlar ağzından karnına şırınga varBana dandik wee biberonunu aldirdilar ucu ince bir tanede uç aldirdilar emme güçlüğu hala var devamlı uyuyor bende o biberonu veriyorum agzina akitiyorum oda yutuyor suan daha iyi gibiyiz emzirmekte zorlaniyorum ayaklarina vurup duruyorumprematur bebek bakmak ciddennzormuş
Gözün aydın bitanem darısı başımıza inşallahCanım kızlar bugun taburcu olacağım eve gidip dinleneyim biraz süreci anlatırım ben ben guzel kızım cok iyiyiz. Okadar guzel bir duygu ki hayalinden guzel olan bir sey varsa o evlattır diyorlar ya öyleymiş. Tüm gün uyumayıp onu izliyorum rabbim hepinizi de sağlıkla bu günlere getirsin. Öptüm
Sağlıkla gelsin inşallah hepimiz en az 37 görürsek derin bi nefes çekeriz diye düşünüyorumSelam kızlar
Bugün kontrol günüydü karın çevresi hala 3 hafta geri ama gelişim devam ettiğinden takipli devam ediyor haftaya yine gidicem
1 haftada 100 gr almş gibi görünüyor ölçümlerde yanıltıyor biraz boy mesela 1 hafta geri çıktı bu sefer oda kilo olarakta az almış durumu yaratıyo direk ztn
34 önemli kriterdi bitti şimdi bi 37 ye gelirsem inş güzel olur dedi doktorda
Nts ye girdim normal çıktı oda bir problem görmedi sanırım düşündüğümden erken doğacak bakalım
Bebek icin takviye aliyor musunuz bilmiyorum ama efa mom adli takviye gercekten cok iyi geliyor, icerisinde ihtiyac olabilecek hersey var. Bir kutu alip deneyebilirsiniz, mutlaka yapiyorsunuzdur ama ceviz, yumurta, kirmizi et, kefir, balik, semizotu bol bol yemeye calisin.. daha 3 hafta var 37 ye aradaki farki kapatabilirsiniz.Selam kızlar
Bugün kontrol günüydü karın çevresi hala 3 hafta geri ama gelişim devam ettiğinden takipli devam ediyor haftaya yine gidicem
1 haftada 100 gr almş gibi görünüyor ölçümlerde yanıltıyor biraz boy mesela 1 hafta geri çıktı bu sefer oda kilo olarakta az almış durumu yaratıyo direk ztn
34 önemli kriterdi bitti şimdi bi 37 ye gelirsem inş güzel olur dedi doktorda
Nts ye girdim normal çıktı oda bir problem görmedi sanırım düşündüğümden erken doğacak bakalım
Benimde öyle kuzum zorla kendini çekiştiriyor eski aktifliği yokKızlar ya benim bebişin dün ve bugün hareketleri azaldı sanki ya. Yani şöyle hareket etmiyor değil. Ediyor. Ama daha fazla hareketliydi nazlı nazlı artık. Göbek deliği çevresinde toplanıyor sertleşiyor bazen de onu zaten yapardı da sanki daha sert oluyor. Herhalde pozisyonu değilşti ve yeri azaldı o yüzden daha az hissediyorum diye yorumluyorum.
Eve geçtiniz mi canımBana dandik wee biberonunu aldirdilar ucu ince bir tanede uç aldirdilar emme güçlüğu hala var devamlı uyuyor bende o biberonu veriyorum agzina akitiyorum oda yutuyor suan daha iyi gibiyiz emzirmekte zorlaniyorum ayaklarina vurup duruyorumprematur bebek bakmak ciddennzormuş
Sağlıkla gelsin inşallah hepimiz en az 37 görürsek derin bi nefes çekeriz diye düşünüyorum
Bebek icin takviye aliyor musunuz bilmiyorum ama efa mom adli takviye gercekten cok iyi geliyor, icerisinde ihtiyac olabilecek hersey var. Bir kutu alip deneyebilirsiniz, mutlaka yapiyorsunuzdur ama ceviz, yumurta, kirmizi et, kefir, balik, semizotu bol bol yemeye calisin.. daha 3 hafta var 37 ye aradaki farki kapatabilirsiniz.
Evet biliyorum benim kizda onunla beslendi 17 gun kaldik kuvezdeBakalım benim ne zaman verecekler , evet herkes dinlen toparlan prematüre bebek çok zor diyorlar , ben bilmiyorum ne aldırdılar eşime soruyorum o kadar panik olmuş diyor gittim yazdıklarını eczaneye verdim aldım oraya verdim bilmiyorum ne aldırdılar diyor , ama şırıngayla besliyorlar ağzından karnına şırınga var
canım ya 20 dedin 28 dedin 32 dedin şimdi hedef 37Sağlıkla gelsin inşallah hepimiz en az 37 görürsek derin bi nefes çekeriz diye düşünüyorum
İnşallahEvet biliyorum benim kizda onunla beslendi 17 gun kaldik kuvezdeuyanmamasi zor emmiyor birde seninki benimkinden 5 gun buyuk dogdu cigerleri gelismistir daha cabuk taburcu olursunuz insallah
27 Temmuz başlamış 12 Ağustos bitmiş çalışabilir raporu canım belli yaniKızlar 32 de işe çalışır vermiştim doktor bugünde bana bu yazıyı verdi 34+2 de bırakmış olcam yani bi yanlışlık yok demi bunda 1.gebelik haftası 32 diyo orayı hiç anlamadım 2 hafta daha çalıştığım bellimi yani
Benimki hala baygin gibi yatiyorİnşallahevet bende görmeye gittim iki kere hep baygın gibi uyuyor büyüyecekler inşallah yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?