İşte benim premsesimay canım benim inşallah bir daha Allah ayırmasın ben ve benim gibileride kavuştursun sağlıkla göster bakiyim
Kizlar sanırım benden Nişan geldi böyle sumuksu yapiskan jöle den bi tik koyu kıvamlı sanci vs yokay hadi inşallah geliyo sanırım bizimki yakinda
Kızlar size bir şey soracağım. Son 2 gündür sabah uyanıncadan itibaren sanki şekerim düşmüş gibi elim ayağımda derman kalmıyor. Özellikle dün öğleden sonra avm ye gitmiştim arabayla gidip gelmeme rağmen kendimi eve zor attım aşırı halsizlik ve nefes darlığım oldu. Evde tansiyon cihazım da yok tansiyonum mu düştü çıktı mı anlamadım zira hiç tansiyon sorunu yaşayan biri değilim anlayamadım. Benim gibi olan var mı? Şu an bile sabah kahvaltımı yaptım direkt yatağıma tekrar uzandım hiçbir şeye dermanım yok. Kalbim sanki normalden hızlı atıyor nefes alışverişim de hızlandı gibi hissediyorum. Tansiyon mudur acaba?
Enn mantıklısını yapmışsın. Doğum öncesi enerji depolama umarım ben de aynı sakinliği gösterebilirim.Her an su gelir sanci gelir diye hemen uyudumuykumu alayim diye evdeyim dr uma yazdim sanci veya su gelirse hastaneye gel dedi
Normalde o rahim agzini kapatan tikac renksizmis rahim ağzında eğer damar çatlağı olusmussa pembe veya kahverengi geliyormus zaten gelince de hemen doğum baslamayabilirmis 2 hafta sonra da doğum olabilirmiş doktorumun yalancisiyimYa ben nisan gelmesini yasamadim ama soylediklerine gore mutlaka kahverengilik ya da kan rengi olmaliymis kivam degilmis sadece mesele. Bahsettiginiz jole kivamindaki akinti benden gecen hafta gelmisti. Simdi o nisansa benimkide nisan miydi bilemedim.
Gebelikten kaynakli damarlarin genislemesi tansiyonumuzla oynuyor zaten ama bahsettiginiz sey dehidrasyona da benziyor. Havalar sicak, bol su tüketelim ...
Ya herkes neyin sanci olmadığını yazmis, bir de tam olarak ney sanci onu yazsalar :)
Hiş oturmuyorum ki sürekli evi dolaşıyorum hatta dışarıya bile çıkıyorum ev üstüme üstüme geliyor o yüzden pek uyumuyorum ama sanki karnımı değilde bağırsaklarımı kesmişlersen bol bol hareket edip yürüyüş yapmalısın o gaz öyle geçer canım
Gösterirsin bence canim çünkü o an Ya başlarsa enerjim de yok kafasına giriyosun gece sanci başlarsa uyandırır beni dedim uyudumEnn mantıklısını yapmışsın. Doğum öncesi enerji depolama umarım ben de aynı sakinliği gösterebilirim.
Oy maşallahhhİşte benim premsesim
Normalde o rahim agzini kapatan tikac renksizmis rahim ağzında eğer damar çatlağı olusmussa pembe veya kahverengi geliyormus zaten gelince de hemen doğum baslamayabilirmis 2 hafta sonra da doğum olabilirmiş doktorumun yalancisiyim
E bu kocaman kiz olmus. Bayiliyorum boyle bilmis suratli yenidoganlara. :) maasallah annesiİşte benim premsesim
Ben gülerek girmiştim canım hiç aglamadım bilmem şimdi nasıl olacak bakalımBu arada doğum yapan kızlar merak ediyorum, doğuma girerken ağlama oluyor mu ? Ben tüm arkadaşlarımı ağlayarak uğurladım doğuma siz nasıl girdiniz?
Doğru diyorsunGösterirsin bence canim çünkü o an Ya başlarsa enerjim de yok kafasına giriyosun gece sanci başlarsa uyandırır beni dedim uyudum
Mideniz bulanmasinHa illa kan rengi beklememiz gerekmiyor o zaman.
Bu durumda benim nisanim geldi mi gelmedi mi bilemicem, al bi stres daha
Bunu fark ederiz bence yaMideniz bulanmasinböyle bisey gelen
E bu bildigin sirke anasiMideniz bulanmasinböyle bisey gelen
Maşallah maşallahİşte benim premsesim
Fark edersiniz bence de cunku benim son zamanlarda akıntı hep su gibi akışkan üstünde böyle bise görünce aa ne ki bu diyorsunuzBunu fark ederiz bence ya
Ama böyle tek parça halinde cikmayabiliyomus benimki iki kere geldi parça parça halindeE bu bildigin sirke anasibu bir varlik bunu kacirma sansimiz yok evet.
Ama böyle tek parça halinde cikmayabiliyomus benimki iki kere geldi parça parça halinde
Serennnn cok tatli masallah saçlıİşte benim premsesim
Gelmis olsa da sanci yi bekleyeceğiz kuzu stres yapmaResmen akil sagligimla oynadiniz su an ya benimki de taksit taksit geliyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?