- 7 Ağustos 2023
- 303
- 487
- 33
Bebek icin takviye aliyor musunuz bilmiyorum ama efa mom adli takviye gercekten cok iyi geliyor, icerisinde ihtiyac olabilecek hersey var. Bir kutu alip deneyebilirsiniz, mutlaka yapiyorsunuzdur ama ceviz, yumurta, kirmizi et, kefir, balik, semizotu bol bol yemeye calisin.. daha 3 hafta var 37 yearadaki farki kapatabilirsiniz.Selam kızlar
Bugün kontrol günüydü karın çevresi hala 3 hafta geri ama gelişim devam ettiğinden takipli devam ediyor haftaya yine gidicem
1 haftada 100 gr almş gibi görünüyor ölçümlerde yanıltıyor biraz boy mesela 1 hafta geri çıktı bu sefer oda kilo olarakta az almış durumu yaratıyo direk ztn
34 önemli kriterdi bitti şimdi bi 37 ye gelirsem inş güzel olur dedi doktorda
Nts ye girdim normal çıktı oda bir problem görmedi sanırım düşündüğümden erken doğacak bakalım
ben yazmistim semizotunu, icerisinde neredeyse balik kadar omega-3 var. cig tuketebiliyorsan daha yararli. Ben baslarda balik yiyemedigim icin doktorum onermisti.Ya semizotu okudum grupta kim yazmıştı bulamadım? Bebeğe iyi mi geliyor? Evde var kaç gündür yapmak istemiyordum içime kurt düşürdünüz şimdi ya kim uğraşçak yıkamaakla
Bu saliya miBiz bugün doktor kontrolünden geldik. Zaten 17 sinden sonra demisti doktor. Ama bugün suyu sınıra yaklamis o kadar beklemeyelim dedi ve salı için sezeryan günü verdi
Bebek icin takviye aliyor musunuz bilmiyorum ama efa mom adli takviye gercekten cok iyi geliyor, icerisinde ihtiyac olabilecek hersey var. Bir kutu alip deneyebilirsiniz, mutlaka yapiyorsunuzdur ama ceviz, yumurta, kirmizi et, kefir, balik, semizotu bol bol yemeye calisin.. daha 3 hafta var 37 yearadaki farki kapatabilirsiniz.
ben yazmistim semizotunu, icerisinde neredeyse balik kadar omega-3 var. cig tuketebiliyorsan daha yararli. Ben baslarda balik yiyemedigim icin doktorum onermisti.
Maaşallah sana ya minik kuş sen emmeyi bile öğrenmişsin de ağlıyorsun ne bekledik be seniBebis 3 kilo doğdu 48 cm. Doktor haftasına göre iyi dedi usg de daha fazla çıkmıştı kilosu. İlk gün 80 gram vermiş ama doktor normal bir haftada 3 kiloya anca döner dedi. Eşime de bana da benziyor cok tatlıisteyene özelden atarım iki saatte bir diyorlar ama ben uyandıkça emziriyorum. Bazen yarım saatte uyanıyor yine veriyorum. Sukur memeyi kavramayı öğrendi ama hic pes etmedik annemle baya uğraştırdı suan yek basıma emzirwbiliyorum.mamayı verdiğimde hem benim süt hem mama cok doyurmuştur diye bir saat fazla uyusun bir sey olmaz dedim insiyatif kullanarak ama görürsünüz uykuya cok meyilliler iki çekip yoruluyor durtuyorum uyanıyor falan meme icin ağlıyor deliricem
Ya ben çok severim herşeklini de bu gece yapmadım yıkamak öyle zor geldi kiSemizotunun faydalı olduğunu bilmeden sarımsaklı yoğurt içine semizotu doğrayıp serin bi salata gibi yapıp yiyorum. Çok lezzetli ve serinletici oluyor. Hemde fayfalıymış tavsiye ederim. Tabi bu şekilde de faydası kalıyor mudur bilmiyorum ama lezzeti on numara
Yaaa düşünemedim can çekme işiniYa ben çok severim herşeklini de bu gece yapmadım yıkamak öyle zor geldi kisonra mesajı görüp yıkıldım. Yarına artık
Çok güzel canımKızlar toplasın benim kuzum uyudu anlatıyorum
Sizle konuştun o gün zaten nisan olayını aksam 10 gibi sancılarım başladı benim 20 dakikada bir. Eşim evde tek kalma hastaneye gel dedi banyo yapıp gideyim dedim fosur su boşaldi. Sonra tam kapıdan çıkarken bir daha geldi her yer battı üstümü değişip hemen gittim. Gittiğimde 2cm açılmam vardi 12ye dogru artmayınca suni sancı verelim dedi doktor. Suni sancıya bi başladık Allah dusmanima vermesin sancısı koydum adınıneyse 2 ye kadar 5cm oldu daha da artmadı açıklığım doktora prenses yapalım dedim süreci uzatıyor suyun kalmadı dedi kuruya kaldın normal de zor olucak hadi sezaryene dedi. Zaten eşim demiş doktora sezaryene al cok aci cekti Korkut onu diye. Velhasıl 2 de sezaryene alındım 2:10da bebisim çıktı. 2bucukta benim isim bitti. Epiduralli oldu. 0 acı sezaryenden korkmayin sonrasında da bin tane agri kesici veriyorlar. Suan agrim var mesela alt karnımda ama içmiyorum agri kesici idare ediyorum.hem normal doğum sancısı cektim hem suni sancı hem sezaryen. Her ne olursa da kızlar hayatınızda yaşayacağınız en güzel duygu o bebeği görmek koklamak öpmek emzirmek.
Sütüm de hemen geldi ben sancı çektiğim icin iki günde doyurur boyutta. Sarılık çıkmadı ama ben tedirgin olduğum icin bugun mesela 10cc mama verdim. Mamayı verince parmağımı emdirip şırıngayla verdim kendi mememden sonra meme reddi de olmadi. Mamadan sonra daha rahat ve uzun uyudu. Ben emzirince 1 1 buucuk saat sonra uyanıyor mesela.mamayı verdim 3. Saatte zor kaldırdım. Günde iki kere 10cc versem yeter dedim. Gece veririm diğerini de hem kalkmazsa3 saat uyumus olurum.
Boyle sorularınızi alayım 2 saate benim sipam kalkar
Canım benim de akıntım böyle oldu. Bugün kontrole gittim. Alttan muayene etti vajinal mantar olmuş dedi , fitil verdi. Onu kullanacağım.kızlar benim akıntım beyazdı sarıya dönmüş, enfeksiyon bulgum da yok ama, son haftalar olduğu için mi böyle acaba
Maşallah ikinizdeBebis 3 kilo doğdu 48 cm. Doktor haftasına göre iyi dedi usg de daha fazla çıkmıştı kilosu. İlk gün 80 gram vermiş ama doktor normal bir haftada 3 kiloya anca döner dedi. Eşime de bana da benziyor cok tatlıisteyene özelden atarım iki saatte bir diyorlar ama ben uyandıkça emziriyorum. Bazen yarım saatte uyanıyor yine veriyorum. Sukur memeyi kavramayı öğrendi ama hic pes etmedik annemle baya uğraştırdı suan yek basıma emzirwbiliyorum.mamayı verdiğimde hem benim süt hem mama cok doyurmuştur diye bir saat fazla uyusun bir sey olmaz dedim insiyatif kullanarak ama görürsünüz uykuya cok meyilliler iki çekip yoruluyor durtuyorum uyanıyor falan meme icin ağlıyor deliricem
Canım benim bebeğimde küvezde inşallah çabucak kavuşuruz bebeğimize dualarımdasınKızlar bense 4 ağustosta kntrle gitmiştm Nts de çok yüksek sancı çıkınca doktr alttan muayne etti 4 sm açılma vardı muayneden sonra kanama oldu yatış yapıldı Bebito 32 +2 1800 gram doğdu kuvosde şuan
Kilo dışında hiç bir problemi yok 2 kilo olunca verçem dedi doktrdua eder dua beklerim
Bozun bu oyunu bozunda içimiz rahatlasın azcıkBen yarın 38. Haftaya giris yapiyorum ben bu oyunu bozdum arkadaşlar
yaa geçmiş olsun, bende ptesi gideceğim sorayım biCanım benim de akıntım böyle oldu. Bugün kontrole gittim. Alttan muayene etti vajinal mantar olmuş dedi , fitil verdi. Onu kullanacağım.
Gözünüz aydın olsun sağlıkla büyütün yavrunuzu inşallahKızlar toplasın benim kuzum uyudu anlatıyorum
Sizle konuştun o gün zaten nisan olayını aksam 10 gibi sancılarım başladı benim 20 dakikada bir. Eşim evde tek kalma hastaneye gel dedi banyo yapıp gideyim dedim fosur su boşaldi. Sonra tam kapıdan çıkarken bir daha geldi her yer battı üstümü değişip hemen gittim. Gittiğimde 2cm açılmam vardi 12ye dogru artmayınca suni sancı verelim dedi doktor. Suni sancıya bi başladık Allah dusmanima vermesin sancısı koydum adınıneyse 2 ye kadar 5cm oldu daha da artmadı açıklığım doktora prenses yapalım dedim süreci uzatıyor suyun kalmadı dedi kuruya kaldın normal de zor olucak hadi sezaryene dedi. Zaten eşim demiş doktora sezaryene al cok aci cekti Korkut onu diye. Velhasıl 2 de sezaryene alındım 2:10da bebisim çıktı. 2bucukta benim isim bitti. Epiduralli oldu. 0 acı sezaryenden korkmayin sonrasında da bin tane agri kesici veriyorlar. Suan agrim var mesela alt karnımda ama içmiyorum agri kesici idare ediyorum.hem normal doğum sancısı cektim hem suni sancı hem sezaryen. Her ne olursa da kızlar hayatınızda yaşayacağınız en güzel duygu o bebeği görmek koklamak öpmek emzirmek.
Sütüm de hemen geldi ben sancı çektiğim icin iki günde doyurur boyutta. Sarılık çıkmadı ama ben tedirgin olduğum icin bugun mesela 10cc mama verdim. Mamayı verince parmağımı emdirip şırıngayla verdim kendi mememden sonra meme reddi de olmadi. Mamadan sonra daha rahat ve uzun uyudu. Ben emzirince 1 1 buucuk saat sonra uyanıyor mesela.mamayı verdim 3. Saatte zor kaldırdım. Günde iki kere 10cc versem yeter dedim. Gece veririm diğerini de hem kalkmazsa3 saat uyumus olurum.
Tebrik ederim çok sevindimKızlar merhaba
Dün gece saat 1 buçuk gibi uzandıgım yerde suyum geldi
Devlet Hastanesi'ne gittik oradan kendi doktorumu aradım o arada saat 2 buçuk falan oldu sancilarim arttı kemerde yaşıyorum normalde Antalya'ya hastaneye geldin saat 3 buçuk sancılar baya artmıştı bebeğimi 4 45 te kucağıma aldım
Şuan durumumuz gayet iyi o da bende şuan hastanedeyiz
Aaa kuzum doğum mu yaptın görmedim benCanım kızlar bugun taburcu olacağım eve gidip dinleneyim biraz süreci anlatırım ben ben guzel kızım cok iyiyiz. Okadar guzel bir duygu ki hayalinden guzel olan bir sey varsa o evlattır diyorlar ya öyleymiş. Tüm gün uyumayıp onu izliyorum rabbim hepinizi de sağlıkla bu günlere getirsin. Öptüm
Gözün aydın çok sevindim. Sağlıkla büyütünKızlar toplasın benim kuzum uyudu anlatıyorum
Dualarımız seninle canım. Sağlıkla kavuşun birbirinize en kısa zamandaKızlar bense 4 ağustosta kntrle gitmiştm Nts de çok yüksek sancı çıkınca doktr alttan muayne etti 4 sm açılma vardı muayneden sonra kanama oldu yatış yapıldı Bebito 32 +2 1800 gram doğdu kuvosde şuan
Kilo dışında hiç bir problemi yok 2 kilo olunca verçem dedi doktrdua eder dua beklerim
Yok kız özenmekten demiyorum sağlıklıymış bebeğe keşke zor gelmeseydi diye yıkıldımYaaa düşünemedim can çekme işinihakkınızı helal edin lütfen. Hamiş dolu gruba tadı şöyle böyle diye yazılır mı ah benim kafama
Sizin doktor ilginçmiş benimkine ilk emzik verildi emme refleksi var dediler durmadan emzik emdi sonra yavas yavas biberone gecildi biberonu emince beni cagirdilarYa niye vermiyorlar anlamadım zaten ,p.tesi gidicem bakim bi dr kendisiyle konuşmak istiyorum eğer oradaysa , bide bu gün ne zaman taburcu edilir diye sordum 2200,2300 olana kadar biberon vermiyoruz biberon verildikten sonra eve verilir dedi ama benim kız daha 1900 gram , ve ortalama 10-25 gram alır dedi, yani 2 hafta daha kalır heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?