2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Eşime dedim az dur grubu okuyacam gece kimin sancısı gelmiş im doğurmuş bakimm :) bir baktım sen lidyadgn Direk dedim iyi ki meteor peşine gitmemiş yoksa gece gece strese girip aksiyon yaşayacaktın..

Ayrıca bacım bu ne rahatlık, yatıp uyumak? Sen nasıl yaptın bunu? Sen daha dün ağlamıyor muydun herked doğuruyor ben doğurmuyorum diye şaşırttıj beni tebrik ederim doğru bir hareket yapmışsın aferin ❤

Kuzu doğurmak tabiki cok istiyorum ama ben gece 4 e kadar uyumamisim wc bi girdim Nişan simdi suyum gelse ne ikinacak ne de sanciyi karsilayacak halim vardi en azindan az uyuyayim gelirse uykumu az buçuk almis olurum dedim şu an kendimi dinliyorum durun az kaldi sanciyi da kendimi dinleye dinleye getircem inanıyorum . Kocam heyecandan uyuyamamış zaten

Kaç artı kaçsın bugün canım.

Yok canım iyi yapmışsın sen zaten inşallah hepimiz böyle akıllıca karşılayabilelim. Bak gelmedi sancı da dinlendin enerji topladın süper. Sen spor hareketlerini yap bence bugün kanala yönlendir bebişi

Yok canım iyi yapmışsın sen zaten inşallah hepimiz böyle akıllıca karşılayabilelim. Bak gelmedi sancı da dinlendin enerji topladın süper. Sen spor hareketlerini yap bence bugün kanala yönlendir bebişi
Su an sanki kuyu kazıyor gibi bebis genital bolgeme bıçak giriyo cikiyo gibi ben onu bugun squat , comelme hareketi yer silme vs derken kanala sokarım

Bir anda büyük parça gibi mi geldi acaba? Çünkü son günlerde akıntı ile beraber küçük parça parça jel gibi şeyler görmüştüm ama akıntı olduğunu düşündüm çok karışık ya

Dur streslenme beklenen doğum tarihimiz aynı anca beraber kanca beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…