kız dur vaktinde gelsin annesiiii, bugünlerin de tadını çıkar bende çok sabırsızlanıyorum ama az kaldı yaa1 dk önce ağlama konumu anlatıyorum kızlar benden hafta ca önde olan herkesin suyu geliyor doğuruyor ben niye dogurmuyorumkızım neden gelmiyorsun kavuşmamız ne zaman diye diye ağladım eşim kahkahalarla beni izledi ama napiyim ya yanımda olsun öpeyim emzireyim gotunu ısırayim istiyorum bu zamana kadar aklına koyduğunu anında yapan insan ben
Kizim simdiden bana sabri ogretiyor
Ya niye vermiyorlar anlamadım zaten ,p.tesi gidicem bakim bi dr kendisiyle konuşmak istiyorum eğer oradaysa , bide bu gün ne zaman taburcu edilir diye sordum 2200,2300 olana kadar biberon vermiyoruz biberon verildikten sonra eve verilir dedi ama benim kız daha 1900 gram , ve ortalama 10-25 gram alır dedi, yani 2 hafta daha kalır heraldeİnanilmaz guzel toparliyor bebisiinsallah aldirir
Vakti geldi iştekız dur vaktinde gelsin annesiiii, bugünlerin de tadını çıkar bende çok sabırsızlanıyorum ama az kaldı yaa
Canım ben süt sağıyorum diye çok acıyor krem bile kurtarmadı mutlaka gümüş kapak öneririm canım , resmen kurtarıcı , krem falan hikaye gülüş kapakların yanındaDoğurun da görcem sizibebek her ağladığında meme. Altını ac üstünü değiş meme ucun zaten perisan olmuş vallahi fırsatım olmadı yazmaya ama okuyorum gözüm üstünüzde.
Of evet ya hani biz Eylül anneleriydikk ağustosta geliyor bebelerEvet yaMelikeben de giriyor ama yazmiyor
Yalnız farkettiniz mı kızlar grupta gerçekleşen doğumlarda 37 haftayı geçen yok
Sınırımiz 36+6 da kaldı
Benimki sözde 20 Eylül gelecekti ben Eylül ilk haftaları göze almıştım ağustosun ilk haftası olduOf evet ya hani biz Eylül anneleriydikk ağustosta geliyor bebelersağlıkla kavuşalım her birimizzz
Hayırlısı olsun kuzum sağlıkla kavuşacaksınız az daha sabret annesi yeter ki iyi olsun büyüsün minnoşBenimki sözde 20 Eylül gelecekti ben Eylül ilk haftaları göze almıştım ağustosun ilk haftası oldu
Nerden almıştın canım sen gümüş kapağıBu arada kızlar gümüş kapak mutlaka düşünün , valla krem bile kurtarmıyoryani gümüş kapaklar aldığım en güzel en kullanışlı şeylerden biri , krem sürsem bile ucu sütyene yapışıyor ve acıyor , gülüş kapak aldım krem bile sürmüyorum
MaşallahKızlar merhaba
Dün gece saat 1 buçuk gibi uzandıgım yerde suyum geldi
Devlet Hastanesi'ne gittik oradan kendi doktorumu aradım o arada saat 2 buçuk falan oldu sancilarim arttı kemerde yaşıyorum normalde Antalya'ya hastaneye geldin saat 3 buçuk sancılar baya artmıştı bebeğimi 4 45 te kucağıma aldım
Şuan durumumuz gayet iyi o da bende şuan hastanedeyiz
Yaa çok güzel canım benim çok sevindim ne güzel sağlıkla almışsın bebeğini kucağına maaşallah size ikiniz de iyisiniz inşallah öpüyoruz sizi.Kızlar merhaba
Dün gece saat 1 buçuk gibi uzandıgım yerde suyum geldi
Devlet Hastanesi'ne gittik oradan kendi doktorumu aradım o arada saat 2 buçuk falan oldu sancilarim arttı kemerde yaşıyorum normalde Antalya'ya hastaneye geldin saat 3 buçuk sancılar baya artmıştı bebeğimi 4 45 te kucağıma aldım
Şuan durumumuz gayet iyi o da bende şuan hastanedeyiz
Canım neden bugün aldın ki bu raporu ptesi alsaydın 2 gün 2 gündür. Geç başlardın işeKızlar 32 de işe çalışır vermiştim doktor bugünde bana bu yazıyı verdi 34+2 de bırakmış olcam yani bi yanlışlık yok demi bunda 1.gebelik haftası 32 diyo orayı hiç anlamadım 2 hafta daha çalıştığım bellimi yani
Ayy sende doğuracaksın çok yakındaaa kız herkes doğuruyorrrBiz bugün doktor kontrolünden geldik. Zaten 17 sinden sonra demisti doktor. Ama bugün suyu sınıra yaklamis o kadar beklemeyelim dedi ve salı için sezeryan günü verdi
Sen bu kadar acele ediyon ya 40ta gelcekGozunaydin canim sağlık durumunuz iyi olmasina cok sevindim kavustunuzanalı babalı saglikla büyütün insallah elini bana ver lütfen sıradaki kavuşma bende olsun
KesinSen bu kadar acele ediyon ya 40ta gelcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?