2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Dogurmus analar birsey danisacagim size.

Doğumdan once memenizin genel ten renginde bir kararma, esmerlesme farkettiniz mi?

Benim 3-4 gundur (bu sene tatile gitmedim) sanki ustsuz guneslenmisim gibi memelerim asiri koyulasti. Cok garipsiyorum bunu, vucudumun genelinden koyu renk su an memintolar. Ahshshhwhw

Kızlar merhaba
Dün gece saat 1 buçuk gibi uzandıgım yerde suyum geldi
Devlet Hastanesi'ne gittik oradan kendi doktorumu aradım o arada saat 2 buçuk falan oldu sancilarim arttı kemerde yaşıyorum normalde Antalya'ya hastaneye geldin saat 3 buçuk sancılar baya artmıştı bebeğimi 4 45 te kucağıma aldım
Şuan durumumuz gayet iyi o da bende şuan hastanedeyiz

Sağlıkla kucağınıza alın kolay bir doğum diliyorum

Sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah gözünüz aydın

Belli belli,

27 temmuzda başlamış 32. Haftalık raporun

Maşallah ne güzel hızlı doğum olmuş. Rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmenizi nasip etsin.

Maşallah Allah analı babalı büyütsün sağlıkla
Böyle hızlı doğumlara bayılıyorum
Ayrıntı verebilir misiniz nasıl geçti nasıl oldu öncesinde normal doğum için bir hazırlık egzersiz vs yapmış mıydınız.

canım ya 20 dedin 28 dedin 32 dedin şimdi hedef 37 ittire ittire geldik inşallah hepimiz en 37 i görürüz aminnn
İnşallah balım 37 den sonra sıra bebişlerde onlar ne zaman gelmek isterse buyursun gelsinler bizimde içimiz rahat olur artık

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün

Gözünüz aydın olsun sağlıkla büyütün yavrunuzu inşallah

Sağlıkla büyüsün canım

Hayırlı olsun Sağlıcakla büyüsün inşallah

Benimki hala baygin gibi yatiyor doktor dediki o hala senin anne karninda oldugunu dusunuyor 37 haftaya bir gelsin gozlerini acar dedi sabirsizlikla bekliyorum insallah hepimiz toparliyacaz
Ay yavrummm kıyamam bende şimdi gittim gördüm yatıyordu , aptamil eoprotin sordum dr gerek duyarsa aldırırız dedi

Yok benim ucu bile çok esmerleşmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…