Gelince merakla bekliyorumOy maşallahhhbenim fotoğrafa izin vermediler ya gelsin eve gönderirim bende Allah analı babalı büyütsün
oyy maşallahİşte benim premsesim
Daha minik kiz 2200 gram olduk yeni yeni 35+5. Gunluguzoyy maşallahkız bu büyümüş annesi yaa rabbim korusun
fotoğrafa neden izin vermiyorlar ki ne saçma , onlara ne bundan, sonuçta uzaktan çekebilirsin ve annesisin sinirlendim bakOy maşallahhhbenim fotoğrafa izin vermediler ya gelsin eve gönderirim bende Allah analı babalı büyütsün
farketmemek imkansızBunu fark ederiz bence ya
hiç öyle durmuyor inan 41 kere maşallahDaha minik kiz 2200 gram olduk yeni yeni 35+5. Gunluguz
Ayy maaşallah sana prensesİşte benim premsesim
Oy maşallahh annesi ne de güzel bir premsesss misss kokuluuuuİşte benim premsesim
Annesi ama bu çok tatlı rabbim size bağışlasın güzel bir ömrü olsun miniğinin yerimize öp koklaİşte benim premsesim
Kuzu doğurmak tabiki cok istiyorum ama ben gece 4 e kadar uyumamisim wc bi girdim NişanEşime dedim az dur grubu okuyacam gece kimin sancısı gelmiş im doğurmuş bakimm :) bir baktım senlidyadgn Direk dedim iyi ki meteor peşine gitmemiş yoksa gece gece strese girip aksiyon yaşayacaktın..
Ayrıca bacım bu ne rahatlık, yatıp uyumak? Sen nasıl yaptın bunu? Sen daha dün ağlamıyor muydun herked doğuruyor ben doğurmuyorum diyeşaşırttıj beni tebrik ederim doğru bir hareket yapmışsın aferin ❤
Kaç artı kaçsın bugün canım.Kuzu doğurmak tabiki cok istiyorum ama ben gece 4 e kadar uyumamisim wc bi girdim Nişansimdi suyum gelse ne ikinacak ne de sanciyi karsilayacak halim vardi en azindan az uyuyayim gelirse uykumu az buçuk almis olurum dedim şu an kendimi dinliyorum durun az kaldi sanciyi da kendimi dinleye dinleye getircem inanıyorum . Kocam heyecandan uyuyamamış zaten
Yok canım iyi yapmışsın sen zaten inşallah hepimiz böyle akıllıca karşılayabilelim. Bak gelmedi sancı da dinlendin enerji topladın süper. Sen spor hareketlerini yap bence bugün kanala yönlendir bebişiKuzu doğurmak tabiki cok istiyorum ama ben gece 4 e kadar uyumamisim wc bi girdim Nişansimdi suyum gelse ne ikinacak ne de sanciyi karsilayacak halim vardi en azindan az uyuyayim gelirse uykumu az buçuk almis olurum dedim şu an kendimi dinliyorum durun az kaldi sanciyi da kendimi dinleye dinleye getircem inanıyorum . Kocam heyecandan uyuyamamış zaten
Maşallah güzelliğim benimm annesi o boynunun mis kokusunu içine çeke çeke öp yerime olur muİşte benim premsesim
Mahremiyet kurallariymis bende yogunbakimda cekemedim izin vermedilerfotoğrafa neden izin vermiyorlar ki ne saçma , onlara ne bundan, sonuçta uzaktan çekebilirsin ve annesisin sinirlendim bak
Su an sanki kuyu kazıyor gibi bebis genital bolgeme bıçak giriyo cikiyo gibi ben onu bugun squat , comelme hareketi yer silme vs derken kanala sokarımYok canım iyi yapmışsın sen zaten inşallah hepimiz böyle akıllıca karşılayabilelim. Bak gelmedi sancı da dinlendin enerji topladın süper. Sen spor hareketlerini yap bence bugün kanala yönlendir bebişi
Bir anda büyük parça gibi mi geldi acaba? Çünkü son günlerde akıntı ile beraber küçük parça parça jel gibi şeyler görmüştüm ama akıntı olduğunu düşündüm çok karışık yaNormalde o rahim agzini kapatan tikac renksizmis rahim ağzında eğer damar çatlağı olusmussa pembe veya kahverengi geliyormus zaten gelince de hemen doğum baslamayabilirmis 2 hafta sonra da doğum olabilirmiş doktorumun yalancisiyim
Bi çay kaşığı kadar geldi iki kere Peçete de de gördümBir anda büyük parça gibi mi geldi acaba? Çünkü son günlerde akıntı ile beraber küçük parça parça jel gibi şeyler görmüştüm ama akıntı olduğunu düşündüm çok karışık ya
Dur streslenme beklenen doğum tarihimiz aynı anca beraber kanca beraberYa ben nisan gelmesini yasamadim ama soylediklerine gore mutlaka kahverengilik ya da kan rengi olmaliymis kivam degilmis sadece mesele. Bahsettiginiz jole kivamindaki akinti benden gecen hafta gelmisti. Simdi o nisansa benimkide nisan miydi bilemedim.
Gebelikten kaynakli damarlarin genislemesi tansiyonumuzla oynuyor zaten ama bahsettiginiz sey dehidrasyona da benziyor. Havalar sicak, bol su tüketelim ...
Ya herkes neyin sanci olmadığını yazmis, bir de tam olarak ney sanci onu yazsalar :)
Ben de bugun, idrar torbasi acisi ve dev buyuk abdest sikisikligiyla kalktim. Cok mutsuz ve rahatsizim acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?