2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende iki doğuma eşit uzaklıkta idim .doktor sezeryan olmalısın diyince ikiletmedim ama normal olsaydı da olurdum .bende duydum tüp bebek olduğu halde normal doğum yapanı ama her iki doktorda sezeryan dedi

canım benimde tüp bebek ama dr larım bana illa sezaryen ol demedi
Her doktorun görüşü farklı demekki anlamadım ki .benim takipli doktorumda tüp bebek doktorum da sezeryan olmalı dedi. Hatta tüp bebrk doktorum bu hafta bı hastasinin doğumunu konuştu bebek 4100 kg doğmuş

Bende tüp bebek doktorumu 12. Haftada bırakmıştım .dün ziyaretine gittim hemde bunlsri sordum tekrar . Hamilelik takibi olarak evt doğal gebelikle aynı takip ediliyor fark yok .doktorlar seseryan diyince uzatmadim . Tüp bebek bebeklerinin kilo olarak çoğunlukla ileri gittiğini bilmiyordum ama benim bebiş zaten hamilelik başından beri 1 hafta önden gidiyor . Tüp bebek doktorum bu hafta hastasının birinin 4100 kg bebisi olmuş

Tam anlattığın gibi bendeki de dün biraz fazla sürdü yarım saat kadar.

Benimki dönmüştü en son gittiğimde ama şimdi yine kafasını yukarda hissediyorum sanki dün kafa kemikleriyle kaburgamı kırıyor gibiydi kocaman bir sertlik vardı orada. O kafa poposu olduğu düşünmüyorum.

Bende karın sertleşmesi 7/24 var son 3 haftadır

İinsallah döner seninki de, sağlıklı dünyaya gelsinler de ben artık doğum şeklini hiç düşünmüyorum.

Hamilelik haberini duyduğumdan beri o kadar çok şey atlattık ki su an sadece sağlıkla hayata gözlerini açsın istiyorum.

aynen öyle sağlıkla doğsunlar başka bişey istemiyorum

Bana yuzunu gostermediler nefes alamadigi icin aninda yogun bakima gitti eve eli bos donmek karnimdaki bagirsak hareketlerini cocuk gibi geliyordu sonra karnimin bos oldugunu hatirlayip durmadan agladim
Ah canım bende senin gibi bana yüzünü gösterip hemen gittiler , ama elim istemsiz karnıma gidiyordu ama birden onun orda olmadığını hatırlıyordum , sonra kendi kendime çok şükür sağlığı yerinde diyip kendimi avutuyordum , Allah herkese zamanında doğum nasip etsin böylesi çok zor

Kızlar size bir şey soracağım. Son 2 gündür sabah uyanıncadan itibaren sanki şekerim düşmüş gibi elim ayağımda derman kalmıyor. Özellikle dün öğleden sonra avm ye gitmiştim arabayla gidip gelmeme rağmen kendimi eve zor attım aşırı halsizlik ve nefes darlığım oldu. Evde tansiyon cihazım da yok tansiyonum mu düştü çıktı mı anlamadım zira hiç tansiyon sorunu yaşayan biri değilim anlayamadım. Benim gibi olan var mı? Şu an bile sabah kahvaltımı yaptım direkt yatağıma tekrar uzandım hiçbir şeye dermanım yok. Kalbim sanki normalden hızlı atıyor nefes alışverişim de hızlandı gibi hissediyorum. Tansiyon mudur acaba?

Günaydın, nabzınızı elinizle el bileğinizden 1 Dk süreyle ölçebilirsiniz. Normalde 100’ün üstü fazla ama gebelikte 110’un üstü fazla (taşikardi) anlamına geliyor. Nefes darlığı, sık sık nefes alma da sanırım son haftalarda hepimizde oluyordur. Bebişler artık büyüdü. Diyaframımıza bası yapıyor. Yüksek yastıkla yatmak lazım. Şeker düşmesi riskini azaltmak için de ara ara kuruyemiş yiyin

Teşekkür ederim bu konularda çok bilgisizim nabzımı bile ölçemem ama akıllı saati takıp bir bakayım..

Günaydın kızlar bu bel ağrısı beni mahvetti kesintisiz 5 gündür çekiyorum bugünde adet olcakmış gibi belimin alt kısmı ağrıyor doğurmazsam iyidir baya şiddetli
Günaydın bugün pazar bugün olmasın Uzanınca vs hiç hafiflemiyor mu sen niye böyle oldun günlerdir ya

Amin insallah ama biz taburcu olduk cok sukur evdeyiz dur gosterim

Günaydın kızlar bu bel ağrısı beni mahvetti kesintisiz 5 gündür çekiyorum bugünde adet olcakmış gibi belimin alt kısmı ağrıyor doğurmazsam iyidir baya şiddetli
Bişi diyimmi senin acilman var eminim buna aynisini ilk oglumda yasadim 2 cm aciklik fazla uzun suruyor ama bir anda agrilar siklasiyor. Agrilarinin arttigini hissedersen ve o agri oldugunda ıkinasın geliyosa bilki doguruyon suyun falan gelene kadar yada agrin 5 dk bir olana kadar gitme haftani doldurduysan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…