2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın

Sen 2.kez annelik olarak konuştur zaten canim tecrubeni biz de faydalanalim
Makine için ben de gördüm o yorumları tıkanma olabiliyormuş. Ben bugün aldım Granül sabunu artık olmadi sadece elde küçük citelemek yıkamak için kullanılır

Biz bugün doktor kontrolünden geldik. Zaten 17 sinden sonra demisti doktor. Ama bugün suyu sınıra yaklamis o kadar beklemeyelim dedi ve salı için sezeryan günü verdi
Ay çok heyecanlı bu nedir kızlar Eylül’e kalan olmayacak bu gidişle geliyor bebecikler maşallah

Isin kotusu granul sabunun kokusu hicbir sivi bebek deterjaninda yok, ozellikle roxy'nin kokusu favorim. Ama teknik servis boyle dedigi icin kullanamadim. Bende bebemin camasirlarini lekeli bekletirken karbonat+granul sabunla kopurtulmus suda tutuyorum, sonra citiliyorum iste.

Biz bugün doktor kontrolünden geldik. Zaten 17 sinden sonra demisti doktor. Ama bugün suyu sınıra yaklamis o kadar beklemeyelim dedi ve salı için sezeryan günü verdi
Salıya ne kaldı çok heyecanlı salı günü kaç haftalık oluyosun

Lekeler olduktan sonra donup bu
Salıya ne kaldı çok heyecanlı salı günü kaç haftalık oluyosun
38+3

Evet ya Melikeben de giriyor ama yazmiyor

Yalnız farkettiniz mı kızlar grupta gerçekleşen doğumlarda 37 haftayı geçen yok

Sınırımiz 36+6 da kaldı
Doğurun da görcem sizi bebek her ağladığında meme. Altını ac üstünü değiş meme ucun zaten perisan olmuş vallahi fırsatım olmadı yazmaya ama okuyorum gözüm üstünüzde.

Gozunaydin canim sağlık durumunuz iyi olmasina cok sevindim kavustunuz analı babalı saglikla büyütün insallah elini bana ver lütfen sıradaki kavuşma bende olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…