2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Eklentiler

• IMG_20230808_220054.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 100
Kizlar sanırım benden Nişan geldi böyle sumuksu yapiskan jöle den bi tik koyu kıvamlı sanci vs yok ay hadi inşallah geliyo sanırım bizimki yakinda

Ya ben nisan gelmesini yasamadim ama soylediklerine gore mutlaka kahverengilik ya da kan rengi olmaliymis kivam degilmis sadece mesele. Bahsettiginiz jole kivamindaki akinti benden gecen hafta gelmisti. Simdi o nisansa benimkide nisan miydi bilemedim.

Gebelikten kaynakli damarlarin genislemesi tansiyonumuzla oynuyor zaten ama bahsettiginiz sey dehidrasyona da benziyor. Havalar sicak, bol su tüketelim ...

Ya herkes neyin sanci olmadığını yazmis, bir de tam olarak ney sanci onu yazsalar :)

Ben de bugun, idrar torbasi acisi ve dev buyuk abdest sikisikligiyla kalktim. Cok mutsuz ve rahatsizim acikcasi

Normalde o rahim agzini kapatan tikac renksizmis rahim ağzında eğer damar çatlağı olusmussa pembe veya kahverengi geliyormus zaten gelince de hemen doğum baslamayabilirmis 2 hafta sonra da doğum olabilirmiş doktorumun yalancisiyim

sen bol bol hareket edip yürüyüş yapmalısın o gaz öyle geçer canım
Hiş oturmuyorum ki sürekli evi dolaşıyorum hatta dışarıya bile çıkıyorum ev üstüme üstüme geliyor o yüzden pek uyumuyorum ama sanki karnımı değilde bağırsaklarımı kesmişler ama benim basur var o yüzden birazda kötü oluyorum

Ha illa kan rengi beklememiz gerekmiyor o zaman.

Bu durumda benim nisanim geldi mi gelmedi mi bilemicem, al bi stres daha

Eklentiler

• Screenshot_20230813_131005_Samsung Internet.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 102
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…