Maşallah canım Allah analı babalı büyütsünKızlar merhaba
Dün gece saat 1 buçuk gibi uzandıgım yerde suyum geldi
Devlet Hastanesi'ne gittik oradan kendi doktorumu aradım o arada saat 2 buçuk falan oldu sancilarim arttı kemerde yaşıyorum normalde Antalya'ya hastaneye geldin saat 3 buçuk sancılar baya artmıştı bebeğimi 4 45 te kucağıma aldım
Şuan durumumuz gayet iyi o da bende şuan hastanedeyiz
Sen 2.kez annelik olarak konuştur zaten canim tecrubeni biz de faydalanalimSimdi kizlar 22 aylik tecrubemi bu konuda da konusturacagim. Saka saka
Bebeklerimizin zibin sayisini yuksek tutarsaniz sorun yasamiyorsunuz pek, ama bu ara zibinlar bile ucusa gectigi icin diyecek birsey bulamiyorum.
Ilk 6 ay bebeniz surekli kusacagi icin, agiz mendillerini yakasina ilisik tutarsaniz (ya da hastane cikisi setlerinizden cikan minik önlükleri ters takili tutarsaniz) cok kiyafeti kirlenmez, keza annesi olarak sizin de kirlenmez.
Ama diyelim ki kirlendi, tum lekeli camasirlarinizi anne+baba+bebek seklinde yikadiktan sonra tekrar en kisa programinizda (zaten en kisa programlariniz asagi yukari islak halde 2 kg camasir icindir) granul sabunla yikayacaksiniz. Haftada 2 kez camasir yikiyorsunuz asagi yukari. (Benim kurutma makinem yok, normal makinem 10 kg)
Gelelim isin kotu yanina,
Kendi makinam (samsung) uzerinden konusuyorum ama sanirim tum markalar ayni seyi soyluyormus, granul sabunlar tamburda, deterjan gozu ve içeride bizim goremedigimiz kisimlarda yag tabakası biriktirip makinalari bozuyormus. Bu sebeple sivi bebek deterjani tavsiye edildi bana.
Ay çok heyecanlı bu nedir kızlar Eylül’e kalan olmayacak bu gidişle geliyor bebecikler maşallahBiz bugün doktor kontrolünden geldik. Zaten 17 sinden sonra demisti doktor. Ama bugün suyu sınıra yaklamis o kadar beklemeyelim dedi ve salı için sezeryan günü verdi
Evet canim. Ama benim zaten 2 Eylül du beklenen. Öne çeke çeke ağustos anası yapacaklar beniAy çok heyecanlı bu nedir kızlar Eylül’e kalan olmayacak bu gidişle geliyor bebecikler maşallah
Ay çok heyecanlı , sağlıkla gelsin inşallahBiz bugün doktor kontrolünden geldik. Zaten 17 sinden sonra demisti doktor. Ama bugün suyu sınıra yaklamis o kadar beklemeyelim dedi ve salı için sezeryan günü verdi
Evet yaMelikeben de giriyor ama yazmiyor
Yalnız farkettiniz mı kızlar grupta gerçekleşen doğumlarda 37 haftayı geçen yok
Sınırımiz 36+6 da kaldı
Sen 2.kez annelik olarak konuştur zaten canim tecrubeni biz de faydalanalim
Makine için ben de gördüm o yorumları tıkanma olabiliyormuş. Ben bugün aldım Granül sabunu artık olmadi sadece elde küçük citelemek yıkamak için kullanılır
Salıya ne kaldıBiz bugün doktor kontrolünden geldik. Zaten 17 sinden sonra demisti doktor. Ama bugün suyu sınıra yaklamis o kadar beklemeyelim dedi ve salı için sezeryan günü verdi
Evet yaMelikeben de giriyor ama yazmiyor
Sınırımiz 36+6 da kaldı
Biz bugün doktor kontrolünden geldik. Zaten 17 sinden sonra demisti doktor. Ama bugün suyu sınıra yaklamis o kadar beklemeyelim dedi ve salı için sezeryan günü verdi
Lekeler olduktan sonra donup buIsin kotusu granul sabunun kokusu hicbir sivi bebek deterjaninda yok, ozellikle roxy'nin kokusu favorim. Ama teknik servis boyle dedigi icin kullanamadim. Bende bebemin camasirlarini lekeli bekletirken karbonat+granul sabunla kopurtulmus suda tutuyorum, sonra citiliyorum iste.
38+3Salıya ne kaldıçok heyecanlı salı günü kaç haftalık oluyosun
İnanilmaz guzel toparliyor bebisiAy yavrummm kıyamambende şimdi gittim gördüm yatıyordu , aptamil eoprotin sordum dr gerek duyarsa aldırırız dedi
Doğurun da görcem siziEvet yaMelikeben de giriyor ama yazmiyor
Sınırımiz 36+6 da kaldı
36+ 6 desin de düşüp bayılılalımSalıya ne kaldıçok heyecanlı salı günü kaç haftalık oluyosun
kız bekliyoruz öldük meraktanDoğurun da görcem sizibebek her ağladığında meme. Altını ac üstünü değiş meme ucun zaten perisan olmuş vallahi fırsatım olmadı yazmaya ama okuyorum gözüm üstünüzde.
Gozunaydin canim sağlık durumunuz iyi olmasina cok sevindim kavustunuzKızlar merhaba
Dün gece saat 1 buçuk gibi uzandıgım yerde suyum geldi
Devlet Hastanesi'ne gittik oradan kendi doktorumu aradım o arada saat 2 buçuk falan oldu sancilarim arttı kemerde yaşıyorum normalde Antalya'ya hastaneye geldin saat 3 buçuk sancılar baya artmıştı bebeğimi 4 45 te kucağıma aldım
Şuan durumumuz gayet iyi o da bende şuan hastanedeyiz
Ben yarın 38. Haftaya giris yapiyorum ben bu oyunu bozdum arkadaşlarEvet yaMelikeben de giriyor ama yazmiyor
Sınırımiz 36+6 da kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?