Ben doğurunca grubu sana devredim bari doğurana kadar sen takip edersinKesinen son ben doğururum grupta kimse kalmaz ben doguma giderken hahshshshxjx
Ayy maşallahKızlar merhaba
Dün gece saat 1 buçuk gibi uzandıgım yerde suyum geldi
Devlet Hastanesi'ne gittik oradan kendi doktorumu aradım o arada saat 2 buçuk falan oldu sancilarim arttı kemerde yaşıyorum normalde Antalya'ya hastaneye geldin saat 3 buçuk sancılar baya artmıştı bebeğimi 4 45 te kucağıma aldım
Şuan durumumuz gayet iyi o da bende şuan hastanedeyiz
Tamam senin bilgileri doğru biliyormuşum yanlış yok hemen ekleyeyim tabloya :)36+6 11.08.2023 nazenin
Güzel geçmiş sürecin canım darıcı başımıza inşallahKızlar toplasın benim kuzum uyudu anlatıyorum
Sizle konuştun o gün zaten nisan olayını aksam 10 gibi sancılarım başladı benim 20 dakikada bir. Eşim evde tek kalma hastaneye gel dedi banyo yapıp gideyim dedim fosur su boşaldi. Sonra tam kapıdan çıkarken bir daha geldi her yer battı üstümü değişip hemen gittim. Gittiğimde 2cm açılmam vardi 12ye dogru artmayınca suni sancı verelim dedi doktor. Suni sancıya bi başladık Allah dusmanima vermesin sancısı koydum adınıneyse 2 ye kadar 5cm oldu daha da artmadı açıklığım doktora prenses yapalım dedim süreci uzatıyor suyun kalmadı dedi kuruya kaldın normal de zor olucak hadi sezaryene dedi. Zaten eşim demiş doktora sezaryene al cok aci cekti Korkut onu diye. Velhasıl 2 de sezaryene alındım 2:10da bebisim çıktı. 2bucukta benim isim bitti. Epiduralli oldu. 0 acı sezaryenden korkmayin sonrasında da bin tane agri kesici veriyorlar. Suan agrim var mesela alt karnımda ama içmiyorum agri kesici idare ediyorum.hem normal doğum sancısı cektim hem suni sancı hem sezaryen. Her ne olursa da kızlar hayatınızda yaşayacağınız en güzel duygu o bebeği görmek koklamak öpmek emzirmek.
Sütüm de hemen geldi ben sancı çektiğim icin iki günde doyurur boyutta. Sarılık çıkmadı ama ben tedirgin olduğum icin bugun mesela 10cc mama verdim. Mamayı verince parmağımı emdirip şırıngayla verdim kendi mememden sonra meme reddi de olmadi. Mamadan sonra daha rahat ve uzun uyudu. Ben emzirince 1 1 buucuk saat sonra uyanıyor mesela.mamayı verdim 3. Saatte zor kaldırdım. Günde iki kere 10cc versem yeter dedim. Gece veririm diğerini de hem kalkmazsa3 saat uyumus olurum.
Boyle sorularınızi alayım 2 saate benim sipam kalkar
Ben doğurunca grubu sana devredim bari doğurana kadar sen takip edersin
Bebis 3 kilo doğdu 48 cm. Doktor haftasına göre iyi dedi usg de daha fazla çıkmıştı kilosu. İlk gün 80 gram vermiş ama doktor normal bir haftada 3 kiloya anca döner dedi. Eşime de bana da benziyor cok tatlıGüzel geçmiş sürecin canım darıcı başımıza inşallahbebişin kilosu boyu filan nasıl? Doğmadan önce ölçülenle fark var mı arada? Kime benziyor Bir de bebeği 2 saatte 1 mutlaka emzir demediler mi? Bizim eğitimde öyle dedi doktor da.
Ay çok tatlıııı ne güzel ya maşallah Nazenin hanımaBebis 3 kilo doğdu 48 cm. Doktor haftasına göre iyi dedi usg de daha fazla çıkmıştı kilosu. İlk gün 80 gram vermiş ama doktor normal bir haftada 3 kiloya anca döner dedi. Eşime de bana da benziyor cok tatlıisteyene özelden atarım iki saatte bir diyorlar ama ben uyandıkça emziriyorum. Bazen yarım saatte uyanıyor yine veriyorum. Sukur memeyi kavramayı öğrendi ama hic pes etmedik annemle baya uğraştırdı suan yek basıma emzirwbiliyorum.mamayı verdiğimde hem benim süt hem mama cok doyurmuştur diye bir saat fazla uyusun bir sey olmaz dedim insiyatif kullanarak ama görürsünüz uykuya cok meyilliler iki çekip yoruluyor durtuyorum uyanıyor falan meme icin ağlıyor deliricem
Ay maşallah canım gözün aydın kokla bizim için de, doğum sürecinde güzel geçmiş çok şükür bol bol koklaşma şimdi ohBebis 3 kilo doğdu 48 cm. Doktor haftasına göre iyi dedi usg de daha fazla çıkmıştı kilosu. İlk gün 80 gram vermiş ama doktor normal bir haftada 3 kiloya anca döner dedi. Eşime de bana da benziyor cok tatlıisteyene özelden atarım iki saatte bir diyorlar ama ben uyandıkça emziriyorum. Bazen yarım saatte uyanıyor yine veriyorum. Sukur memeyi kavramayı öğrendi ama hic pes etmedik annemle baya uğraştırdı suan yek basıma emzirwbiliyorum.mamayı verdiğimde hem benim süt hem mama cok doyurmuştur diye bir saat fazla uyusun bir sey olmaz dedim insiyatif kullanarak ama görürsünüz uykuya cok meyilliler iki çekip yoruluyor durtuyorum uyanıyor falan meme icin ağlıyor deliricem
Sancı ismine bayıldım.Kızlar toplasın benim kuzum uyudu anlatıyorum
Sizle konuştun o gün zaten nisan olayını aksam 10 gibi sancılarım başladı benim 20 dakikada bir. Eşim evde tek kalma hastaneye gel dedi banyo yapıp gideyim dedim fosur su boşaldi. Sonra tam kapıdan çıkarken bir daha geldi her yer battı üstümü değişip hemen gittim. Gittiğimde 2cm açılmam vardi 12ye dogru artmayınca suni sancı verelim dedi doktor. Suni sancıya bi başladık Allah dusmanima vermesin sancısı koydum adınıneyse 2 ye kadar 5cm oldu daha da artmadı açıklığım doktora prenses yapalım dedim süreci uzatıyor suyun kalmadı dedi kuruya kaldın normal de zor olucak hadi sezaryene dedi. Zaten eşim demiş doktora sezaryene al cok aci cekti Korkut onu diye. Velhasıl 2 de sezaryene alındım 2:10da bebisim çıktı. 2bucukta benim isim bitti. Epiduralli oldu. 0 acı sezaryenden korkmayin sonrasında da bin tane agri kesici veriyorlar. Suan agrim var mesela alt karnımda ama içmiyorum agri kesici idare ediyorum.hem normal doğum sancısı cektim hem suni sancı hem sezaryen. Her ne olursa da kızlar hayatınızda yaşayacağınız en güzel duygu o bebeği görmek koklamak öpmek emzirmek.
Sütüm de hemen geldi ben sancı çektiğim icin iki günde doyurur boyutta. Sarılık çıkmadı ama ben tedirgin olduğum icin bugun mesela 10cc mama verdim. Mamayı verince parmağımı emdirip şırıngayla verdim kendi mememden sonra meme reddi de olmadi. Mamadan sonra daha rahat ve uzun uyudu. Ben emzirince 1 1 buucuk saat sonra uyanıyor mesela.mamayı verdim 3. Saatte zor kaldırdım. Günde iki kere 10cc versem yeter dedim. Gece veririm diğerini de hem kalkmazsa3 saat uyumus olurum.
Maşallah çok şükür sağlıkla gelmiş dünyaya. Dualarımızdasın.Kızlar bense 4 ağustosta kntrle gitmiştm Nts de çok yüksek sancı çıkınca doktr alttan muayne etti 4 sm açılma vardı muayneden sonra kanama oldu yatış yapıldı Bebito 32 +2 1800 gram doğdu kuvosde şuan
Kilo dışında hiç bir problemi yok 2 kilo olunca verçem dedi doktrdua eder dua beklerim
Isin kotusu granul sabunun kokusu hicbir sivi bebek deterjaninda yok, ozellikle roxy'nin kokusu favorim. Ama teknik servis boyle dedigi icin kullanamadim. Bende bebemin camasirlarini lekeli bekletirken karbonat+granul sabunla kopurtulmus suda tutuyorum, sonra citiliyorum iste.
Lekeler olduktan sonra donup bu
38+3
Ben e bebekten aldım biraz küçükler ama iş görüyorNerden almıştın canım sen gümüş kapağı
Bana estetik dikiş attılar yapıştırma yanı dikiş aldırmayacağım. İkinci gün pansumanı çıkar yikanabilirsin duştan sonra batikonla sil bir hafta sonra kontrol dedi yaraya. Aptamil verdim mama olarak 30cc ye bir ölçek bir ölçek hazırladım 20cc çöpe gidiyor yapcak bir sey yok 1/3u ayarlayamam bideSancı ismine bayıldım.
Bütün doğum süreçlerini yaşamana rağmen ne güzel pozitifsin maşallah. Yavrunda senin pozitifliğinle çok güzel yetişecektir.
Beynimdeki korkuları güzelce anlatmış olduğun için sıyırdın attın sanki. Ben bu işi yaparım diyorum normal veya sezaryen.Teşekkür ederim.
Hangi mamayı tercih ettin? Dikişler için ilaç veriyorlar mı, kontrol ne zaman edecekler?
Geçmiş olsun canım hep aklımıza düştün zaten tahmin ettik doğum yaptığını, yakın zamanda kavuşacaksınız Allah’ın izniyle inanamıyorum kilo dışında problem olmaması çok iyi maşallahKızlar bense 4 ağustosta kntrle gitmiştm Nts de çok yüksek sancı çıkınca doktr alttan muayne etti 4 sm açılma vardı muayneden sonra kanama oldu yatış yapıldı Bebito 32 +2 1800 gram doğdu kuvosde şuan
Kilo dışında hiç bir problemi yok 2 kilo olunca verçem dedi doktrdua eder dua beklerim
yaa kıyamam 3 lü kombo sancısı çekmişsin resmen ama dediğin gibi en güzeli sağlıkla kucağına almak, hayırlı olsun tekrardan çok sevindim adına ve darısı başımıza inşallahKızlar toplasın benim kuzum uyudu anlatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?