2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
1 dk önce ağlama konumu anlatıyorum kızlar benden hafta ca önde olan herkesin suyu geliyor doğuruyor ben niye dogurmuyorum kızım neden gelmiyorsun kavuşmamız ne zaman diye diye ağladım eşim kahkahalarla beni izledi ama napiyim ya yanımda olsun öpeyim emzireyim gotunu ısırayim istiyorum bu zamana kadar aklına koyduğunu anında yapan insan ben
Kizim simdiden bana sabri ogretiyor

kız dur vaktinde gelsin annesiiii, bugünlerin de tadını çıkar bende çok sabırsızlanıyorum ama az kaldı yaa

İnanilmaz guzel toparliyor bebisi insallah aldirir
Ya niye vermiyorlar anlamadım zaten ,p.tesi gidicem bakim bi dr kendisiyle konuşmak istiyorum eğer oradaysa , bide bu gün ne zaman taburcu edilir diye sordum 2200,2300 olana kadar biberon vermiyoruz biberon verildikten sonra eve verilir dedi ama benim kız daha 1900 gram , ve ortalama 10-25 gram alır dedi, yani 2 hafta daha kalır heralde

Doğurun da görcem sizi bebek her ağladığında meme. Altını ac üstünü değiş meme ucun zaten perisan olmuş vallahi fırsatım olmadı yazmaya ama okuyorum gözüm üstünüzde.
Canım ben süt sağıyorum diye çok acıyor krem bile kurtarmadı mutlaka gümüş kapak öneririm canım , resmen kurtarıcı , krem falan hikaye gülüş kapakların yanında

Evet ya Melikeben de giriyor ama yazmiyor

Yalnız farkettiniz mı kızlar grupta gerçekleşen doğumlarda 37 haftayı geçen yok

Sınırımiz 36+6 da kaldı
Of evet ya hani biz Eylül anneleriydikk ağustosta geliyor bebeler sağlıkla kavuşalım her birimizzz

Benimki sözde 20 Eylül gelecekti ben Eylül ilk haftaları göze almıştım ağustosun ilk haftası oldu
Hayırlısı olsun kuzum sağlıkla kavuşacaksınız az daha sabret annesi yeter ki iyi olsun büyüsün minnoş
Eylülün sonu görünüyor benim de ama bakalım ne zaman gelecek daha 33+3 üz bugün

Nerden almıştın canım sen gümüş kapağı

Maşallah

Yaa çok güzel canım benim çok sevindim ne güzel sağlıkla almışsın bebeğini kucağına maaşallah size ikiniz de iyisiniz inşallah öpüyoruz sizi.

Canım neden bugün aldın ki bu raporu ptesi alsaydın 2 gün 2 gündür. Geç başlardın işe

Kızlar toplasın benim kuzum uyudu anlatıyorum
Sizle konuştun o gün zaten nisan olayını aksam 10 gibi sancılarım başladı benim 20 dakikada bir. Eşim evde tek kalma hastaneye gel dedi banyo yapıp gideyim dedim fosur su boşaldi. Sonra tam kapıdan çıkarken bir daha geldi her yer battı üstümü değişip hemen gittim. Gittiğimde 2cm açılmam vardi 12ye dogru artmayınca suni sancı verelim dedi doktor. Suni sancıya bi başladık Allah dusmanima vermesin sancısı koydum adını neyse 2 ye kadar 5cm oldu daha da artmadı açıklığım doktora prenses yapalım dedim süreci uzatıyor suyun kalmadı dedi kuruya kaldın normal de zor olucak hadi sezaryene dedi. Zaten eşim demiş doktora sezaryene al cok aci cekti Korkut onu diye. Velhasıl 2 de sezaryene alındım 2:10da bebisim çıktı. 2bucukta benim isim bitti. Epiduralli oldu. 0 acı sezaryenden korkmayin sonrasında da bin tane agri kesici veriyorlar. Suan agrim var mesela alt karnımda ama içmiyorum agri kesici idare ediyorum.hem normal doğum sancısı cektim hem suni sancı hem sezaryen. Her ne olursa da kızlar hayatınızda yaşayacağınız en güzel duygu o bebeği görmek koklamak öpmek emzirmek.
Sütüm de hemen geldi ben sancı çektiğim icin iki günde doyurur boyutta. Sarılık çıkmadı ama ben tedirgin olduğum icin bugun mesela 10cc mama verdim. Mamayı verince parmağımı emdirip şırıngayla verdim kendi mememden sonra meme reddi de olmadi. Mamadan sonra daha rahat ve uzun uyudu. Ben emzirince 1 1 buucuk saat sonra uyanıyor mesela.mamayı verdim 3. Saatte zor kaldırdım. Günde iki kere 10cc versem yeter dedim. Gece veririm diğerini de hem kalkmazsa3 saat uyumus olurum.
Boyle sorularınızi alayım 2 saate benim sipam kalkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…