2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bebek icin takviye aliyor musunuz bilmiyorum ama efa mom adli takviye gercekten cok iyi geliyor, icerisinde ihtiyac olabilecek hersey var. Bir kutu alip deneyebilirsiniz, mutlaka yapiyorsunuzdur ama ceviz, yumurta, kirmizi et, kefir, balik, semizotu bol bol yemeye calisin.. daha 3 hafta var 37 yearadaki farki kapatabilirsiniz.
Ya semizotu okudum grupta kim yazmıştı bulamadım? Bebeğe iyi mi geliyor? Evde var kaç gündür yapmak istemiyordum içime kurt düşürdünüz şimdi ya kim uğraşçak yıkamaakla
ben yazmistim semizotunu, icerisinde neredeyse balik kadar omega-3 var. cig tuketebiliyorsan daha yararli. Ben baslarda balik yiyemedigim icin doktorum onermisti.

Maaşallah sana ya minik kuş sen emmeyi bile öğrenmişsin de ağlıyorsun ne bekledik be seni ve beklenmedik anda geldin bende görmek isterim yaa minik bebek nasıl oluyor ❤❤

Semizotunun faydalı olduğunu bilmeden sarımsaklı yoğurt içine semizotu doğrayıp serin bi salata yapıp yiyorum. Çok lezzetli ve serinletici oluyor. Hemde faydalıymış tavsiye ederim. Tabi bu şekilde de faydası kalıyor mudur bilmiyorum ama lezzeti on numara

Ya ben çok severim herşeklini de bu gece yapmadım yıkamak öyle zor geldi ki sonra mesajı görüp yıkıldım. Yarına artık

Ya ben çok severim herşeklini de bu gece yapmadım yıkamak öyle zor geldi ki sonra mesajı görüp yıkıldım. Yarına artık
Yaaa düşünemedim can çekme işini hakkınızı helal edin lütfen. Hamiş dolu gruba tadı şöyle böyle diye yazılır mı ah benim kafama

Çok güzel canım maşallah size Allah analı babalı büyütsün

Maşallah ikinizde

Canım benim bebeğimde küvezde inşallah çabucak kavuşuruz bebeğimize dualarımdasın

Gözünüz aydın olsun sağlıkla büyütün yavrunuzu inşallah

Tebrik ederim çok sevindim

Aaa kuzum doğum mu yaptın görmedim ben çok sevindim iyi olmanıza maşallah . Bizde seni öpüyoruz

Gözün aydın çok sevindim. Sağlıkla büyütün

Dualarımız seninle canım. Sağlıkla kavuşun birbirinize en kısa zamanda

Yaaa düşünemedim can çekme işini hakkınızı helal edin lütfen. Hamiş dolu gruba tadı şöyle böyle diye yazılır mı ah benim kafama
Yok kız özenmekten demiyorum sağlıklıymış bebeğe keşke zor gelmeseydi diye yıkıldım yoksa evde var yaparım özensem nolcak

Sizin doktor ilginçmiş benimkine ilk emzik verildi emme refleksi var dediler durmadan emzik emdi sonra yavas yavas biberone gecildi biberonu emince beni cagirdilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…